Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Σάββατο κι απόβραδο...


-ΒΡΑΣΤΟΥΣ, ΒΡΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ.

Από τα συνθήματα που ακούστηκαν την Παρασκευή
στη συγκέντρωση στη Νάξο και έκαναν αίσθηση…

Μίλησε στο ΖΕΥΣ TV και τη Ραδιοφωνία Κυκλάδων ο πρώην Γ.Γ. της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (κλαύτα) Χαράλαμπος Κόκκινος. Σκληρά και άδικα χαρακτήρισε τα νέα μέτρα ο κ. Κόκκινος που κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως κορόιδεψε τον ελληνικό λαό με προεκλογικές εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.
Και δίκιο να έχει σε αυτό που λέει, το… χάνει λόγω προϋπηρεσίας…

Κυκλοφόρησε και η εφημερίδα «ΚΟΡΩΝΙΔΑ»
με μπαγιάτικη αλλά και ληγμένη ύλη.

Δεν κινδυνεύουν όμως οι αναγνώστες της,
γιατί εδώ και καιρό έχουν πάθει… αν-ουσία…


Παράγοντες της ακτοπλοΐας θεωρούν ότι οι αυξήσεις εν όψει της νέας θερινής περιόδου που ξεκινά το Πάσχα είναι μονόδρομος. Αν λάβουμε υπ’ όψη και την τιμή της βενζίνης που είναι ήδη απλησίαστη, για τη μετακίνηση μιας τετραμελούς οικογένειας με αυτοκίνητο στη Νάξο φτάνει δε φτάνει ο 11ος μισθός…

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

monos soy to egrapses h se boiuise ki o allos

Ανώνυμος είπε...

Μου ήρθε και μενα η "Κορωνίδα". Τι χάλια είναι αυτά αδερφέ μου. Ανεκδιήγητα. Ούτε ένα θέμα ζωντανό, επίκαιρο και άξιο να το διαβάσεις. Γι' αυτό την ξεφύλλισα και την έστειλα...αύτανδρη, άκλαυτη στον κάδο. Εκεί θα βρει τη θέση που της ταιριάζει. Μόνο η μάνα μου μου φώναξε γιατί ήθελε να τυλίξει κάτι μυρωδικά να τα βάλει στο ψυγείο.

Ανώνυμος είπε...

Οι εφημερίδες με περιοδική έκδοση τι θέλεις να γράφουν; Το θέμα του ΚΤΕΛ Νάξου δεν είναι επίκαιρο; Η αναπαλαίωση του νερόμυλου δεν είναι τωρινό θέμα;
Η "Κορωνίδα" δείχνει ότι κανέι μια νέα προσπάθεια με νέα πρόσωπα όπως είναι η Κατερίνα Καραμπίνη και πρέπει να τη στηρίξουμε. Δεν λέμε όλοι να ενισχύουμε τα νέα παιδιά να ρθουν στο Σύλλογο; Κάντε το λοιπόν, όχι κατ' ευθείαν επίθεση. Εκτός αν τα σχόλια τα έγραψαν μερικοί πικραμένοι που βλέπουν νέα παιδια να μπαίνουν μπροστά και να χάνουν την αποκλειστικότητα που νόμιζαν ότι είχαν, να διευθύνουν την εφημερίδα. Μαζί με την Κατερίνα θα βγουν σύντομα μπροστά και άλλα παιδιά και αυτό θα είναι κέρδος για όλους και κυρίως για τον Σύλλογο και το χωριό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 8.38ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΔΙΝΕΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Λάθος η επίθεση στην τωρινή "Κορωνίδα", όταν τουλάχιστον ένα νέο κορίτσι φαίνεται ότιέχει μπει μπροστά και σηκώνει το βάρος αυτής της έκδοσης. Χοντρό το σχόλιο του 8.38, αλλά και του συντάκτη του άρθρου "Σάββατο κι απόβραδο", που είναι κείμενο που ανέβασε ένας από τους διαχειριστές του blog.
Στα νέα παιδιά πρέπει να δίνουμε περιθώρια και όχι μόνο ανοχή, αλλα και στήριξη. Ο 8.38 δείχνει εμπάθεια και αυτό δεν τον τιμά.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε καταφέρει τα ακατόρθωτα εκεί στο Σύλλογο.
Το μεγαλύτερο κατόρθωμά σας είναι ότι βρίσκετε κάποιους αφελείς και σας ξελασπώνουν.
Στα χέρια σας η ΚΟΡΩΝΙΔΑ πέθανε και επειδή από εγωισμό δεν θέλετε να το παραδεχτείτε βάζετε νέα παιδιά (δηλαδή ένα) να βάζει πάγο στο πτώμα για να μη βρωμίσει.
Να χρωστάτε μεγάλη χάρη στον Α-ΝΑΞΙΟ που σας κρατάει ζωντανούς γιατί αν σταματήσει να γράφει κάτι αραιά και που για σας θα σας ξεχάσουν όλοι.
Τίποτα μπαγιάτικη ζούλα για να διατηρηθεί η παράδοση, πότε θα έχει;

