Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

«ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες μας με το παρόν ανακοινώνουμε ότι ο ανεξάρτητος και αδέσμευτος δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλή τον Νομαρχιακό Σύμβουλο
ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
πλέον θα φέρει τον τίτλο
«ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»


Ακόμη και από τον τίτλο αντιλαμβάνεστε ότι στόχος και σκοπός του συνδυασμού μας είναι το μέλλον και πως αυτό γίνει καλύτερο με την ισόρροπη ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΠΡΟΟΔΟ του ενιαίου πλέον δήμου μας ο οποίος θα αγκαλιάσει και τα υπόλοιπα νησιά τις περιοχής μας ( Δονούσα, Κουφονήσια , Σχοινούσα και Ηρακλειά), ώστε ισότιμα να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις και απαιτήσεις των καιρών.

Οι δυνατότητες του νησιού μας είναι τεράστιες, με συμμετοχή, ορθολογική διαχείριση, εντιμότητα, διαφάνεια και αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν τον συνδυασμό μας και έχοντας, ως γνώμονα και όραμα το καλύτερο Αύριο των συμπολιτών μας, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ώριμες και ουσιαστικές ανάγκες και διεκδικήσεις των δημοτών μας, οι οποίοι αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον.

Για το παραπάνω εγχείρημα και προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσκαλούμε όλους τους δραστήριους και σκεπτόμενους συμπολίτες μας, που ενδιαφέρονται, να συνδράμουν ενεργά σ΄ αυτήν την κίνηση να συστρατευτούν μαζί μας ενδυναμώνοντας και πραγματοποιώντας τους κοινούς μας στόχους, στόχοι οι οποίοι μαζί θα επιλέξουμε και θα επιλύσουμε μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπικά ή ατομικά συμφέροντα. Η Νάξος ανήκει σε όλους μας την έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας και την χρωστάμε στις επόμενες γενιές, υποχρέωση μας είναι να την παραδώσουμε καλύτερη και μπορούμε.

Ως δημοτικός συνδυασμός και στα πλαίσια της δημοκρατικής διαδικασίας, λαμβάνουμε μηνύματα από παντού συζητάμε με όλους και για όλα δεν διακατεχόμαστε από την αλαζονεία της εξουσίας και γι αυτό βρισκόμαστε πολλές φορές σε τραπέζια συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων ακόμα και με συναγωνιστές υποψηφίους, κινδυνεύοντας να παρεξηγηθούμε (ως και έγινε) ότι αναζητούμε τρίτο πόλο συνένωσης και ότι εξουσιοδοτήσαμε μια ομάδα ανθρώπων προς την εύρεση αυτού του πόλου.

Δια του παρόντος λοιπόν σας δηλώνουμε ότι καμιά εξουσιοδότηση δεν έχουμε παραχωρήσει σε κανέναν συζητάμε δεχόμαστε κατανοούμε του προβληματισμούς και τις φιλοδοξίες όλων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παθητικά είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε οποιαδήποτε πρόταση ή κατεύθυνση πιστεύουν ορισμένοι ότι μπορούν να μας επιβάλουν.

Ο συνδυασμός μας προχωρεί ακάθεκτος στην υλοποίηση του οράματος και του κοινού μας στόχου, είναι ανοιχτός προς όλους όσους επιδιώκουν και θέλουν το καλό του νέου Δήμου μας ξεκινώντας από την δημιουργία ενός Άρτιου Δυναμικού και δημοκρατικού συνδυασμού στον όποιο όλοι θα έχουμε ενεργή θέση και συμμετοχή βάζοντας ως πρώτο στόχο την Νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και ακολούθως ολοκληρώνοντας κομμάτι κομμάτι το πρόγραμμα και της δεσμεύσεις που θα αναλάβουμε έναντι των συμπολιτών μας.

Νάξος 15 / 07 / 2010
Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

E OXI KAI MAZI ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
ΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους να και ένας ανεξάρτητος και αδέσμευτος συνδυασμός. Ο άνθρωπος μπορεί να πείρε το χρίσμα, μετά από ένα μήνα στην αναμονή, από την οργάνωση της Ν.Δ. Νάξου και την ευλογία του Βουλευτή, αλλά όμως δεν ζήτησε και δεν πείρε το χρίσμα από την Ρηγίλλης. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Άρα ο Λιανός δεν έχει χώρο να κατέβει ανεξάρτητος και πρέπει να ζητήσει και σίγουρα θα πάρει αυτός το χρίσμα από την Ρηγίλλης. Τι θα γίνει δηλαδή, θα κατέβει η Ν.Δ. χωρίς υποψήφιο Δήμαρχο. Μπράβο Μανώλη, με το ξεκίνημα σου έδειξες πόσο ευθύς και ειλικρινής είσαι και γιαυτό θα σαρώσεις. Άφησε τα άλλα κομματόσκυλα να κτυπιόνται. Έξαλλου το είπες ξεκινόντας " Το νησί είναι το κόμα μου κιευτό δεν έχει χρώμα". Μόνο που τώρα πρέπει να το αλλάξεις και να βάλλεις και τις μικρές Κυκλάδες μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Το "επικεφαλής" δεν κλίνεται!!!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης,
ἀντ(ί)- + ἐπ(ί)- + ἐξέρχομαι ... = αντεπεξέρχομαι

Ανώνυμος είπε...

Τι το ψάχνετε βρε παιδιά. Ποιο κακογραμμένη ανακοίνωση δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Τόσος αγώνας στην Τοπική της Ν. Δ. της Νάξου για στήριξη και πάει χαμένος......Κρίμα.. Τώρα εμείς οι Ν. Δ. ποιό θα ψηφίσουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ.
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μέσα στην "ομάδα συντονισμού" δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τελειώσει το σχολείο; Αν η "ομάδα συντονισμού" δεν δύναται να "συντονίσει" ένα δελτίο τύπου, έχει την προσδοκία ότι θα συντονίσει ψηφοδέλτιο και αργότερα το δήμο;
Η εικόνα του δελτίου δείχνει προχειρότητα και ανικανότητα λόγου. Μήπως καθρεπτίζει και την εικόνα της παράταξης;

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό το δελτίο τύπου είναι γραμμένο από ανθρώπους που αύριο θα είναι στο δήμο, είτε ως συμπολίτευση, είτε ως αντιπολίτευση, εγώ λέω να μεταδημοτεύσουμε ομαδικώς για τη Νάξο της Σικελίας!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι διαβάζω ο ψηφοφόρος...;
Μήπως ο ηγέτης του ψηφοδελτίου θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις των αντικαταθλιπτικών;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια! Κορυφαίο!
Με ανυπομονησία περιμένουμε και το Δελτίο Τύπου της Ομάδας Απο-συντονισμού!

Ανώνυμος είπε...

Να είστε καλά παιδιά. Μέσα σ' αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε, μας κάνατε και γελάσαμε. Και εις άλλα με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ Ε? ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο τρόπος γραφής το πρόβλημα.
Δε λέει τίποτα η ανακοίνωση. Γράφτηκε στο πόδι για να προφτάσει την ανακοίνωση του Λιανού.
Ας έλεγε κάτι και ας ήταν και στα Απεραθίτικα. Κάτι θα καταλαβαίναμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ; Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΑΞΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ. Η ΤΟΠΙΚΗ ΗΘΕΛΕ ΑΜΙΓΩΣ ΔΕΞΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΨΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΑΞΙΟ ΛΙΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα δηλ τι δεν σας αρεσε στο δελτιο τυπου, μια χαρα ειναι.
Ρε ... αντε ξαναψηφηστε Μαρακη και καντε μας τη χαρη, επιστημονες, ε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί έχουν πολύ πλάκα εδώ μέσα, αντί να διαβάσουν το εκάστοτε άρθρο και εάν θέλουν να το σχολιάσουν, τουλάχιστον καλοπροαίρετα, σχολιάζουν νομίζοντας ότι διορθώνουν γραπτά μαθητών! Με καλογραμμένα κείμενα δεν λύνονται τα προβλήματα κύριοι!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ? ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ? ΜΑΛΛΟΝ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΑΛΛΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ? ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΟΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΛΙΑΝΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ?