Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Σε τέσσερεις μήνες τέτοια ώρα …

…η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες θα έχουν ΔΗΜΑΡΧΟ.

Από σήμερα λοιπόν αλλάζουν πολλά.
Οι πάντες και τα πάντα θα κρίνονται και θα σχολιάζονται με πολιτικά πάντα κριτήρια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή είστε σίγουροι ότι θα βγει από την πρώτη Κυριακή;

Ανώνυμος είπε...

NAI O ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε ζαβοί, την πατήσατε. Για να λέτε πως σε 4 μήνες θα έχει Δήμαρχο η Νάξος, σημαίνει οτι προβλέπετε οτι θα είναι ο ίδιος. Γιατί αν είναι άλλος, θα αναλάβει από 1/1/2011. Άρα φανερώσατε τις προτιμήσεις ή τουλάχιστον τους ευσεβείς πόθους σας.

Ανώνυμος είπε...

Aυτός ο ευρωβουλευτής που καταγγέλλει τη συγκάλυψη των αναφορών για UFO βλέπει Χαρδαβέλλα και διαβάζει αυτό το μπλογκ.
Έτσι εξηγείται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΩΡΑ... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΑΠΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ...

Ανώνυμος είπε...

μια ματιά στους εκλογικούς καταλόγους (http://ekloges-prev.singularlogic.eu/2006static/dimos3120.htm),δείχνει ότι οι εγγεγραμμένοι στον δήμο νάξου είναι 10116 με συμμετοχή 73%,ενω στον δήμο δρυμαλίας 10454 με χαμηλή συμμετοχή 56%,αυτό σημαίνει ότι αν η δρυμαλία κατεβάσει δικό της υποψήφιο μπορεί να κερδίσει τον δήμο.
Και εφόσον μπορεί να τον κερδίσει γιατί να μην το κάνει.
Η σιωπή των κατοίκων της δεν σημαίνει και αποδοχή των υποψηφιοτήτων.
Πιστεύω ότι ένας υποψήφιος αποκλειστικά απο την δρυμαλία μπορεί να πάρει 3000-4000 ψήφους ,αρκετούς για να πάει την δεύτερη κυριακή και να διαπραγματευθεί με άλλους όρους την τύχη του επάνω δήμου.
Αν δεν έχει τελικά υποψήφιο ο δήμος δρυμαλίας θα έχει την τύχη των μικρών κυκλάδων με μικρή συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καλλικράτης και η εφαρμογή του στην Νάξο έχει ως κύριο στόχο να ενώσει αρμοδιότητες και κατοίκους προς την κατεύθυνση της ενιαίας και ισόρροπης ανάπτυξης του νησιού και των μικρών Κυκλάδων. Διαχωρισμοί και ψευτοτοπικισμοί του παρελθόντος όπως βιώσαμε επί 12 χρόνια στον Δήμο Δρυμαλίας μεταξύ Φιλωτίου και Απεράθου δεν πρέπει να έχουν θέση στην νέα εποχή για το νησί μας. Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να χωρίζουμε του κατοίκους σε προερχόμενους από την Δρυμαλία και τον Δήμο Νάξου - γιατί τότε οι κατωχωρίτες μπορεί να αντιληφθούν ότι ο Μαράκης είναι από το Κεραμί, ο Μαργαρίτης από τ'Απεράθου και ο Γρυλλάκης από τον Δαμαριώνα και να βγουν να ζητάνε αυτόχθονα λιβαδίτη για δήμαρχο. Μακριά λοιπόν από ψευτοτοπικισμούς που απλά υποκρύπτουν προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα και διχάζουν τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. Ε, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.