Ανώνυμος είπε...

Μέγιστο λάθος , πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτο να καλύπτετε την ανεπάρκειά σας, βάζοντας ασπίδα την δ. Καραμπίνη. Είναι γνωστό τοις πάση ότι η ΚΟΡΩΝΙΔΑ κόβεται, ράβεται και γράφεται σύμφωνα με τη «γραμμή» του εκδότου και του εξωθεσμικού του επιτελείου.
Το εξωφρενικό στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτοί που χαράσσουν και επιμελούνται την έκδοση της εφημερίδας, ίσως δεν έχουν διαβάσει εφημερίδα ποτέ στη ζωή τους. Τους χρησιμεύει μόνο για να τυλίγουν το κολατσιό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει ματαγίνει. Αυτοί που επαινούν τώρα την Κορωνίδα μέχρι χτες τη βρίζανε, όπως και το Σύλλογο, επειδή λέει εκεί τρώνε ζούλα και καπνίζουνε και έχουνε και θρησκόληπτο πρόεδρο. Τι άλλαξε και γλύφουνε εκεί που φτύνανε; Έλα μου ντε. Συνηθισμένοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ξεχειλίζουν από εμπάθεια τα σχόλιά σας για την "Κορωνίδα" και ψάχνετε φαντάσματα. Πώς να πάει λοιπόν μπροστά κάτι στο χωριό, όταν ξεμπροστιάζετε με τέτοιο μίσος μια έστω νέα κοπέλλα που επιχειρεί κάτι να προσφέρει; Πώς λέγεται αυτό όταν μάλιστα κρύβεται στην ανωνυμία ενός blog; Θρασυδειλία; χαμαιλεοντισμός; πώς αλλιώς;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας από αυτούς που έγραψαν θετικό σχόλιο εδώ για το τελευταίο φύλλο της "Κορωνίδας" και δεν καταλαβαίνω αυτόν που αναφέρεται σε κάποιον θρησκόληπτο κ.λ.π. Τι εννοεί και ποιον; εγώ προσωπικά είμαι άθεος και δεν ξέρω τι εννοεί με τα ασυνάρτητα για βραστή ζούλα και άλλα. Την ουσία δεν την βλέπει και αποφεύγει να κρινει την προσπάθεια που γίνεται, προσπαθεί να την γελοιοποιήσει, γιατί το κάνεις αυτό; για να διώξεις με τον τρόπο σου και το κορίτσι που αποφάσισε να προσφέρει τον ελεύθερο χρόνο του;

