Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Των υποψηφίων δημάρχων τα καμώματα …

… τα βλέπει ο Μαράκης και γελά.


Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Νάξου.

Όπως μεταδόθηκε χτες από το Δελτίο Ειδήσεων του ΖΕΥΣ και μετά από πρόσκληση των Ενεργών Πολιτών Νάξου πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής στο ξενοδοχείο Naxos Resort.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Μανώλης Μαργαρίτης και ο συνεργάτης του Στέφανος Φρατζέσκος, ο Θανάσης Γρυλλάκης και οι Θανάσης Καραβίας και Βαγγέλης Κουκουζής καθώς και οι εκπρόσωποι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βασαλάκης και Μιχάλης Φραγκίσκος

Το θέμα συζήτησης ήταν η συνεργασία των παραπάνω για τη δημιουργία ενιαίου ψηφοδελτίου στο Δήμο Νάξου. Αυτό που τέθηκε στη συζήτηση ήταν η αναζήτηση κοινών συνισταμένων για τη δημιουργία του κοινού ψηφοδελτίου αλλά κυρίως η αναζήτηση του ατόμου που θα τεθεί επικεφαλής.

Οι Ενεργοί Πολίτες ωστόσο έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που θα προτείνουν για υποψήφιο Δήμαρχο κάτι το οποίο θα ανακοινώσουν στους παραπάνω στη νέα προγραμματισμένη συνάντηση όπου αναμένεται να κλείσει και το κεφάλαιο «ενιαίο ψηφοδέλτιο» είτε με τη συμφωνία για τη δημιουργία του είτε με το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων. Σε αυτή την περίπτωση οι Ενεργοί Πολίτες Νάξου το πιο πιθανό είναι ή να προχωρήσουν μόνοι τους στη δημιουργία ψηφοδελτίου ή να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ αν τα «βρουν».
Σε διαφορετική περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται στη σύσταση κομματικού ψηφοδελτίου .

Μια νέα Δημοτική κίνηση είναι στα σκαριά ...
και αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες

Της νέας δημοτικής κίνησης ηγείται ο επιχειρηματίας (ξενοδόχος) Δημήτρης Λιανός και αποτελείται από νέους ανθρώπους στην πλειοψηφία τους και κυρίως επιχειρηματίες. Οι διαβουλεύσεις και συζητήσεις προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση.

(ο Δ. Λιανός προέρχεται από το χώρο της Ν.Δ και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. ΔημήτρηΦραγκίσκου)

Ας κάνουμε τώρα ένα απλό λογαριασμό...

Αν δεν προκύψει το "ενιαίο" πάμε για ... επτά ψηφοδέλτια και χρειαζόμαστε πάνω από χίλιους υποψήφιους !!!


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς βγάζεις τους 1000 υποψήφιους, για να μαθαίνουμε και μεις. Το τι μπαρούφα γράφεται, δεν περιγράφεται. Είναι σαν κι αυτό που γράψατε οτι ο προεκλογικός αγώνας αρχίζει επίσημα στος 7 Ιουλίου. Που το βρήκατε γραμμένο;

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες για το ΚΚΕ δεν έχετε; Στη Νάξο υπάρχει ΚΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ. :-)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ Α****** ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ Ψ******** ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Η ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ Ο Κ ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ; ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΩΡΙΑΚΟ ΤΟΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ. ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ. ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Ο ΚΟΚΚΩΤΑΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ(ΒΛΕΠΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ),ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΚΟΥΣΤΗΚΣΝ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΣΦΙΓΚΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Κ. ΔΕΛΛΑΡΟΚΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΗ) Η ΤΟΥ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΟΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ,ΤΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ΡΑΠΤΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΣΑΜΠΑ. ΔΕΙΞΤΕ ΟΙΚΤΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ. ΑΜΗΝ.