Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες





ΘΕΟΛΟΓΗΤΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΠΙΡΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΟΥΝΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ




Για όλη την Ελλάδα πατήστε ΕΔΩ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο . Ανανεωμένο, με ότι καλύτερο επικρατεί στην πιάτσα.
Είναι τα πράσιν’ άλογα που καλπάζουν για τη νίκη.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Πράσινα άλογα με μπλε βλεφαρίδες. Γιαούρτι τρώνε τα άλογα?

Ανώνυμος είπε...

".Ο τζίρος του Χρηματιστηρίου θα είναι υψηλός και θα αποδώσει αυτά τα οποία έχουμε σχεδιάσει." (Κ.Σημίτης, 5/9/99, συνέντευξη Τύπου ΔΕΘ).

".Το Χρηματιστήριο είναι ένας θεσμός σημαντικός για την πρόοδο της οικονομίας. είναι ένας θεσμός, ο οποίος εξυπηρετεί την οικονομία." (Κ.Σημίτης, 5/9/99, συνέντευξη Τύπου ΔΕΘ).

".Η κατάσταση στη Σοφοκλέους θα ομαλοποιηθεί μέσα σε ένα - δυο 24ωρα."( Κ.Σημίτης, Οκτώβρης '99, συνεδρίαση του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ).

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κολλημένος. Πόσα έχασες και ποιος σε έσπρωξε να παίξεις; Δεν ήξερες οτι το Ξρηματιστήριο είναι τζόγος; Ξέρεις πόσα κέρδισε ο θείος Αχιλλέας και οι κομπιναδόροι φίλοι σου;

Ανώνυμος είπε...

Μια ματιά στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα μεγαλώσει η κρίση αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος.
Μέσα από τους περισσότερους υποψηφίους αναδεικνύεται το διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ της πολιτικής και της κοινωνίας.
Η πολιτική φτώχεια στις Κυκλάδες φαίνεται από την προώθηση τριών(!) ενεργών νομαρχιακών συμβούλων, ενός πρώην Νομάρχη και ενός πρώην δημοτικού συμβούλου Νάξου.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δεν έχουμε τηλεπερσόνες και λοιπά λουλούδια του life style ως υποψήφιους στις Κυκλάδες. Παρά την προσπάθεια που καταβάλλει κάποιος Γρηγορόπουλος από τις στήλες της εφημερίδας "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ".

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που βλέπω την Δέσποινα Τούντα στη λίστα του ΠΑΣΟΚ.Είναι γνώστης όλων των θεμάτων που μας απασχολούν.Τις εύχομαι καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

ME ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ? ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΚΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑΞΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ?ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Είναι περίεργο όμως και τον "Μεγάλο αγωνιστή πρώην Υπουργό" που λες τον έκοψε απ' τη Β΄Αθήνας ο ΓΑΠ, γιατί άραγε;