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ πέθανε, η ΚΟΡΩΝΙΔΑ πάει. Ποιος την περιμένει κάθε 3-4 μηνες και με αυτό το περιεχόμενο. Τα μπλογκ έχουν θάψει φυλλάδες σαν την ΚΟΡΩΝΙΔΑ και ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Χάνετε την ουσία πατριώτες και τελικά έχετε πάθει ανοσία.
Όταν θα πάτε το καλοκαίρι να βγάλετε εισιτήρια, θα καταλάβετε τη διαφορά.
Όταν θα πάτε να βάλετε βενζίνη και εκεί θα καταλάβετε τη διαφορά.
Όταν θα τρέμει το φιλοκάδρι σας μόλις περνάτε την «Κουκουμαύλα» για τον Απόλλωνα, και εκεί θα καταλάβετε τη διαφορά.
Μπορώ να σας απαριθμήσω όσα ΟΤΑΝ θέλετε.
Αν δεν θέλετε να τα δείτε, πρόβλημά σας. Μην παριστάνουν όμως μερικοί τους θιγμένους γιατί ο κόσμος είναι μικρός και γνωριζόμαστε.
Ένα είναι σίγουρο. Σήμερα ο σύλλογος είναι απαραίτητος περισσότερο από κάθε άλλη φορά και δεν χρειάζεται να κάνει επανάσταση. Τα αυτονόητα πρέπει να κάνει και να μην έχει απέναντί του όσους έχουν άποψη.
Αναλογιστείτε πόσους έχετε απομακρύνει και πόσες δυνάμεις του τόπου έχετε με τον τρόπο σας αδρανοποιήσει.
Και ένα τελευταίο.
Τον προϋπολογισμό και το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το διαβάσατε ή μάλλον το μελετήσατε ;
Τοποθετηθήκατε; έχετε κάνει έστω μια πρόχειρη αξιολόγηση;
Αν δεν ασχοληθείτε και με αυτό, μας οδηγείτε να βγάλουμε άλλα συμπεράσματα.
Μη φοβάστε, δε θα σας χαλάσουν τη διαγωγή και αν τολμήσετε ναστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλούς συμπαραστάτες. Καταργείστε λοιπόν το ΚΑΦΕΝΕΙΟ που σκόπιμα συντηρείται από κάποιους και ξαναφτιάξτε το ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιους απευθύνεσαι; στείλε στο σύλλογο τις σκέψεις σου και δούλεψε γι' αυτά που πιστεύεις. Αυτό το μπλογκ και μπράβο του βρηκε και δημοσίευσε το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Εσύ γιατί δε το κρίνεις; Αυτό το ρόλο παίζουμε εμείς που γράφουμε για αυτά που γράφουν οι διαχειριστες. Ελεύθερα λέμε την άποψή μας.
Εγώ βλέπω οτι η Κωμιακή είναι γενικά παραμελημένη αλλά έχουν μπει πρόγραμμα στο φετειν'ό κάποια αναγκαία έργα και μελέτες. Δε ξέρω τι θα γίνει αλλά φοβάμαι οτι με το νέο δήμο θα έχουμε προβλήματα αν δεν ενωθουμε και δεν πιέζουμε με καθε τρόπο. Μπορεί και να είναι τότε καλλιτερα γιατι εμεις αν φτιαχτουν και οι δρομοι έχουμε καλλιτερη επαφη με τη Χώρα.

Ν-ΝΑΞΙΟΣ είπε...

Επιτέλους, ΩΣ ΕΔΩ!

Αγαπητοί κύριοι που επιλέξατε να φυγομαχήσετε και να κρυφτείτε πίσω από τη δ. Καραμπίνη, φθάσατε στο έσχατο όριο…

Τη δ. Καραμπίνη δε χρειάζεται να την προστατεύσουμε εμείς.

Η αξιοπρέπεια, το ήθος, η μόρφωση και οι οικογενειακές της καταβολές είναι τα διαπιστευτήριά της και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα αμφισβητήσει.

Πίσω λοιπόν από αυτή την ΑΞΙΑ, στοιχηθήκατε και κρυφτήκατε για να καλύψετε τις ενοχές σας…

Ποιος κύριοι έθιξε τη δ. Καραμπίνη;

Εσείς.

Οι υποτιθέμενοι φίλοι της, που τη χρησιμοποιήσατε με τον πιο βάναυσο τρόπο, «ανταποδίδοντας» τα όσα σας έχει προσφέρει.

Εσείς μετατρέψατε μια κριτική για την ΚΟΡΩΝΙΔΑ σε «επίθεση» , σκόπιμα την μεταθέσατε και έντεχνα χρησιμοποιήσατε την Κατερίνα για ασπίδα…

Η εφημερίδα κύριοι ΔΕΝ είναι της δ. Καραμπίνη.

Η «ΚΟΡΩΝΙΔΑ» είναι του … κονκλάβιου!!!

Αυτό ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΖΕΙ.

Μήπως καταλάβατε τελικά που ευδοκιμεί η θρασυδειλία;

Επιτέλους, δείξτε λίγο αυτοσεβασμό…

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δεν γράφεις:"Κυκλοφόρησε και η εφημερίδα «ΚΟΡΩΝΙΔΑ»
με μπαγιάτικη αλλά και ληγμένη ύλη";
Είναι μπαγιάτικη η ύλη αυτού του φύλλου; Κι όταν γράφεις αυτά, δεν θίγεις το πρόσωπο που τα έχει γράψει και έχει επιμεληθεί την ύλη;
Συμφωνείς με αυτά που γράφει ο ανώνυμος στο 2ο σχόλιο: "την έστειλα...αύτανδρη, άκλαυτη στον κάδο. Εκεί θα βρει τη θέση που της ταιριάζει. Μόνο η μάνα μου μου φώναξε γιατί ήθελε να τυλίξει κάτι μυρωδικά να τα βάλει στο ψυγείο";
Ας τις θεωρίες ταλοιπό και μην τα βάζεις με το κοπελούδι, γιατί με κείνο τα βάζεις και δεν σε τιμά.

Ανώνυμος είπε...

Για το Σύλλογο και την Κορωνίδα


Συνεχίζουν και επιμένουν οι διοικούντες το Σύλλογο Κορωνίδας να βάζουν ασπίδα στο καταστροφικό τους έργο ένα νέο και αξιόλογο άνθρωπο.
Αυτό απλά λέγεται ανανδρία.


Άντε να δεχτείς πως για κομματικούς λόγους δεν κάνουν καμιά κριτική στο έργο (; ) του Μπαρδάνη. Άσε που στο τέλος είναι ικανοί να φορτώσουν στο κορίτσι κι αυτό!
Δηλαδή ήθελαν σαν Σύλλογος… αλλά το κορίτσι δεν έγραφε τίποτα.


Για την κατολίσθηση στην Κωμιακή δεν πήραν χαμπάρι. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν τα
Blogs δε θα μαθαίναμε τίποτα; Το κορίτσι φταίει και γι αυτό;

Το θέμα δεν είναι ότι απαξιώνουν τους παληούς και την ιστορία του Συλλόγου αλλά ξεφτιλίζουν και τους νέους.

Ντροπή,ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθείτε να μην θέλετα να δείτε ότι γίνεται μια προσπάθεια καινούρια, με τη συμμετοχή και κάποιων νέων ανθρώπων. Αρχή είναι και από το απόλυτο τίποτα κάτι φαίνεται να ξεκινά.
Είναι φανερό ότι κάποιοι νόμιζαν ότι είναι αναντικατάστατοι στην "Κορωνίδα" και αφού δεν μπόρεσαν να επιβαλουν τους όρους τους, τώρα τι άλλο κάνουν από την υπονόμευση. Από τα σχόλιά τους εδώ φαίνεται ότι επιδιώκουν να φοβίσουν τους νέους που θέλουν να δουλέψουν στο Σύλλογο και στην εφημερίδα. επιχειρούν προκαταβολιά να τους καταλογίσουν και ευθύνες.
Θέλετε ή δεν θέλετα να πάει μπροστά ο Σύλλογος και η "Κορωνίδα";
Αν ναι, τότε κάντε αυτό πυο ήδη σημαντικοί άνθρωποι του χωριού μας κάνουν.
Στηρίξτε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.
είμαι ένας Κωμιακίτης που δεν έχω παρουσία και συμμετοχή στον Σύλλογο.

