Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Από την εποχή της αγνότητας




Το Βίντεο είναι από
Κωμιακή και Απόλλωνας Νάξου

http://komiaki.ning.com/video/petinoergis-1988_chunk_1

Συνέχεια...

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

AXIA FESTIVAL «Ήχων Παιχνίδια»


Το AXIA FESTIVAL, πραγματοποιείται στη Νάξο και προτείνει ένα μυσταγωγικό ταξίδι γεμάτο μουσική, ποίηση και τέχνη. Ο γενικός θεματικός τίτλος του φετινού φεστιβάλ είναι «Ήχων Παιχνίδια».
Νέοι και εξαιρετικά χαρισματικοί μουσικοί, κάτοχοι ελληνικών και διεθνών βραβείων, θα ερμηνεύσουν για ένα κοινό που ψάχνει για κάτι νέο και ιδιαίτερο.
Συμμετέχουν οι βραβευμένοι σολίστ Έλλη Αναστασοπούλου, σοπράνο, Ηρόδοτος Καβάσσης, βιολοντσέλο, Γιάννης Αγρανιώτης, βιολί, Σωτήρης Λουίζος, πιάνο, Ανδρέας Χανιώτης, βιολί, Neville Fahy, πιάνο, Νεφέλη Μούσουρα, πιάνο, και Στέφανος Νικοτιάν, πιάνο.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12, 16 και 18 Αυγούστου, στο Χαλκί (πλατεία), ώρα 21.00.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερες για το κοινό.
Το AXIA FESTIVAL πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer και με τα Jeunesses Musicales Ελλάδος.

Συνέχεια...

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Ξηλώνετε κάθε αφίσα που κυκλοφορεί για μια πιο καθαρή Νάξο.


Συνέχεια...

9 Αυγούστου 1945

Εξήντα τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη ρίψη της δεύτερης ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι. Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους 150.000 νεκρούς.

Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε:«Από τους δύο δρόμους που έχουμε να διαλέξουμε, ο ένας οδηγεί σε έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά όπλα, και ο άλλος στον απόλυτο αφανισμό». Στην τελετή συμμετείχαν αντιπρόσωποι από 29 χώρες.

Δεν έχει άμεση σχέση το Βίντεο που ακολουθεί, αλλά ….<< Το μυαλό είναι ο στόχος…το νου σου έ…>>


Συνέχεια...