Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Μπράβο παιδιά...


To Eυρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης –Europe Direct Naxos σας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο Καθολικής Μητρόπολης, στο Κάστρο της Νάξου η

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑΞΟΥ
με θέμα:
” ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ”
Η έκθεση οργανώθηκε σε συνεργασία με την Διεύθυνση Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων (Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) & τα Δημοτικά Σχολεία της Νάξου.

Την έκθεση επισκέφθηκαν σχολεία της πόλης της Νάξου και πολυάριθμοι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού
Στην εκδήλωση κλεισίματος, την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους η Σχολική Σύμβουλος Α΄βάθμιας εκπαίδευσης κ. Μαρία Καράμπελα και εκπαιδευτικοί του νησιού, παρουσιάστηκαν:

- οι φωτογραφίες των παιδιών που συμμετείχαν στον παγκυκλαδικό διαγωνισμό «Ζώα & Φυτά του τόπου μου» από την κ. Μαρία Προμπονά, δασκάλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου

- το θεατρικό δρώμενο του Νηπιαγωγείου Απεράθου με θέμα «Ανακύκλωση»

Το Europe Direct Νάξος ευχαριστεί για τη συνεργασία τους στη διοργάνωση της έκθεσης τη Διεύθυνση Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων (Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης), τα Δημοτικά Σχολεία της Νάξου που συμμετείχαν με υλικό (και ιδιαίτερα τους διευθυντές και δασκάλους από το 1ο, 2ο & 4ο δημοτικό Χώρας Νάξου και τα δημοτικά σχολεία Αγερσανιού, Βίβλου, Δανακού), τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Δρυμαλίας και το Νηπιαγωγείο Απεράθου.

Ευχαριστεί επίσης θερμά την Καθολική Μητρόπολη Νάξου –Τήνου για την παραχώρηση της αίθουσας.
Για το Europe Direct Νάξος
Η Πρόεδρος του Δ.Σ..
Κατερίνα Κύνθια Πρωτονοταρίου -Ζευγώλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: