Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο Δήμαρχος και το Τοπικό Συμβούλιο…

… ήρθε η ώρα να ξεκουραστούν!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου. Θα μας φάνε οι κατσαρίδες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:
Εκεί που περισσεύει η ομορφιά
…αλλά και η αδιαφορία
απ’ όλους και περισσότερο από τους ντόπιους.
Αυτό νομίζω είναι πιο σωστό.

Ανώνυμος είπε...

έτσι κι αλλιώς καταργούνται σε λίγο. Όποιος ήταν μάγκας ας τους έριχνε νωρίτερα. Ο Μπαρδάνης όμως έκανε μια χαψιά τους τσάμπα μάγκες όπως εσείς.

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση με τον "αχόρταγο" είναι επί του παρόντος καλύτερη από άλλες χρονιές. Η θάλασσα είναι αληθινά πεντακάθαρη. Πάντα βέβαια ελοχεύει ο κίνδυνος να ανατραπεί η κατάσταση μέσα σε λεπτά της ώρας αφού ο "βιολογικός" του Απόλλωνα είναι μία ωρολογιακή βόμβα που δεν ξέρουμε πότε θα σκάσει.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος και Τοπικό Συμβούλιο, όπως λέμε : βρήκε ο Φίλλιπος τον Ναθαναήλ. Όσο για το Τοπικό Συμβούλιο η σοβαρότητα και η υπευθηνότητα που δείχνουν για τις ευθύνες του χωριού είναι άστα να πάνε. Το κακό είναι ότι θα ξαναείνα υποψήφιοι για την προεδρία υου Τ. Σ. δυστυχώς.....

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρχουν πρασινάδες στα βότσαλα είναι καλό ή κακό;

Ανώνυμος είπε...

Αναλογα ποιός τα βλέπει, για άλλο είναι καλό και για άλλο κακό. Από αντιπροσώπους πάντος έχει δύο Απολλωνιάτες στο Τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Κορωνίδας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση Απολλωνιάτης να ασχοληθεί με τον Απόλλωνα. Όλοι ασχολούνται για την τσέπη τους. Τον Οκτώβρη πάλι τα κοινά.