Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Φύγε ‘συ, έλα εσύ, πάρε ‘συ…


Μαθαίνουμε ότι γίνονται μαζικές … προσλήψεις.
Προφταίνετε δεν προφταίνετε …
Φορέστε ένα μπλουτζίν, ένα θαλασσί πουκάμισο
και έχετε πολλά περιθώρια και επιλογής..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα μαθαίνετε όλα,πείτε μας κάνα δυο ονόματα από τις προσλήψεις που γίνονται.Αποδείξεις και ονόματα.Ρε ουστ ψεύτες.αργεί ακόμα η πρωταπριλιά. Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

…κούτσικο, δεξιούτσικο, πως μ’ αρέσει που ούτε βλέπετε, ούτε ακούτε….

Ανώνυμος είπε...

Δύο ζήτησες, πάρε 100

Διόρισαν 100 γαλάζια παιδιά σε θέσεις που έχουν καταργηθεί!



ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ προσλήψεις και μετατάξεις της τελευταίας στιγμής επιδόθηκαν αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών την περασμένη Τετάρτη, το υπουργείο Οικονομικών, αλλά και διοικήσεις επιχειρήσεων του τομέα της ενέργειας στις οποίες συμμετέχει το Δημόσιο, σύμφωνα με τις καταγγελίες συνδικαλιστών.

Μόνο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους που υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών, «τακτοποιήθηκαν» μέσα στο διήμερο Πέμπτη- Παρασκευή- όπως κατήγγειλε χθες ο σύλλογος των υπαλλήλων- 100 άτομα με διετείς συμβάσεις ανάθεσης έργου για την καταγραφή και παρακολούθηση των ειδικών λογαριασμών, ενός αντικειμένου όμως που δεν υπάρχει πια σε σχεδόν καμία υπηρεσία του Γενικού Λογιστηρίου! Κι αυτό καθώς οι ειδικοί λογαριασμοί έχουν καταργηθεί και οι δαπάνες τους βαρύνουν πλέον τον τακτικό προϋπολογισμό.

«Την περασμένη Παρασκευή», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «δόθηκε εντολή από το Γενικό Λογιστήριο να παραμείνουν ανοικτές οι Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου όλων των υπουργείων μέχρι και τις 7 το απόγευμα και ορισμένες μέχρι τις 8 το βράδυ προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι εκκρεμότητες, λόγω εκλογών». Κι αυτό καθώς έπρεπε να προλάβουν να .........
πιστώσουν τα σχετικά κονδύλια για τον διορισμό των 100 ατόμων, πριν από τη θυροκόλληση στη Βουλή του διατάγματος για την προκήρυξη των εκλογών, που έγινε τη Δευτέρα.

«Ενώ εδώ και μήνες είχαν οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 130 ατόμων ως μόνιμο προσωπικό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το υπουργείο καθυστερούσε την πρόσληψή τους, προφανώς με απώτερο στόχο να τακτοποιήσει τα δικά του παιδιά», δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπ. Οικονομικών Γιώργος Σάμαρης.

Στον τομέα της ενέργειας
Δεύτερο περιστατικό που προκαλεί αντιδράσεις αφορά τον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, γνωστό ως ΔΕΣΦΑ, που έχει στον έλεγχό του τους αγωγούς, το δίκτυο και γενικά τις υποδομές αερίου στη χώρα. Την Πέμπτη, το Δ.Σ. της εταιρείας ενέκρινε το νέο οργανόγραμμα του ΔΕΣΦΑ, το οποίο, σύμφωνα με εκπροσώπους των εργαζομένων, οδηγεί σε προαγωγές αλλά και υποβαθμίσεις στελεχών, γεγονός που εν μέσω προεκλογικής περιόδου απαγορεύεται, όπως λένε, από τον νόμο. Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων του ΔΕΣΦΑ τη Δευτέρα, κάνει λόγο για προσλήψεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν περίπου 10-12 άτομα.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/09/100.html


θέλεις κι άλλες;

free pasok

Ανώνυμος είπε...

Όργιο ρουσφετιών και σκανδάλων...

Κάνουν ...πάρτι στην ΕΤΑ!

Νέο Βατοπέδι στον ΟΕΚ.

Όργιο προεκλογικών ρουσφετολογικών προσλήψεων και στην ΕΥΔΑΠ...


http://press-gr.blogspot.com/

πες μου πότε να σταματήσω...

only free

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, πόσα πράσινα παιδιά διορίστηκαν στα 30 χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ? Όσοι έχουμε μυαλό έχουμε και μνήμη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε πράσινα φερέφωνα,αρπακτικά,αναδημοσίευση των ΝΕΩΝ και γενικότερα του συγκροτήματος των Λαμπράκηδων μας γράφετε?Αλλά ποιος απ'όλους σας είχε ποτέ του τσίπα?Έστω την τσίπα της αλήθειςα και της προσωπικής του γνώμης.Αλήθεια, θα σας βάλουν καλό βαθμό μ' αυτά που λέτε?Αποδείξεις και ονόματα ρε ψευταράδες ζήτησα.Όχι μπουρδολογίες με ότι σας σερβίρουν στο απόκομά σας,ονόματα και αποδείξεις. Γιώργος