Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Συγχαρητήρια και πάλι προβοκάτορες που συνεχίζετε να πίνετε στην υγεία των κορόιδων εργαζόμενων.




Έγινε κι αυτό, τι άλλο έχουμε να δούμε...


Στη σημερινή αγωνιστική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, ταυτίστηκαν και με «κοινή δράση», έστω κι από διαφορετική αφετηρία, τα καδρόνια μιας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ και η βαρβαρότητα της κρατικής βίας και έστειλαν στο νοσοκομείο τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο και τον αγωνιστή Μανόλη Γλέζο.

Συγχαρητήρια προβοκάτορες που αλλάξατε και διαμορφώσατε την πολιτική ατζέντα της επικαιρότητας στα μέτρα του συστήματος.

Τα νέα μέτρα και η πολιτική θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα στην ενημέρωση για να κυριαρχήσουν τα δήθεν φιλήσυχα κηρύγματα των καθεστωτικών μηχανισμών μακριά από τα πραγματικά προβλήματα.

Κι αν για τη δράση των οργάνων του κράτους δεν υπάρχει κανένα ερώτημα, ζητείται απάντηση για τη δράση δήθεν κοινωνικών αγωνιστών.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάληξη, που όταν δεν υπάρχει πολιτικός λόγος επιλέγεται η εύκολη λύση της στοχοποίησης προσώπων.

Συγχαρητήρια και πάλι προβοκάτορες που συνεχίζετε να πίνετε κι εσείς στην υγεία των κορόιδων εργαζόμενων.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ν'αγιάσουν τα χεράκια αυτών που χτύπησαν τον ξεπουλημένο Παναγόπουλο - μία πράξη που γύριζε καιρό στα κεφάλια όλων των εργαζομένων, μετά την περίφημη αύξηση του 1 ευρώ. Τα ΜΑΤ έχουν χτυπήσει γέρους (και προχτές με τους συνταξιούχους), τυφλούς, παιδάκια, τώρα χτύπησαν τον Γλέζο που είχε πάει στο σωματείο τους να τους υποστηρίξει. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ - ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

κάστε καλά ρε φίλε, οι προβοκάτορες τον ψέκασαν το Γλέζο? Πρόσεχε τι λές γιατί ζούμε στην εποχή του βίντεο!

Ανώνυμος είπε...

Ένας ήρωας ψεκάζεται με χημικά.
Τι χειρότερο θα δούμε ακόμη;
Ως άσχετοι δεν τον γνώρισαν αλλά δε σεβάστηκαν έναν ηλικιωμένο που συνεχίζει τον αγώνα...
Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Επεσε το "σοσιαλιστικό" προσωπείο του α-νάξιου. Κατά την αποψή του το ίδιο "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ" είναι ο μπάτσος που ρίχνει χημικά στον Γλέζο, με τον εργάτη που κράζει τον νταβατζή του. Ντροπή ρε...Πρεντεντέρη , ε Πρεντεντέρη...

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν εργάτη ρε άσχετοι; Εργάτης τον χτύπησε; Ανίδεοι όλοι. Κάθεστε στον καναπέ σας και γράφετε παπαριές χωρίας να έχετε κατέβει σε μια διαδήλωση, σε μια πορεία.

Όσοι βρίσκονταν κοντά στο περιστατικό ξέρουν ακριβώς ποιοι επιτέθηκαν στον κ.Παναγόπουλο. Ανοίξτε τα μάτια σας. Φτάσαμε σε σημείο τα παρακλάδια του ΣΥΡΙΖΑ να ενεργούν όπως τα τσιράκια του ΛΑΟΣ τον καιρό της ΝΔ.

Αν αυτό δεν σας λέει κάτι για την κατάντια της αριστεράς στην Ελλάδα, συνεχίστε να τα βάζετε με τον κάθε Παναγόπουλο..

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοιπρέπει να τολμούν να λένε την αλήθεια. Μπράβο α-νάξιε τιμάς τον τίτλο σου. Ο φασισμός κρύβεται σε κάθε φανατικό που δεν έχει μυαλό.

Ρήγας είπε...

Τελικά είσαστε πάντα αστείοι κι επικίνδυνοι.
Ακολουθώντας όλη την πασοκική προπαγάνδα έκανες κι εσύ το μαύρο άσπρο.
Που τα είδες ρε μεγάλε τα καδρόνια του ΣΥΡΙΖΑ; Αφού δεν ήσουνα εκεί μπες τουλάχιστον στον κόπο να δεις το βίντεο στο in.gr.
Να σου κάνω μια περίληψη; Τρεις διαδηλωτές πετάνε διαδοχικά στον εργατονταβατζή γιαούρτι, νερό και πορτοκαλάδα αποδοκιμάζοντας έτσι τον ρόλο και την στάση του. Και πως αντιδρά ο εργατονταβατζής; Ως γνήσιος τραμπούκος επιτίθεται ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ αυτόν που του πέταξε ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ. Από εκεί και πέρα πιάνονται στα χέρια και δέρνονται σαν παιδάκια του δημοτικού σχολείου...
ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ τα καδρόνια του ΣΥΡΙΖΑ;

Και πως είναι δυνατόν να λες πως προβοκάτορες ψέκασαν τον 88χρονο αγωνιστή Μανώλη Γλέζο; Δεν βλέπεις (στο βίντεο πάλι στο in.gr) πως είναι μπάτσοι του Χρυσοχοϊδη; Ο οποίος πάλι μίλησε για ατυχές περιστατικό («Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας της Αστυνομίας να περιορίσει τα επεισόδια») ενώ τουλάχιστον οι αστυνομικοί -αφού επισκέφθηκαν τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο- έβγαλαν και ανακοίνωση ζητώντας "χίλια συγγνώμη": «Αγαπητέ Κύριε Γλέζο, με αισθήματα έντονης ανησυχίας και αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, χρησιμοποιήθηκαν και πάλι συνάδελφοι μας στον άχαρο ρόλο της καταστολής, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο άνθρωπος σύμβολο των αγώνων του λαού μας, εσείς που έχετε άλλωστε συμπαρασταθεί και στηρίξει τους αγώνες μας. Δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Χίλια συγγνώμη».
Σύγκρινε την ανακοίνωση των αστυνομικών και του Χρυσοχοϊδη και θα καταλάβεις -ίσως- πόσο συγκυβερνάτε με το ΛΑΟΣ με τακτικές Πολύδωρα!

Δεν είχατε, δεν έχετε τσίπα και λεηλατήσατε και λεηλατείτε την Ελλάδα, αλλά να πουλάτε και τόσο ξετσίπωτη προπαγάνδα από πάνω με τέτοιας πασοκικής ξεφτίλας κείμενα πάει πολύ!

Λίγη ντροπή ρε!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μιά τοποθέτηση(αυτή του ΡΗΓΑ)που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και όχι στην κατευθυνόμενη από τους παρατρεχάμενους της εξουσίας

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ; ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ολοι αντιεξουσιαστες εχουμε γινει. αμα λιγδωσει το αντερακι εεεε!

Ανώνυμος είπε...

"Στη σημερινή αγωνιστική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, ταυτίστηκαν και με «κοινή δράση», έστω κι από διαφορετική αφετηρία, τα καδρόνια μιας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ και η βαρβαρότητα της κρατικής βίας" Ντροπή ρε ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ...Πρεντεντέρη...