Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Δώσανε τα χέρια και … «έδεσε» το super deal !!!

Την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Νάξου παραχώρησε χθες στην εκπομπή "καλημέρα Κυκλάδες" της Ραδιοφωνίας Κυκλάδων ο Μανώλης Μανωλάς.

Ο κ. Μανωλάς αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει στο λιμενικό ταμείο λόγω των πολλαπλών προβλημάτων και της γραφειοκρατίας και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει άμεσα δράση.

Ανακοίνωσε πως από σήμερα το λιμενικό ταμείο έχει τη δική του ιστοσελίδα ενώ η πρώτη συνεδρίαση υπό την προεδρεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Για τα μελλοντικά του σχέδια στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Μανωλάς δήλωσε πως θα αποφασίσει μετά το καλοκαίρι τονίζοντας παράλληλα πως αν αποφασίσει να ασχοληθεί θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Νίκου Μαράκη.

Αν η απόφαση του κ. Μανωλά παιζότανε στο… ΣΤΟΙΧΗΜΑ, θα μας έστελνε όλους στον … κουβά.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ.. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ..
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ 80% ΕΤΟΙΜΟΣ..
ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΚΟΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!!
Η επιλογή στη θέση αυτή ενός ακόμη άεργου-λαμόγιου,που ζει εις βάρος της κοινωνίας,και που στο βιογραφικό του λογικά θα πρέπει να αναγράφει ότι είναι αγράμματος, επιβεβαιώνει την αξιοκρατία,τη διαφάνεια και το νέο πνεύμα,για τα οποία υποτίθεται οτι αγωνίζεται ο Παπανδρέου και το νέο ΠΑΣΟΚ.Ο δύστυχος Παπανδρέου,μπορεί να θέλει και να αγωνίζεται για τέτοιες αρχές,τα λαμόγια όμως που τον στηρίζουν,φαίνεται πως έχουν άλλη γνώμη,άλλωστε πως ένας κλασσικός τεμπέλης,μπορεί ξαφνικά να μεταλαχτεί σε ένα ακούραστο δουλευτή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΞΥΠΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Που 'υρίζουσι εκείνοι
όπου η μπελάτζα κλείνει

Που λέει και ο ανώνυμος Απεραθίτης ποιητής στον σκοπό τω εκλοώ...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι έχετε άδικο. Ο άνθρωπος αποδεδειγμένα ξέρει από ταμεία και αν ξέρει και από λιμενικό είναι ότι πρέπει για τη θέση. Η συνδιαλλαγή σε όλο της το μεγαλείο. Οι ξοφλημένοι ανακυκλώνονται και έφτασε η Ελλαδάρα εδώ που έφτασε. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Ώρα είναι να ενεί κι ο Λεβοϊάννης πρόεδρος του ΠΟΔΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΔΙΑΗΝΕ ΜΑΖΙ ΝΤΟΥ ΗΝΤΑ ΘΕΛΑ ΚΑΜΕΙ Ο ΕΡΗΜΟΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΦΥΕ?ΠΡΙΧΟΥ ΤΟΝΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΝΤΟΥ ΗΠΡΕΠΕΝΕ ΝΑ ΑΡΩΤΗΞΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΗΝΤΑ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΝΝΩΑΣ ΓΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΑΡΩΤΑΣ ?ΟΥΛΟΙ ΤΣΟΙ ΜΑΝΩΛΗΔΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΨΗΦΟ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΤΣΑ ΠΟΥ ΠΑΕΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΟΥΛΕΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥΔΕΚΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΚΩΜΕΝΕ ΚΑΕΝΑ ΨΗΦΟ. ΜΕ ΤΑΦΤΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΙΔΙΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟ ΔΑΜΑΡΙΩΝΙΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΕΤΣΑ ΘΑ ΠΟΜΕΙΝΕΙΣ ΑΨΗΦΙΣΤΟΣ ΚΑΟΤΥΧΕ ΜΟΥ ΔΑ! ΜΑ ΚΑΑ ΕΠΑ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΔΟΥΛΙΑΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΩΧΝΕΙΣ ΚΙΑΛΛΟΙ.ΑΛΙ ΠΟΥΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΟ ΣΑΣ ΟΟΝΩ ΜΑ ΚΑΑ ΚΑΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΠΑΕΝΕΤΕ ΤΑΔΕΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΡΟΥΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΟΤΙ:... "ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ (ΔΗΛ. Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ) ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΛΠ"....

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΞΙΑΣ 14.999,99 ΕΥΡΩ!!

Ανώνυμος είπε...

νΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΡΗΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΙΑΔΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΡΩΝΟΥ.
ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ www.aiolikaparkanaxou.blogspor.com
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ...
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

δοστε βρε σεις τα στοιχεια στον εισαγγελέα και μη περιμενετε να ενδιαφερθει μόνος του αφού δε σας διαβάζει. Τι φοβάστε;

Ανώνυμος είπε...

¨ Άμωμοι¨ εν οδώ.....προκυμαίας...

Στο γνώριμο δρόμο της πολιτικής συναλαγής....... Δημητροκάλλης,Φραγκίσκος...Μανωλάς.
Με τα "30 αργύρια" του Λιμενικού πορεύθηκαν στη προκυμαία......που ευτυχώς δεν συγχωρεί και¨πνίγει¨τους συνωμότες.
Βιοποριζόμενοι διαχρονικά απ΄τη πολιτικοί ¨οι άθλιοι της προκυμαίας¨
οι ανερυθρίαστοι ψηφοεπαίτες στο κομματικό γιουσουρούμ της αρπακτής,διδάσκουν και ήθος μέσα απ "το δύσκολο έργο που
αναλαμβάνουν"......
Συντασσόμενοι στη Μαράκεια διαδρομή για πολιτική αιχμαλωσία και άλλων συνειδήσεων που αντιστέκονται ακόμα στην αποψίλωση του συστήματος αξιών της Ναξίας δημοκρατικής παράδοσης.
Δημητροκάλλης,Φραγκίσκος,Μανωλάς......δεν δεν αντιστάθηκαν στην αλάνθαστη συνταγή Κόκκοτα.
Και ο κ.Μαράκης....δολοπλόκος και κομματικός διαφθορέας, εκφραστής μιας κοινωνίας πολιτών που βολεύονται στο μέτριο , την αναξιοκρατία και το μερεμέτι.
Ιδεολογικά σαλταδόρος με κληρονομούμενους όμως μηχανισμούς επανεκλογής, συνεχιστής της δυναστείας που διαβρώνει με την πρακτική της περιστασιακής αντιμετώπισης όλων , δίχως όραμα και δυστυχώς δίχως όνειρα.
Εκφραστής μιας ομάδας απροσδιορίστου σοσιαλιστικοειδούς αχταρμά που προσβάλει και συνεχώς προκαλεί γιατί και το 2010 έχει ΡΗΓΑ στη Κορώνη.
Μιάς ομάδας που ¨προστατεύεται¨απ'τους ρήγηδες....τους επαγγελματίες θαυματοποιούς που χρησιμοποιούν τη πελατειακή σχέση, που τόσα χρόνια καθιέρωσαν σαν μονόδρομη επικοινωνία, για τη νόθα πολιτική τους αναρρίχηση.
Ηλιογέννητοι!! κυκλαδάρχες!! !!! αυτοπροσδιορισμοί απ'τους ψήφους μιας ¨παρέας¨απόλυτα εξαρτώμενης απ'το ρουσφέτι, με φέρουσα νοοτροπία που οξειδώνει την αισιοδοξία της νέας γεννιάς.......μιάς "παρέας" με κυρίαρχη τάση την άνευ όρων υιοθεσία της πιο μικρής προσπάθειας στη παραγωγή πλούτου και προστασίας της πολιτισμικής μας κληρονομιάς..........μιάς "παρέας" που τείνει να γίνει κοινωνική πλειοψηφία, ισοπεδωτική και απρόσωπη... μιάς "παρέας" κατακτητή....
τραγικό σημάδι της ήττας μας.
"ΑΡΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ DND ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΔΟΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Άργησες ρε «ΑΡΗ».
Πήρες πολλές απουσίες και εξάντλησες το όριο που είχες.
Ήρθες όμως διαβασμένος και σε χρεώνω «δικαιολογημένο» αλλά μην επαναληφθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΓΓΕΛΑΡΗΣ?ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΣΕΝΑ ΑΡΗ?ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΡΑΚΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗ Ο¨΄ΑΛΛΟΣ¨΄.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΑ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ...ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΟ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ !ΚΥΡΙΕ! ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΕΜΝΗ ΛΕΞΗ.ΣΒΗΣΤΕ ΤΗ !ΣΒΗΣΤΕ ΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΑ ΗΤΑΝ 21 ΚΑΙ ΟΙ 10 ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Άρη μιλάς τηυ γλώσσα της αλήθειας, έτσι είναι, αλλά πού είναι εκείνοι που θα κάνουν την ανατροπή; γιατί σιωπούν; γιατί δεν βγαίνουν μπροστά;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ποσο κουραγιο να κανει και ο Βασιλακης που βλεπει τα χρονια να περνουν.Εχει και καποια ηλικια ο ανθρωπος.Οχι σαν τον Κοκκοτα αλλα..

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι ότι από αυτούς που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι ψάχνουν για τα ψηφοδέλτια νέους ανθρώπους για να ασχοληθουν με τα κοινά. Τωρά για ποιό λόγο θέλουν νέο αίμα μόνο αυτοί ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΕ Ο Κ. ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΤΟ Ρ/Φ "ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ" ΣΗΜΕΡΑ. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Ε? *** ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ *** ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ, KAI TO ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...
2.500.000 EURO ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Oι απευθείας αναθέσεις να γίνονται με διαφανείς διαδικασίες και να υπάρχει για κάθε ανάθεση ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, και όχι μόνο με απόφαση του προέδρου. Διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνονται αρπαχτές και να διακινούνται χρήματα κατω απο το τραπέζι. Και ο νοών νοήτω.
ΙΣΟ-ΚΡΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι απευθείας αναθέσεις να ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.

Ανώνυμος είπε...

άμα είναι για το καλό κάποιου έργου, να τρέξουν δηλ. οι διαδικασίες ας γίνονται και αναθέσεις, αλλά να υπάρχει διαφάνεια και έλεγχος που να την πιστοποιεί. Γιατί καμια φορα άμα δεν ξεκινήσει ένα έργο άμεσσα δεν γίνεται καθόλου,αλλά πάντα ο έλεγχος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. Ένας έλεγχος πάντα περιορίζει να γίνει αρπαχτή ή συνααλλαγή κάτω από το τραπέζι

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ... ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ¨¨ΑΛΛΟΣ¨¨ ΕΚΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.ΔΥΟ. ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ!