Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ανοιχτή σε όλους τους πολιτικούς ορίζοντες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμπατριώτες,

Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής το ΘΑΝΑΣΗ ΓΡΥΛΛΑΚΗ, ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών της με όλους τους μέχρι τώρα υποψηφίους για το Δήμο Νάξου και συνεχίζει πιο ισχυρή, με συνέπεια στο δρόμο που θα την αναδείξει Δημοτική κοινωνική πλειοψηφία.

Σε όλο αυτό το δημοκρατικό ταξίδι γνωριμίας, ενημέρωσης και συζήτησης θέσεων, στόχος δεν ήταν οι περιστασιακές συμμαχίες, αλλά η ισχυροποίηση αδέσμευτου ψηφοδελτίου εμπλουτισμένου με υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, που θα αποτελέσει την εναλλακτική και αξιόπιστη πρόταση για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Είμαστε έτοιμοι για κάτι διαφορετικό στο μέχρι τώρα δημοτικό πολιτικό τοπίο, για μια διαφορετική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς συμβιβασμούς.
Μιας λειτουργίας που θα είναι αποτέλεσμα δημόσιας διαβούλευσης, σεβασμού του πολίτη και κάθε κοινωνικής μειοψηφίας.

Μιας λειτουργίας που κάθε απόφασή του θα κοινοποιείται ηλεκτρονικά από Δημοτικό ιστότοπο, για ενημέρωση και κοινωνικό έλεγχο.

Μιας λειτουργίας που θα αποκλείει κάθε εξωθεσμική παρέμβαση από οποιονδήποτε, κάθε εξυπηρέτηση ημετέρων, κάθε επιλεκτική στάση σε ατομικά ή ομαδικά συμφέροντα.

Έτοιμοι να υιοθετήσουμε τις αποφάσεις λαϊκών συνελεύσεων και δημοψηφισμάτων.

Έτοιμοι να συνδιαχειριστούμε το ΔΗΜΟ με τη νέα γενιά, δημιουργώντας συμβούλια νέων σε κάθε κλάδο (επιστημόνων, φοιτητών, επαγγελματιών, αγροτών κ.τ.λ.) που θα επεξεργάζονται και θα τοποθετούνται σε κάθε θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου και της κοινωνίας μας.

Έτοιμοι να φτιάξουμε στο νέο Δήμο «Τομέα διαχείρισης ανεργίας» αρωγό και συμπαραστάτη στο πρόβλημα της ανεργίας των φοιτητών και της σπουδασμένης μας νεολαίας.

Έτοιμοι να ανασύρουμε από το περιθώριο και να αναδείξουμε πρώτα στους δημότες μας τον αρχαιολογικό και πολιτισμικό μας παράδεισο.

Έτοιμοι να αντισταθούμε σε κάθε αισθητική βαρβαρότητα από οπουδήποτε και αν προέρχεται, για να επαναφέρουμε τη Νάξο στις Κυκλάδες και στη χαμένη της αρμονία.

Στην ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ όλοι είναι ισότιμοι.
Δεν υπάρχουν «ηλιογέννητοι», ούτε φωτισμένες πρωτοπορίες.

Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ανοιχτή σε όλους τους πολιτικούς ορίζοντες.

Νάξος, 6 Ιουλίου 2010
Επιτροπή Επικοινωνίας

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν κάνει λόγο για τα σπίτια με αυλές και τις πλατείες που διακυρήττει ο κ. Γρυλλάκης;

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκιο ο προηγούμενος. Έπρεπε ο Γρυλλάκης να αναφέρει στο δελτίο τύπου όχι μόνο για τα σπίτια με τις αυλές και τις πλατείες αλλά και για τα κοτέτσια, τις μάντρες, τους οχετούς, τις ταράτσες, τα χαντάκια κλπ. Τι έχουμε να ακούσουμε θεέ μου μέχρι τις εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν κατάλαβα το νόημα του δελτίου τύπου, πραγματεύεται κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ή γράφτηκε πρόχειρα για να διατηρούνται στη δημοσιότητα;

Φιλοτίτισα είπε...

Η μητέρα μου είναι από το Φιλώτι και πάω τα καλοκαίρια. Δεν γνωρίζω αυτούς που γράφετε που θα είναι με τον κ. Γρυλλάκη εκτός από τον κ. Βασιλάκη. Αν κρίνω όμως από τους χαρακτηρισμούς που γράφετε εναντίον του όπως ότι είναι της πλάκας, της συμφοράς και του συμφέροντος ή δεν τον ξέρεις καθόλου εσύ των 2:25 ή είσαι εμπαθής και η κρητική σου και για τους άλλους είναι το ίδιο αρρωστημένη και εμπαθής. Αν αυτά που λες τα πιστεύεις πήγαινε στο Φιλότι και πέστα δημόσια για να πάρεις τις απαντήσεις από τον κόσμο που τον ξέρει πολύ καλά και ξέρει την εντιμότητα και το έργο που έχει κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΧΑ Η ΜΙΚΡΗ.
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

plaka kanoun den to exete katalabi akoma....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ 2.25
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΡΦΑ...!! ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕ Α-ΝΑΞΙΕ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗΣΕΣ ,ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΕ ΛΙΓΟ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΔΙΚΟ,ΑΧΡΗΣΤΟ ,ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΩΝ 2:25 ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ. ΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ,ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε ταρζανακο που σε εθιξαν λες και για σενα δεν ξερουμε τι κανεις και τι εχεις κανει.
καλα τα λενε και στα λενε

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6:26 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ; Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ . ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ. ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να με πληροφορήσει κάποιος αν για σχόλιο που αναρτήθηκε για λίγο και μετά ο διαχειριστής το έσβησε , μπορώ να προσφύγω στη δικαιοσύνη.
Βαγγέλης Κ.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι αυτά που λέει ο 2:25? για τα οποία αναφέρονται μερικοί σχολιαστές? "ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ 2.25 ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΟΥΚΟΥΖΗ?
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ.
ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο 2.25.
ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΗ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ; Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ . ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΟΠΟΣ. ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΩΤΥΠΟ,ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΠΟΥΝ,ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ,ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΥΤΡΑ... ΓΙΑΥΤΟ ΛΙΣΑΝΕ. ΡΕ ΠΙΑΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ. ΔΥΔΚΟΛΟ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΡΩΤΕ ΤΣΑΜΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

Οι Μαρακικοί τα έχουν χαμένα, πρώτα έχασαν την τοπική του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο και τώρα που βλέπουν να χάνουν και τον Δήμο έχουν αρχίσει να πετάνε λάσπη και να σπιλώνουν συνειδήσεις... Και οι πλάκα είναι ότι κατηγορούν τον Καπίρη και τον Φωτάκογλου ότι νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες

Ανώνυμος είπε...

AYTOI OI DYO EXOYN KANEI TO PASOK MPAXALO MEGALE.
O LAOS TOYS ESTILE STO SPITI TOYS ALLA DEN TO BLEPOYN.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ναξιώτες πάντως τον γιατρό τον ψήφισαν και πλησιάζει η ώρα που θα στείλουν τον Μαράκη σπίτι του

Ανώνυμος είπε...

προς τον βαγγελη κ. αμεσα μπορεις να εχεις οτι ζητησεις αν σου δωσει ο blogger το σχολιο κι αυριο με διαταγη εισαγγελεα θα ξερεις ποιος το εγραψε. καποιος νομικος

Ανώνυμος είπε...

Και σπίτι του να πάει, δε θα χρειάζεται πλέον να κάνει καμία δουλειά... χαλαρά...

Ανώνυμος είπε...

Βρε πατριώτες ηρεμήστε, βγάλτε τα συμπεράσματά σας και διαδώστε τα μήπως ξυπνήσει το νησί και σωθούμε.
Αυτή είναι η εικόνα μας.
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι και αυτοί είναι οι παρατρεχάμενοί τους.
Καμία προοπτική.
Πενήντα άνθρωποι στη Χώρα που τους ενώνει το μίσος, σκυλοτρώγονται για τις καρέκλες. Το νησί έχει άγνοια και είναι εντελώς αμέτοχο. Θα ψηφίσουν το κόμμα τους , κάποιον από το σόι τους ή κάποιον που θα τους τάξει κάτι και θα εξαγοράσει την ανάγκη τους.
Τα υβριστικά σχόλια δείχνουν το μαύρο τους το χάλι. Αφήστε τους να εκτίθενται.
Θα ήθελα να δώσω μια απάντηση στον κ. Βαγγέλη Κ.
Το περίφημο σχόλιο των 2.25 δεν το πρόφτασα αλλά για να το σβήσουν υποθέτω την ποιότητά του.
Σχετικά με τη διαδικασία να βρεις το δράστη.
ΑΔΥΝΑΤΟ.
Για να δοθούν στοιχεία από τη Googleπρέπει να έχει διαπραχτεί κακούργημα. Ως κακουργήματα θεωρούνται η τρομοκρατία, τα ναρκωτικά και η παιδική πορνογραφία. Τίποτα άλλο.
Ούτε οι διαχειριστές ούτε κανένας άλλος μπορεί να σου δώσει το ηλεκτρονικό στίγμα του υβριστή.
Επιμένω ότι αν διαβάσουμε σωστά τα σχόλια θα καταλάβουμε πολλά. Ακόμα και η ακραία πολιτική εκτόνωση ορισμένων έχει την εξήγησή της.
Ας μην αφήσουμε τους λίγους χυδαίους να διαμορφώσουν το κλίμα και να οδηγήσουν την κατάσταση εκεί που τους συμφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Γύρισα σήμερα το απόγευμα από το νησί.
Μέσα στο πλοίο δύο νεαροί διάβαζαν από laptop την ανακοίνωση της παράταξης Γρυλλάκη και τη σχολίαζαν. Πιάσαμε συζήτηση και δεν καταλάβαμε το ταξίδι.
Το τελικό συμπέρασμά μας ξέρετε ποιο ήταν;
Όλοι αυτοί μας κούρασαν και μας έπεισαν με τις μικρότητές τους ότι δεν είναι άξιοι και κατάλληλοι να διαχειριστούν τα προβλήματα της Νάξου.
Κανείς μας δεν γνώριζε ούτε εξ όψεως την κ.Σιδερή αλλά από τα σχόλια μάλλον είναι η καλύτερη.

Ανώνυμος είπε...

Σχεδίασες όλο αυτό το παραμύθι για να μας πεις για τη Σιδερή. Αφού λοιπόν δε τη ξέρεις, αν δε τη ξέρεις, μάθε οτι για τοπικός σύμβουλος μπορεί να κάνει, άντε και μέλος του ΠΟΔΝ. Από κει και πέρα, μη ψάχνεις άδικα.

Αγωγιάτης είπε...

Κρίμα νέοι άνθρωποι όπως φαίνονται οι σχολιαστές να φτιάχνουν παραμύθια για να περάσουν την άποψη τους και να ξεπερνούν έτσι τους πατεράδες τους σε λαϊκισμό, ανευθυνότητα και υποκρισία. Δεν ξέρει ο σχολιαστής την κ. Τάδε αλλά από τα σχόλια την κρίνει ότι είναι η καταλληλότερη για δήμαρχος. Δηλαδή αν στήσω και εγώ ο άσχετος με τα πράγματα αυτά μια ομάδα σχολιαστών υποστηρικτών μου, ή σχολιάζω ανώνυμα συνέχεια εγώ ο ίδιος υπέρ του εαυτού μου αύριο θα θεωρηθώ ως ο καταλληλότερος και για πρωθυπουργός. Φανταστείτε πόσο βαθιά έχει διαβρώσει και σαπίσει τα πάντα η προβολή και η εικονική πραγματικότητα που σερβίρεται από τα μέσα επικοινωνίας, ακόμη και αν αυτή γίνεται από ανώνυμους σχολιαστές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΥΝ-ΤΡΟΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

Στην Μύκονο έχουν προγραμματιστεί 872 πτήσεις μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Κάθε εβδομάδα σφραγίζονται 20.000 διαβατήρια από το Α.Τ. Μυκόνου που είναι βέβαια εκτός Ε.Ε. Αυτά από Μύκονο. Εμείς εδώ στη Νάξο τρώμε τις σάρκες μας για το ποιος θα καθίσει σε ποια καρέκλα και όχι να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας. Ας συνέλθουμε όλοι μαζί και ας προσέχουμε τι γράφουμε γιατί μας διαβάζουν και κάποιοι άνθρωποι που θένε να έρθουν στο νησί μας.
Φλώριος