Ανώνυμος είπε...

Επι της ουσίας μηδέν.
Τα προβλήματα του χωριού τα γράφουν...αλλού και όχι στην Κορωνίδα.
Και εδώ που τα λέμε αφού διέβαλαν, αφού κατασυγκοφάντησαν κάθε Κωμιακίτη και έκαναν προσπάθειες να διαλύσουν την εφημερίδα, τώρα ζητούν βοήθεια.
Αλήθεια γιατί δεν τους θέλει κανένας ούτε και οι τοπικοί Σύλλογοι στην Κωμιακή;
Οι ίδιοι γράφουν πως μέχρι τώρα είχαν οδηγήσει τα πράγματα στο "απόλυτο τίποτα"!

Είναι τυχαίο;

Ας απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτει ο προηγούμενος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Άποψή μου είναι ότι πρέπει να την επιδιώκουμε και να προβληματιζόμαστε για να γίνουμε καλύτεροι, ιδιαιτέρα από μια αρνητική κριτική.
Τα συνήθως στημένα «λιβανίσματα» είναι τροφοδότες του εφησυχασμού ενώ αντίθετα ακόμα και μια κακόβουλη κριτική είναι χρήσιμη διότι στη συνείδηση ενός μη προκατειλημμένου πολίτη ενδυναμώνεται η άποψή μας.

Επί της ουσίας τώρα.

Χρησιμοποιήθηκαν από τον συντάκτη του κειμένου οι λέξεις «μπαγιάτικη» και «ληγμένη».
Νομίζω εύστοχες και σίγουρα όχι η αιτία για να προκληθεί τόσος πανικός.
Ίσως ήταν η ζητούμενη αφορμή και όχι η αιτία να οξυνθεί μία κατάσταση που χρόνια τώρα υποβόσκει και έχει οδηγήσει το Σύλλογό μας σε μια αυτο - περιθωριοποίηση.
Σε μια τρίμηνη έκδοση επειδή δεν υπάρχει η πίεση του χρόνου, χωρούν πάρα πολλά σημαντικά και πάντα επίκαιρα θέματα. Αναμφίβολα το θέμα του ΚΤΕΛ είναι πάντα επίκαιρο αφού ΔΕΝ λύνεται και πρωτεύον, αλλά , κατά τη γνώμη μου πάντα, η θεώρησή του μπορούσε να γίνει από ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.
Εδώ πιστεύω έγκειται η διαφορά και είναι θέμα όχι κομματικής όπως συνήθως επικαλείστε, αλλά πολιτικής θεώρησης.
Οι ΘΗΤΕΣ και τα ΘΥΜΑΤΑ δεν μπαίνουν ΠΟΤΕ σε ίση μοίρα.

Πάμε παρακάτω.

Το θέμα της «βουλίστρας» πετάχτηκε στο ρυάκα.
Το θέμα της έγκαιρης αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων που έχουν γίνει αδιάβατοι από τις βροχές, δεν σας απασχόλησε.
Το αποχετευτικό της Κωμιακής και του Απόλλωνα, ούτε κι αυτό.
Το γεγονός ότι βρισκόμαστε δε προεκλογική περίοδο και κάποτε πρέπει να κρίνουμε και αυτούς που αποφασίζουν και ρυθμίζουν τη ζωή μας σε τοπικό επίπεδο, δεν θέλετε να το ακουμπήσετε.
Είναι φανερό ότι γέμισαν οι σελίδες της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ απλά για να γεμίσουν και να είστε συνεπείς ως προς την έκδοση.
Όχι όμως ως προς το ρόλο και το σκοπό της έκδοσης.
Δεν επιθυμώ να επεκταθώ περισσότερο, τονίζω όμως ότι αυτή η αδιέξοδη εμμονή στο ΑΝ-ΟΥΣΙΟ, δεν οδηγεί πουθενά.
Η παρέμβαση του διαχειριστεί αν και έντονη ήταν απολύτως απαραίτητη και χρήσιμη γιατί εύκολα μπορεί να γίνουν παρανοήσεις.

