Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ψύχραιμα...

...χωρίς λαϊκισμούς, αφορισμούς και δαιμονοποιήσεις.

Δε συνηθίζουμε να κρυβόμαστε.

Αφήσαμε να περάσουν αρκετές ώρες, να κατασταλάξει στο μυαλό και στη συνείδησή μας η κατάσταση και πιστεύουμε ότι μετά το πρώτο αναμενόμενο «ξάφνιασμα» μπορούμε να σας πούμε την άποψή μας.

Παράλληλα επειδή έχετε διαπιστώσει ότι οι «πηγές» μας είναι αξιόπιστες, θα σας αποκαλύψουμε ΠΡΩΤΟΙ, όλες τις φάσεις για την ενεργοποίηση του μηχανισμού διάσωσης και την ανάκαμψη της χώρας
ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ (στάδιο 1)


ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ (στάδιο 2)


Ιδού η Ρόδος, ιδού και το Δ.Ν.Τ.


Μεγάλη η Χάρη Σου Άι Γιώργη μου,
αλλά δεν έβαλες το χέρι Σου …



1 σχόλιο:

tarzanakos είπε...

ΤΑΞΕΡΕ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ..ΑΘΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣΚΑΣΕ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η Ν.Δ . ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ Α@χι@ια ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 300.000 ΔΗΜ.ΥΠΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 1.300.000. ΕΜ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΨΗΦΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ 300. ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 1300 ΕΥΡΩ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ 650 Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ..! ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ ΟΙ ΔΕΑΤΖΗΔΕΣ, ΕΦΑΠΑΞ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ!! ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΞΕΚΟΛ@ΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΤΟΤΕ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΥ(Μ)ΦΟΡΑ ΙΤ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΜΟΝΟΝ ΦΟΡΟΙ. ΛΙΓΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ. ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!