Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Στην εντατική και διασωληνωμένο το «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ» Νάξου …

Δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ο ιός της ίντριγκας των συμφερόντων και της κομματικοποίησης «κτύπησε» και το Νοσοκομείο Νάξου.

Οι αλλαγές έφεραν ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΧΑΟΣ και έδειξαν περίτρανα ότι δεν πρέπει να αρκεστούμε σ’ αυτό που συνεχώς φωνάζουμε.

Να επουλώνουμε πρόσκαιρα και αναποτελεσματικά το σύμπτωμα αλλά να θεραπεύουμε αποτελεσματικά την ΑΙΤΙΑ της ασθένειας …

Έβαλε φωτιά στο φυτίλι …

…ο διορισμός του ορθοπεδικού Βασίλη Ραπτάκη στη θέση του Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Νάξου.

Όπως μετέδωσε το ΖΕΥΣ και η Πόπη Αλιμπέρτη συνεδρίασε χτες εκτάκτως το επιστημονικό συμβούλιο του οποίου τα τέσσερα από τα πέντε μέλη παραιτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για την «ακύρωση» του οργάνου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο παρατηθείς πρόεδρός του Γερμανός Καπίρης αλλά και για τα νεοδιοριζόμενα μέλη του Δ.Σ του Νοσοκομείου που σύμφωνα με τους παραιτηθέντες δεν ήταν τα ενδεδειγμένα.

Από το επιστημονικό συμβούλιο παραιτήθηκε ο πρόεδρός του ιατρός παθολόγος Γερμανός Καπίρης ο αντιπρόεδρος παιδίατρος Φραγκίσκος Βενιέρης και τα μέλη ακτινολόγος Γιάννης Οργανόπουλος και η βοηθός ακτινολόγου Φωτεινή Χιώτη. Η μικροβιολόγος Μαρία Δούρου είναι το μέλος που δεν παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με το καταστατικό οι παραιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν στο
Διοικητή να γίνουν δεκτές από το Δ.Σ και μετά να προκηρυχτούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου επιστημονικού συμβουλίου.

Να σημειωθεί ακόμα ότι για τους ίδιους λόγους παραιτήθηκαν από τη θέση του τομεάρχη Παθολογικού ο κ. Φραγκίσκος Βενιέρης και από τη δ/ση του Παθολογικού τμήματος ο κ. Γερμανός Καπίρης.

Η απάντηση του διοικητή Θεοχάρη Λάμπου

«Καταπέλτης» για τις παραιτήσεις των γιατρών ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου Θεοχάρης Λάμπου ο οποίος μιλώντας στο Δελτίο Ειδήσεων του ΖΕΥΣ είπε πως ο ορισμός του Δ.Σ του Νοσοκομείου είναι πολιτική απόφαση του Υπουργείου Υγείας και όποιος ήθελε να το θίξει πολιτικά δεν θα έπρεπε να ανακατέψει το Νοσοκομείο.

«Θεωρώ ότι τέτοιες εμπλοκές βλάπτουν μόνο τον κόσμο και την αξιοπιστία του Νοσοκομείου»

τόνισε ο κ. Λάμπου και πρόσθεσε «Δεν είναι θέμα κανενός ούτε και εμένα να κριτικάρω πολιτικές αποφάσεις..το Νοσοκομείο δεν θα πρέπει να εμπλέκεται στην πολιτική. Αν κάποιοι θέλουν να το μπλέξουν θα πρέπει να απολογηθούν στο λαό της Νάξου».

Σε ότι αφορά στην τοποθέτηση του Βασίλη Ραπτάκη στη θέση του δ/ντή της Ιατρικής υπηρεσίας ο Διοικητής του Νοσοκομείου είπε ότι «όλα έγιναν σύμφωνα με τη διαδικασία» και πιο συγκεκριμένα το Επιστημονικό Συμβούλιο εισηγήθηκε στον Διοικητή(χρέη του οποίου τότε εκτελούσε ο κ. Δημήτρης Βενιέρης)τους υποψηφίους για τη συγκεκριμένη θέση που στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι κ.κ Δ. Βενιέρης, Β. Ραπτάκης και Ηλ. Καραμπάτσος.

Ο Διοικητής(κ.Βενιέρης) με τη σειρά του απέστειλε στη ΔΥΠΕ τις υποψηφιότητες. «Η ΔΥΠΕ σύμφωνα με το νόμο όρισε Διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας τον κ. Ραπτάκη» είπε ο Θεοχάρης Λάμπου συμπληρώνοντας ότι «Αυτή ήταν η εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου που σήμερα παραιτήθηκε» υπονοώντας πώς οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησης των μελών του Επιστημονικού συμβουλίου ήταν διαφορετικοί από αυτούς που επικαλέστηκαν οι γιατροί.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση από τουςπαραιτηθέντες γιατρούς του Επιστημονικού συμβουλίου ενώ το Δ.Σ τουνοσοκομείου θα συζητήσει το θέμα στην επόμενη συνεδρίασή του την Πέμπτη.


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί τοποθετήθηκαν στο Δ.Σ. του "Νοσοκομείου" και με ποιά κρίτήρια?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ Α-ΝΑΞΙΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΥΠΕ; ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ . ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ .ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΟΠΗΚΑΝ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

myΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 9:30 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ SUPER ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΜΩΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ, ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ... ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ, ΤΙ ΧΑΛΙΕΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΠΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΠΤΑΚΗ.
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΡΑΚΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΜΙΛΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΣ ΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΡΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ- Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥ(ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΜΠΑΡΑΡΩ).
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΡΙΖΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11:19. ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.
ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κ. ΛΆΜΠΟΥ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΎΝ ΚΑΙ ΕΞΩ-ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΜΗΝ ΚΩΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΜΠΡΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ. ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΠΑΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ ΛΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΚΕΤΟ.ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΛΟ ΝΑΙ.ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΕΞΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΦΤΑΝΕΙ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΑΜΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ.ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι μέσα στο νοσοκομείο φαίνεται παίζουν εν ού παικτοίς. Σεβασμός στον θεσμό αυτό της υγείας. Μοναδικό πρόβλημα του νοσοκομείου είναι η οργάνωση και λειτουργία του. Δεν χωρούν εκεί μέσα προσωπικές πολιτικές, προσωπικές ή πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε κομματικές αντιθέσεις. Καλά θα κάνουν οι γιατροί να μην παίζουν με τον θεσμό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΗΤΟΙ, ΘΑ ΔΙΩΧΝΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΡΑΠΤΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ , ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ...ΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΠΟΛΛΕΣ . ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΝΑΝ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΔΡΑ ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ.ΔΗΛ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΟ 150ΑΡΙ ΕΝΩ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 35 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΡΕΠΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΡΕΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΑ?Ε ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΟΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΠΑΙΡΑΚΙ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΤΕ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ?Π Ο Τ Ε!ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Τόσο κακόζαβους μαζεμένους σ' ένα τόπο σπάνια βλέπεις κάποιος. Είναι λογική αυτή που μας πλασάρει ο Λάμπου; Οι γιατροί λέει δεν κάνουν την εφημερία τους ενεργή όπως δηλώνουν αλλά ετοιμότητας από το σπίτι και παίρνουν τζάμπα χρήματα. Γι' αυτό το λόγο λέει ο Λάμπου, κόβω τις ενεργείς εφημερίες. Άντε ρε μεγάλε ήρωα, σώπα, μόνος σου το σκέφθηκες αυτό; Και γιατί ρε αϊνστάιν αντί να κόψεις τις ενεργείς εφημερίες που είναι απαραίτητες για το νοσοκομείο δεν τους υποχρεώνεις να τις κάνουν και άρα να μην παίρνουν τζάμπα λεφτά;
Έχουμε και τους άλλους τους κακόζαβους που νομίζουν ότι σπας απόστημα. Άντε μια ζωή κορόιδα μας πιάνουν.
Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

Δήμητρα και κάθε Δήμητρα που έχει αυτές τις απόψεις, εσύ που ήξερες(και ξέρει πολύς κόσμος) αυτή την απάτη των γιατρών και τις τζάμπα απολαβές, γιατί δεν το κατάγγελες; Γιατί δεν αντιδρούσες; Ήρθε κάποιος που ξέρει από μέσα τη λειτουργία του κακορρίζικου ΕΣΥ και δεν είναι και ντόπιος για να διστάζει να τα βάζει με τις παρανομίες και πάμε να του βγάλουμε τα μάτια;
Χρειάζονται οι ενεργείς εφημερίες; Να γίνονται πραγματικά όσες χρειάζονται. Αλλά όχι να ξεσηκώνονται οι Καπιροβενιέρηδες και να κάνουν τους...επαναστάτες, θέλοντας να έχουν λόγο και στα μέλη του ΔΣ, που δεν τους πέφτει βέβαια λόγος. Νισάφι πια με δαύτους. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ή μάλλον στο ιατρείο του.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε της 08 Ιουλίου 2010 10:06 μ.μ. και κάθε ανώνυμε του Πασοκ εσείς που ήσασταν τόσα χρόνια; Εξουσία δεν ήσασταν μαζί με τη ΝΔ; Κάνατε τίποτα; Κάνατε καταγγελίες; Κάνατε πειθαρχικά; Βάλατε ανθρώπους στη φυλακή; Παρά μόνο σαν πρόβατα δεχόσαστε χωρίς δεύτερη σκέψη την κομματική μακακία του καθενός αρκεί να είναι δικός σας. Βρε ανώνυμε Πασόκε ή δεξιέ αν ήταν στη διοίκηση το άλλο κόμμα θα είχατε σκίσει τα ρούχα σας με αυτά που γίνονται εκεί μέσα. Τώρα που το νοσοκομείο είναι κώλος δεν τρέχει τίποτα. Αντίθετα σπάνε αποστήματα! Γι’ αυτό μας έχει πάρει η μπόχα!
Επί της ουσίας δεν σχολιάζεις. Και η ουσία είναι ότι το νοσοκομείο δεν πρέπει να μένει χωρίς γιατρούς. Και η πραγματικότητα είναι ότι ο Λάμπου άφησε τις εφημερίες και τη νοσηλεία εκτός κανονικού ωραρίου χωρίς γιατρούς! Αν οι γιατροί την κοπανάνε τότε θα πρέπει κατ’ αρχάς να τους τιμωρήσει γιατί την κοπανάνε και να τους υποχρεώσει να είναι παρόντες και όχι να τους πει φύγετε!!!! Τόσο κόπανοι είμαστε και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Δεν με ενδιαφέρει πόσα παίρνει ο γιατρός. Αν είναι λίγα να τους δώσουν παραπάνω. Εκείνο που θέλω είναι να έχει γιατρούς το νοσοκομείο!!! Τόσο απλά!!!
Τι μπούρδες λοιπόν είναι αυτά περί του ότι θέλουμε να του βγάλουμε τα μάτια. Και αν οι καπιροβενιέρηδες κάνουν παρανομίες όπως λες, ο διοικητής ας τους τιμωρήσει!!! Γιατί δεν το κάνει;
Δήμητρα