Τέλος δεν σας κρύβω ότι ο τρόπος που «χρησιμοποιήθηκε» η Κατερίνα Καραμπίνη , είναι επιεικώς απαράδεκτος. Οι υπέρμαχοι του αν-ούσιου οφείλουν ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ στην εξαιρετική νέα κοπέλα.

Ανώνυμος είπε...

Χάνετε τα λόγια σας.
Το κλίμα το διαμόρφωσε ο γνωστός πρώτος σχολιαστής που εμμένει στον «ένα και στον … άλλο!!!!»
Απευθύνεστε σε «κολλημένους» και χάνετε τα λόγια σας.
Προτείνω στον «ένα και στον … άλλο» επειδή είναι αποδεδειγμένα έξυπνοι άνθρωποι, να μην τσιμπήσουν…

Ανώνυμος είπε...

Ωχ,,,Όταν διαβάζω για νέα αρχή να δούμε τι άλλο θα καταστρέψουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Mhn anisixeis den exei meinei tipota

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φταίει η Κατερίνα που δεν γράφτηκε τίποτα για τη Βουλίστρα και μας καλούν να μη την κατηγορούμε;
Κανένας δεν έγραψε το παραμικρό για την Κατερίνα.
Οι μόνοι που την ανακάτεψαν είναι "οι άθρωποι του Προέδρου".
Είναι βλάκες ή μας θεωρούν βλάκες!

Ανώνυμος είπε...

Παραπάνω έχει ένα video για ανυποψίαστους που πρέπει να … υποψιαστούν.
Αν η ΚΟΡΩΝΙΔΑ είναι τόσο αν-ουσια (πολύ καλό), πως θα υποψιαστεί ο Κωμιακίτης που τη διαβάζει και δεν ξέρει τι σημαίνει internet;
Μήπως όλα έχουν εξήγηση;

Ανώνυμος είπε...

Περάστε με scaner την "Κορωνίδα" για να τη διαβάσουν και αυτοί που την επαινούν χωρίς να την έχουν ανοίξει ή προσ'εξει. Μου φαίνεται οτι αυτοί είναι που τη βρίζανε με τα χειρότερα λόγια πριν, που πάλι συμμετείχε η Κατερίνα. Τώρα τι άλλαξε; Ο ψάλτης είναι ο ίδιος. Αυτός έβαλε το Βρούτση στην πρώτη σελίδα και του έκανε τραπέζι με μπάτουδο και Μπαγιαντέρα στη Λέσχη. Το αντάλλαγμα περιμένουμε να μάθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Όση ώρα ψάχνετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, έριξα μια πρόχειρη ματιά στον προϋπολογισμό του Δήμου Δρυμαλίας.
Διαβάζω:
Μελέτες οδοποιίας (1. Κωμιακή- Μυρίση – Κάμπος…….)236.565,00 ευρώ!!
Πόσα χρόνια το ακούτε;
ΣΑΤΑ Εργασίες πρασίνου στα ΤΔ Χαλκείου,Απεράθου, Κορώνου, Φιλωτίου, Κορωνίδας και Δαμαριώνα
Πιστεύετε ότι θα φτάσουν να φυτευτεί έστω και … γλάστρα στη Κωμιακή;
Και το top
Στο θέμα ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
ΣΑΤΑ Πλακοστρώσεις στο ΤΔ Κορωνίδας ( Από Ροδίτη μέχρι Χριστοέργη)
Το αναφέρω αυτό για να δείτε με πόση σοβαρότητα και υπευθυνότητα οριοθετείται ένα έργο στον προϋπολογισμό ενός ΣΟΒΑΡΟΥ Δήμου.
Ιδού λοιπόν πεδίον δράσης λαμπρόν
Εκτός και δεν θέλετε να κακοκαρδίσετε την εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι απίθανος, τεφαρίκι. Έχω διαπιστώσει φίλε οτι κριτική στο Μπαρδάνη μόνο αυτό το μλογκ κάνει. Πες μου μια αράδα της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ που να κανει κριτική. ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Και αυ΄τά τα χάλια του "προγράμματός" του μόνο εδώ τα διάβασα. Πες μου που τα είδες αλλού για να σου ζητήσω συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒLOG ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡΔΑΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΗΔΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ Κ...Ο ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά γιατί όλοι μαζί δεν βοηθάτε να βγαίνει μία που να σας καλύπτει όσο γίνεται όλους. Όλοι μαζί να παλέψετε για τα τόσα προβλήματα του χωριού και να βοηθήσετε να αναβαθμιστει τόσο η εφημερίδα αλλά και ο σύλλογος Κορωνίδας.Ένας δυνατός σύλλογος πάντα έχει αντίκρισμα η φωνή του.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί που ξέρουνε αυτά τα νέα που γράφει η <> τους φαίνονται μπαγιάτικα. Υπάρχουν όμως που δεν τα γνωρίζουν και τα μαθαίνουν έστω και καθυστερημένα από την εφημερίδα. Θα μπορούσαν όμως και οι φορείς του χωριού να ενήμερώνουν όσους ανδιαφέρονται για το χωριό μέσα από την εφημερίδα για τις δραστηριότητές τους. Π.Χ. το Τοπικό Συμβούλιο, να αναφερθεί στο τεχνικό του πρόγραμμα αλλά και τι έχει κάνει ή τι έχει προτείνει για το χωριό,το ίδιο και οι σύλλογοι.

