Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Αργεντινή: Μια διαφορετική…γεύση από τον ποδοσφαιρικό … αντίπαλό μας…

Έτσι καταλήγουν οι λαοί όταν γίνονται θύματα του λαϊκισμού και χάνουν την κριτική σκέψη τους. Τα βίντεο αυτά στοχεύουν στην οικονομική τρομοκρατία που καλλιεργείται για την υποταγή των λαών.


2 σχόλια:

tarzanakos είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΘΑΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΟΕΟ; ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΘΑ ΠΑΕΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΕΡΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΙΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ..''ΦΡΙΚΙΑ'' ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ. ΠΙΣΩ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ.

tarzanakos είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΑΧ ΛΑΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ! (ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ)
Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου. Ο γιός της, όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB(Διεθνές Μπακαλορεά).

Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο.... Δημόσιο Σχολείο.
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.

Ποια είναι αυτή η μητέρα;

Μα...


η Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας, που το απόγευμα υπεραμύνθηκε στη Βουλή του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου!