Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

… να πεις, ο αγανακτισμένος Έλληνας !


Σήμερα θα λείψουμε αρκετές ώρες…
Ξέρετε που θα μας βρείτε.
Ραντεβού λοιπόν στην απεργία…

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού ακριβώς; Στη ΓΣΕΕ ή στο ΠΑΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν έχει απεργία, δηλαδή, δεν λείπετε αρκετές ώρες; Άρα είτε άεργοι κληρονόμοι και ψευτοκουλτουριάρηδες ΣΥΝασπιστές είστε είτε μισθοδοτούμενοι από το ΚΚΕ για να κάνετε μπούγιο στις απεργίες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΠΩ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑΠΑΣΟΚΙΑ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και εσάς πόσοι είσασταν στην συγκέντρωση στην Νάξο.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΑΤ "ψέκασαν" και τον Μαν. Γλέζο

Ενταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητήριου στην πλατεία Συντάγματος. Την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δέχτηκε επίθεση από ομάδα μερικών ατόμων, χωρίς να έχουν καλυμένα τα πρόσωπα, που τον διέκοψαν ρίχνοντας του γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, αποκαλώντας τον "πουλημένο" ενώ στη συνέχεια του επιτέθηκαν, κλωτσώντας τον.

Προηγουμένως, μέλη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα επιχείρησαν να υψώσουν πανό μπροστά από τη Βουλή, στην πλευρά του Αγνωστου Στρατιώτη, αλλά απωθήθηκαν από αστυνομικούς, με τη χρήση δακρυγόνων, ενώ έκλεισαν και οι πόρτες της Βουλής. Ανδρες των ΜΑΤ ψέκασαν με δακρυγόνο ακόμη και τον Μανώλη Γλέζο.

Ανώνυμος είπε...

Τα Πασόκια φίλε μου δεν τραβάνε κανένα ζόρι..Η κυβέρνηση ανέλαβε την ιστορική ευθύνη να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, άσχετα με το αν η λύση της μας αρέσει ή οχι.Επέλεξε να μην είναι αρεστή αλλά χρήσιμη. Θα κριθεί από την ιστορία. Αυτοί που πρέπει να τραβάνε ζόρι, αν τους έχει μείνει λίγος αυτοσεβασμός, είναι όλοι αυτοί οι δεξιοί που στήριζαν τον καταλληλότερο, πρωταθλητή του playstation.Με την σιωπή και ανοχή τους στην ακυβερνησία μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση...

Ανώνυμος είπε...

Αβυσος η ψυχή του Πασόκου!!!!

Ανώνυμος είπε...

δε φταις εσυ,η ....... σου τα φταιει,που λεει και το τραγουδι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 9.34 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

MA AYTOΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ?ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΟ ΙQ[AIKIOY]TOYΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΙQ ΔΕΞΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.