Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

“Μέγας Χορηγός” στην αυθαιρεσία η ίδια η πολεοδομία...


«Μοντέλο» πολεοδομικών αυθαιρεσιών

Νέα περίπτωση με παράνομη ανέγερση δεκάδων μεζονετών
στην περιοχή Στελίδα της Νάξου
ανακάλυψε η εισαγγελική έρευνα


Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, αλλά και ΕΔΩ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μωρε αναξιε φτηνη πολιτικη κανεις
1)την υποθεση θεολογιτου που η διαπλοκη του πασοκικου Νομαρχη με τους νονους της μυκονου την εκανεσ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ερχεσε τωρα με ενα παλοιο θεμα να μασ το παρουσιασεις ωσ καινουργιο ελεος .Ασε που και εδω Ο πασοκικος Νομαρχης ειναι υπευθυνος αλλα και αυτο το κανεις ΓΡΓΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μπορεί να είναι «παλοιό» γιατί δεν φυτρώνουν οι μεζονέτες από τη μια στιγμή στην άλλη, σίγουρα έχει και πράσινες ρίζες, δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή στις 19 Ιουλίου, δηλαδή πριν 48 ώρες και πολύ καλά έκαναν και το ανέδειξαν.
Δίνεις την εντύπωση ότι το … ήξερες.
Γιατί δεν ενημέρωνες τόσο καιρό τους διαχειριστές;

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κοιμηθείτε ήσυχοι.
Θα ξενυχτήσω εγώ για να γράψω γράμμα στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.
Είναι της μόδας άλλωστε.
Ίσως αποφύγουμε την πλημμύρα από τις υπόγειες δεξαμενές.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια το θέμα είναι παλιό εσείς τώρα ήρθατε στη Νάξο; το γεγονός ότι στην πολεοδομία Νάξου ο προϊστάμενος με τον αναπληρωτή του έχουν εταιρεία και μοιραζόμουν τις άδειες δεν το γνωρίζατε;Δεν διαφωνώ ότι δημοσιεύθηκε στην Πασοκικη Καθημερινή στις 19 Ιουλίου, δηλαδή πριν 48 ώρες και πολύ καλά έκαναν και το ανέδειξαν άλλα το ίδιο το δημοσίευμά δίνει γραμμή μόνο κατά του ΥΠΕΧΩΔΕ το ότι η πολεοδομίες εποπτεύονται από την Νομαρχία δεν το αναφέρει καν .

Ανώνυμος είπε...

Εισαι σίγουρος ότι διαχειριστές ( Γιατί δεν ενημέρωνες τόσο καιρό τους διαχειριστές;)δεν το ήξερα ; Απλός έχει χρώμα πασοκ και δεν το ακουμπουν .

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως Αξώτης είμαι,ενημερωμένος νόμιζα πως είμαι, αλλά ΔΕΝ το ήξερα ούτε το φανταζόμουνα να γίνονται τέτοια όργια στην αυλή της... Μητρόπολης.
Επιβεβαιώνεται περίτρανα η λαϊκή ρήση:
“ότι θέλεις να κρύψεις, βάλτο να φαίνεται”.
Και ένα τελευταίο.
Μην προσπαθείτε να ταυτοποιήσετε το DNA για να διαπιστώσετε την πατρότητα του εγκλήματος και να χρωματίσετε τις ευθύνες.
Όλοι όσοι διαχειρίστηκαν τον Τόπο, έχουν μεγάλες ευθύνες γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.