Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Για όσους κατέβουν νωρίς στη Νάξο να μη χάσουν την Παγκυκλαδική συνάντηση παραδοσιακής μουσικής για παιδιά



Παρασκευή 10 Ιουλίου στην Κωμιακή και Απόλλωνα

Σάββατο 11 Ιουλίου στην Απείρανθο

Κυριακή 12 Ιουλίου στον Καλόξυλο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ( Παγκυκλαδική συνάντηση παραδοσιακής μουσικής για παιδιά" )ΠΟΙΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥ ΒΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

τι δουλειά έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο;

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG κΩΜΙΑΚΉ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Από συζητήσεις που έχω κάνει έμαθα ότι πολλά αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν ανακαλυφθεί στην ευρύτερη περιοχή του χωριού μας κοσμούν ή είναι στις αποθήκες πολλών μουσείων της χώρας μας.
Έμαθα επίσης ότι υπήρξαν στο παρελθόν κάποιες προτάσεις και συγκεκριμένες κινήσεις για την υλοποιήσει της ιδέας κάποιων επώνυμων συγχωριανών μας για να γίνει ένα μουσείο στο χωριό μας το οποίο θα στεγάσει όλα αυτά τα αρχαιολογικά ευρήματα.
Δεν ξέρω για ποιον λόγω σταμάτησε αυτή η προσπάθεια αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλό και για την τουριστική ανάπτυξη του χωριού να την επαναφέραμε ξεκινώντας ίσως και από την παρέα μας εδώ.
Ας γράψουμε όσοι θέλουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας για το πως θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια κίνηση με σκοπό να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Όσοι δεν είναι μέλη μπορούν να μας στείλουν email: komiaki.naxos@gmail.com και εμείς αν φυσικά θέλουν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε την άποψη και την πρόταση τους.
Ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσουμε να προβάλουμε το χωριό μας βάζοντας και εμείς ένα λιθαράκι για την διατήρηση της πλούσιας ιστορίας που κουβαλάει την οποία πρέπει να μάθουν τα παιδιά μας και αργότερα και τα εγγόνια μας.