Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΤΟ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ” ΕΧΕΙ ΚΑΙ…ΝΑΞΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΜΟΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ «Θέλω να χαστουκίσω όσους μας έφεραν εδώ»

Στο χθεσινό ΒΗΜΑ(όχι αυτό της Νάξου) διαβάσαμε ότι η Μόνα (Λεμονιά) Παπαδάκου , 32 ετών, από τη Νάξο, είναι σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Και όχι μόνο αυτό. Συμμετείχε στην ομάδα υποστήριξης των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τη λεγόμενη “τρόικα”.

«Οι διαπραγματεύσεις αυτές είχαν αποτέλεσμα να κόψουν τη σύνταξη του πατέρα μου, να κόψουν τη σύνταξη της μητέρας του κ. Παπακωνσταντίνου και τον δικό μου μισθό. Έκοψαν ακόμη και τον μισθό του υπουργού. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστη κατάσταση» έλεγε σε συνεργάτες της μόλις ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις.

Φανταστείτε να μη διαπραγματευόμαστε κιόλας. Ή μήπως παραδοθήκαμε αμαχητί; Τώρα, αν διαβάζουμε καλά κόπηκαν(όχι περι-κόπηκαν)οι συντάξεις και οι μισθοί ή μήπως περιγράφει την προοπτική;

Η Μόνα,μας αρέσει καλύτερα το Λεμονιά, που θυμίζει λεμονανθούς και είναι πιο αισιόδοξο-τέλειωσε το Λύκειο Νάξου και ο πατέρας της-μη Νάξιος στην καταγωγή- δουλεύει στο φαρμακείο Δελλαρόκα, ενώ η Ναξιώτισσα μάνα της-το γένος Αρτσάνου-είχε κατάστημα ειδών ένδυσης στη Χώρα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Λεμονιά, επί 10ετίες τα κόμματα και οι παρατρεχάμενοί τους ρούφαγαν το δημόσιο χρήμα... "Χρήματα υπάρχουν" είπε ο πρωθυπουργός. Ψέματα ξεκάθαρα. Μήπως υπήρχαν και άλλοι τρόποι να βρεθούν χρήματα έκτος του ΔΝΤ λέω εγώ? Γιατί αγαπητή Λεμονιά μας ξεζουμίζουν σαν λεμόνια. Και ως σύμβουλος, ε, δεν έχει μια ευθυνούλα λόγου?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν περίμενα το ΒΗΜΑ να γράψει οτι για την κρίση έχει ευθύνες και το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΕΜΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΑΜΑ ΚΑΤΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΠΟΣΟ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ; 1478 ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ! ΡΩΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ 143 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΔΗΛ. 12 Χ 143=1746 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!! ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ!!! ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 145 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΔΗΛ. 145 ΚΑΙ ΟΧΙ 1746!! ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ 1746 Χ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ.
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑ,ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!! ΡΩΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ Κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟΡΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ; 657 ΕΥΡΩ!! ΠΕΣ ΤΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ Κ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ. PAPARAZZI.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ?
ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΡΗΓΑ ΑΝΤΙΜΑΡΑΚΙΚΗ ΑΝΤΙΝΑΞΙΑΚΗ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΡΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΙ ΨΩΜΙ, ΑΠΛΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ: "ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ 2ΕΤΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΞΙΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΛΕΜΟΝΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

"ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑν ΟΨΙΝ", (νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν = ξέπλυνε δηλαδή τις αμαρτίες σου και όχι μόνο το πρόσωπό σου). Η φράση αυτή, αν αναγνωσθεί ανάποδα (από δεξιά προς τα αριστερά) αποδίδει τις ίδιες λέξεις και επομένως και το αυτό νόημα. Όπως λέμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς με τις ερωτήσεις σας στην κ. Παπαδάκου σίγουρα πρέπει να είστε διαπρεπείς οικονομολόγοι. Τι θέλει να μας πει η κυρία αυτή και οι του ΠΑΣΟΚ ότι δεν βρήκαν χρήματα. Μα αφού ο ίδιος ο πρόεδρος τους μας είπε ότι χρήματα υπάρχουν. Τώρα αν δεν μπόρεσε να τα βρει τι φταίει η Ν.Δ. Και αυτό μαγκιά της είναι που ξέρει να τα κρύβει όλα. Και τα λεφτά και την απάτη και την διαφθορά και τον Μπουλούκο της. Τον Οκτώβρη που ο Σαμαράς θα γίνει πρωθυπουργός, θα του πει ο Μπουλούκος που τα έχει κρύψει, θα τα βρει, θα καταργήσει το μνημόνιο και θα σωθεί ο τόπος. Έτσι τυχαία νομίζετε ότι τον σφιχταγκαλιάζει όποτε τον συναντήσει. Τότε θα πάρουν όλοι αύξηση πάνω από 20% και θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς. τρομάρα σας !!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε γιατί ο Παπανδρέου είπε ότι υπάρχουν χρήματα. Το είπε γιατί φοβόταν να αναλάβει την εξουσία και νόμιζε ότι έτσι ο κόσμος θα ψήφιζε τον Καραμανλή αφού είχε χρήματα. Και ξέρετε γιατί ο Καραμανλής έλεγε ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Για να ψηφίσει ο κόσμος τον Παπανδρέου, να γλιτώσει ο ίδιος το λιντζάρησμα και να κάνει χωρίς σκοτούρες τα μπανάκια του στη Ραφήνα. Τελικά ο πιο ξύπνιος ο πιο πονηρός και ο πιο μπασμένος την έφερε του Παπανδρέου. Να γιατί σκέπτεται ο Σαμαράς να τον κάνει και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ". ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΞΙΟΣ. ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ Η ΛΕΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

*** ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΒΟΛΕΜΕΝΑ ΒΟΥΔΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΚΥΜΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΟΧΙ ΣΟΥΣΑΜΙ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ.

:-D

Ανώνυμος είπε...

Πάει, σε βάρεσε η ζέστη νωρίς-νωρίς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΣΟΚ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ είναι ο Λεόντιος

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑ.
Η ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΝΑΞΟΥ Η ΑΛΛΗ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΝΑΞΟΥ.
Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λεμονιά μια που είσαι κοντα στον Υπουργό, αντί να ρίχνεις χαστούκια, δεν βάζεις λίγο παραπάνω σάλιο, γιατί λένε ότι δεν υπάρχει ούτε αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΦΑΣΟΚΑΡΑ ΜΑΣΑ ΜΑΣΑ ΜΑΣΑ ΜΟΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΧΕΙ ΦΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Η ΚΟΝΙΔΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΙ Η ΛΕΜΟΝΙΑ. http://troktiko.blogspot.com/2010/07/video_06.html

ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ (8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ)

Φιλοτίτης είπε...

Φιλοτίτικα κομματικά ρεμάλια τύπου Βαρβάτου και Αντωνάκη που γράφετε τα παραπάνω για το Λεόντιο, ότι διόρισε και ότι έφαγε. Πριν 22 χρόνια διορίστηκε μετά από γραπτές εξετάσεις η κόρη του υπάλληλος ΟΤΑ Νάξου που εδρεύει στη ΔΟΥ. Η άλλη του κόρη εργάζεται ιδιωτικά στη συμβολαιογράφο και υποθηκοφύλακα κ. Ελευθερίου. Μήπως έπρεπε να σας ρωτήσει πια θα έπαιρνε. Η κ. Γαλάνη στη Τραγαία δεν πείρε συνεργάτες της όποιους ήθελε, σας ρώτησε. Η άλλη κόρη της δεν εργάζεται. Το πρόβλημα είναι κάποιος που διορίστηκε με εξετάσεις πριν 22 χρόνια ή οι δικοί σας που διόρισαν χιλιάδες γαλάζιους χωρίς εξετάσεις με λίστες από τα υπουργικά, βουλευτικά και κομματικά γραφεία όπως έγινε και παραμονή των εκλογών με προεξάρχοντα στις Κυκλάδες τον δικό σας το Βρούτση. Μόνο στο Φιλότι διόρισαν από τις ίδιες δεξιές οικογένειες 2 και 3 άτομα και από άλλες φτωχές, πολύτεκνες και δεξιές οικογένειες ούτε ένα άτομο.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕ Ο ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΥΤΟ ΤΩΝ 4:16 ΔΟΥΛΕΥΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΕΣΥ ΑΝΟΝΥΜΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΙΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 6/IΙουλίου 3:27

Ε όχι και γραπτές εξετάσεις πρίν 22 χρόνια.
Επρεπε να γράψεις γραπτές "εξετάσεις".
Ο αντίπαλος της (Πασόκος, καλά να πάθει) έγραψε μαθηματικά πολύ καλυτερα από αυτήν. όμως στη έκθεση πιός έγραψε σχεδόν άριστα? και πιός πάτωσε?

Ανώνυμος είπε...

Για τον 3:27
Με γραπτές εξετάσεις ή με γραπτές "εξετάσεις". Ρωτήστε και τον άλλο πασόκο που συμετείχε στις ίδιες εξετάσεις. Πιός έγραψε μαθηματικά τι και πόσο, και πιός έγραψε έκθεση τι και πόσο.

Ανώνυμος είπε...

καλα ασε για την λεοντιου στην εφορια εχει ο κοσμακης να λεει.

Ανώνυμος είπε...

Την υπόθεση μπλάνκο-γκέητ τη ξέρουν αυτοί που γράφουν για τη Μαρίνα;
Όσο για τους διορισμούς, και τα δυο κόμματα εξουσίας τα ίδια σκατά είναι. Από διορισμούς, να σου πω εγώ ένα κι ένα, ποιους διόρισε ο Λεβογιάννης, η Παπαζώη, ο Χωματάς, ο Βρούτσης. Αυτοί συνέχισαν την παράδοση του Αριστείδη, σε μικρότερη βέβαια έκταση, γιατί ήταν και είναι πολύ μικρότερου βεληνεκούς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΔΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΡΙΑ... ΠΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ? ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...