Ανώνυμος είπε...

Η λογική αυτή δεν είναι σωστή.
Αν κάποιος στου Μυρίση για παράδειγμα δεν έμαθε ότι γίνανε εκλογές πρέπει να του το πούμε τώρα εμείς;
Υπάρχει μια ροή στις ειδήσεις, υπάρχουν και οι τρόποι που εύκολα κανείς μπορεί να τις παρακολουθήσει.
Αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτή καθ’ αυτή η είδηση. Το σημαντικό είναι το σχόλιο, η οπτική γωνία που θα την δεις και θα την κρίνεις. Υπάρχει και η τεχνική του δημοσιογραφικού λόγου που σίγουρα όλοι εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να την κατέχουμε. Νομίζω ότι η Κορωνίδα χρειάζεται πολλά χέρια και άτομα που να ξέρουν να γράφουν καλύτερα από εμάς.
Πάρε παράδειγμα το διαχειριστή. Σε 4 γραμμές έφερε θεομηνία. Μερικοί παλιοί ξέρουν να γράφουν αλλά απ’ ότι ξέρω αν ακούσουν τη λέξη λογοκρισία ή να τους υποδείξει κάποιος τι να γράψουν και πώς να το γράψουν παθαίνουν αλλεργία. Έχουν και αυτοί το δίκιο τους.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12.06 Ο Κ.... ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ένα ευχάριστο νέο για τους Κωμιακίτες, στη μεγάλη κατολισθηση στης Πρήνους. Μετά το τελεσίγραφο των συλλόγων του χωριού του προέδρου του Τ.Σ. και της Κ.Ο.Β. Κωμιακής του Κ.Κ.Ε.για κινητοποιήσεις, Το επαρχείο έστειλε μία τσάπα για να ανοίξει τον δρόμο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Πέρασε ακριβώς ένας μήνας για να ξεκινήσουν εργασίες. Πάλι καλά που δεν καθαρίστηκε πρώτα όλο το επαρχιακό οδικό δύκτιο και μετά να ασχοληθούν με την κατολίσθηση, γιατί ένα μήνα τώρα καθαρίζουν τα ίδια χαντάκια που καθαρίζονται κάθε χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ-ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ 50ΡΗΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ 100.ΟΟΟ EURO ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝ!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!