Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Τι είναι ο πολιτικός κανιβαλισμός;

Με χειροκρότημα υποδέχτηκαν αρκετοί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό …

Υπέρ ψήφισαν 159 και κυκλοφορούν ανάμεσά μας …

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΥΤΟΙ. (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ = KOMMATIKH ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φουκαριάρικο των 10:33, εγώ που είμαι ΠΑΣΟΚ σου λέω ότι αν εκεί που καταντήσαμε μας είχε πάει η Γιωργάρα και όχι ο Κωστάκης όχι χειροκρότημα δε θα έκανα αλλά θα τον έφτυνα με ανοιχτές τις παλάμες. Τώρα από κομματική πειθαρχία, εθνικές εκχωρήσεις και οικονομικές καταστροφές, ιστορικά και πρόσφατα αυτά έχουν γίνει από τη δεξιά παράταξη και έρχεται η δημοκρατική να σώσει ότι μπορεί να σωθεί. Τουλάχιστο δεν μπορείτε να μη μιλάτε, όπως ο Κωστάκης σας. Τέτοιο θράσος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε κομματοσκυλο (των 10.51). Μετα απ' ολα αυτα που εχουν γινει το μονο που βρηκες να γραψεις ειναι το να μην μιλαμε ... ρε αξιε διαδοχε του Μενιου Κουτσογιωργα και γνησιε δημοκρατη ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 10:51 π.μ. - ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ν.Δ. - ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Κανίβαλοι είστε και φτηνοί πολιτικάντηδες. Έπρεπε δηλαδή να δραπετεύσει και ο ΓΑΠ σαν τον Κωστάκη σας. Δε λέτε από πού θα παίρνατε μισθούς και συντάξεις.
Εγκληματείτε σε βάρος του κοσμάκη. Αλλά εσείς αυτό θέλετε να μη πληρώνεται κανένας για να πάρει το ΚΚΕ κανένα ψηφάκι. Την Ελλάδα δε θα την καταστρέψετε όπως τις ανατολικές χώρες. Ο κόσμος σας ξέρει πολύ καλά και γιαυτό σας έχει στο περιθώριο. Για σας δηλαδή ο λαός είναι βλάκας, δε ξέρει τι του γίνεται , σας λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Για τον κανίβαλο που ρωτάει από που θα παίρναμε τους μισθούς και τις συντάξεις μας.
Μα από εσένα και τη συμμορία σας που τα κλέψατε.

Ανώνυμος είπε...

φασιστες δεξιοι φερτε πισω τα κλεμμενα λεφτα του κοσμου.
οπου βλεπουμε δεξιο να του περνουμε τα λεφτα του.
φασιστες

Ανώνυμος είπε...

Αν περίμενε η Ελλάδα από όλους εσας τους ΚΚΕδοδεξιούς που ταχετε διαλύσει όλα.Δυστυχως για σας ότι και να κάνετε ο λαός σας έχει καταδικάσει. Αν μπορούσατε θα δικάζατε το λαό εσείς.
Για τον 1.44 να τον παρακαλέσω να μη μας σφάξει με κονσερβοκούτι, υπάρχουν πιο σύχρονα μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο sirios τι εννοεί, να συληφθύν και οι 159; Ξεπεράσατε και τους Χρυσαυγίτες.
Ντροπή σας κρυφοφασίστες

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστές του Blog το παίζετε για να γίνεται ντόρος. Αν δεν είναι έτσι γράψετε πως συνδέεται αυτή η ανάρτηση to Oyst με την προηγούμενη για το ασφαλιστικό http://a-naxios.blogspot.com/2010/06/blog-post_396.html για να δείτε πόσο λαικιστές και καιροσκόποι είστε. Περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που μας έφερε ο ΓΑΠ δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για τη χώρα παρά μόνο να συγκυβερνήσουν Ν.Δ. και Κ.Κ.Ε. Είναι η μόνη ελπίδα όπως και το 89. Η δεξιά θα βάλει το κεφάλαιο και η αριστερά το προλετάριο και όλα θα πάνε μια χαρά. Ο θεός να τους φωτίσει.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι ο Blogερικός κανιβαλισμός;

Ανώνυμος είπε...

Κοι δυτηχως δεν ξεμειναμε απο λεφτα μονο αλλα και απο ...πατριωτισμο ! Προφανως δεν εχετε αντιληφθει οτι εφτασε η ωρα των πετρελαιων για το αιγαιο και οτι η παγκοσμοιωποιηση και ο σιωνισμος ετοιμαζουν τον διαμελισμο της πατριδας..ας ετοιμαστουμε λοιπον ολα τα νησια να ...περασουμε υπο την κυριαρχια της Τουρκιας ... χιος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΙΡΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΤ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΦΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.