Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: “ Μπορεί να είμαι και μόνος μου υποψήφιος”

… συμμετέχει στις διεργασίες των «Αργοναυτών», δεν είναι αντι-Μαρακικός ούτε αντι- Μαργαριτικός...

δεν «έδειξε» ΓΡΥΛΛΑΚΗ, γέρνει προς … ΘΕΟΦΙΛΟ...

αλλά στην ουσία ψάχνει να στηρίξει υποψήφιο με τις γνώσεις την εμπειρία και τις διοικητικές ικανότητες του Λάζαρου, την τεχνογνωσία του Θανάση, την επικοινωνιακή δυνατότητα του «στρατηγού», την κοινωνική ευαισθησία του … τάδε και τη φρεσκάδα του … δείνα…

Βάλαμε την απαραίτητη σάλτσα για να γίνει πιο εύπεπτο το μίγμα του κ. Βασιλάκη, αλλά δεν αλλοιώσαμε τη γεύση και την ουσία όπως αυτή αναδείχτηκε σήμερα το πρωί στη «Ραδιοφωνία Κυκλάδων».

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

Η Ναξιώτικη εκδοχή της Αργοναυτικής Εκστρατείας είχε πολλούς καπεταναίους και καθόλου πλήρωμα. Η προσάραξη στα αβαθή ήταν παραπάνω από σίγουρη εξ αρχής. Το ναυάγιο δυστυχώς παρέσυρε και σημαντικούς ανθρώπους για το νησί όπως ο Λάζαρος.

Ανώνυμος είπε...

Αποκλείεται να ελέχθησαν αυτά.
Αν δεν έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης, σαν αστείο είναι κακόγουστο και δεν μας έχετε συνηθίσει.

Ανώνυμος είπε...

Οι σημαντικοί άνθρωποι επιδεικνύουν έργο και επιτεύγματα. Πως καταλήξατε κύριε των 11:49 ότι ο Λάζαρος είναι σημαντικός; Ένας δοτός, ένας ανεπάγγελτος, ένας αραχτός δεν είναι ποτέ σημαντικός.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΝΑΞΟΣ
ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ.
ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ (Ο ΜΙΣΘΟΣ, ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ - ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ)ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να θέλω να γίνω τιμητής του Λάζαρου θέλω να εξηγήσω γιατί έγραψα ότι είναι σημαντικός για το νησί. Είναι έμπειρος περί τα αυτοδιοικητικά, τίμησε κάθε θέση από την οποία υπηρέτησε (άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι είναι μακριά από την οικογένειά του δείχνει την προσύλωσή του) και δεν υπήρξε ποτέ υποψία υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος ή παράβασης καθήκοντος.

Είναι λοιπόν σημαντικός για το νησί γιατί μπορεί (και πρέπει) να αξιοποιηθεί (όπως αξιοποιήθηκε και από τον Νομάρχη) σε μία επιτελική θέση και να προσφέρει.

Δυστυχώς η πολιτική του ανάλυση (και η σύγχυση των προσωπικών φιλικών του σχέσεων με τις πολιτικές του επιλογές) τον οδηγούν σε συνεχόμενα λάθη:
α) "ουδέτερος" στις βουλευτικές εκλογές - ουσιαστικά υποστήριζε την Θεολογίτου
β)"συμμαχία" με τον Βερνίκο στις εκλογές της ΟΝΑΣ
γ) "αργοναύτης" του Κόκκοτα τώρα

Είναι καλό επιτελικό στέλεχος, λοιπόν, αλλά δεν κάνει για μπροστάρης (και το ξέρει και ο ίδιος), οι εσωκομματικές του 2006 το απέδειξαν. Εύχομαι να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον γιατί (επιμένω) το νησί τον έχει ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ??????

ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο...
ΛΑΤΙΝΑΣ!!!!!!
ΕΘΕΑΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...

ΒΡΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΓΑ......

Ανώνυμος είπε...

Ας συζητήσουμε μια φορά χωρίς ακραίους χαρακτηρισμούς.
(για τον 2:20)

Ανώνυμος είπε...

Α-ΝΑΞΙΕ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ. ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΑΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

Επισημαίνεις τρία λάθη του κ. Θεόφιλου, που έγιναν μέσα σε 2-3 μήνες. Πόσα έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια; Μήπως θυμάσαι τη στάση που τήρησε στο θέμα του λιμανιού της Χώρας, αλλά και του Απόλλωνα; Μήπως έχεις να μας δείξεις ένα επικριτικό για την εξουσία σχόλιο της εφημεςρίδας του; Ποιες τελικά είναι οι πολιτικές του θέσεις; Ποιες είναι οι απόψεις του για την προστασία του περιβάλλοντος, για την πράσινη ανάπτυξη και τι έχει πράξει γι αυτά, έστω μέσα απ' την εφημερίδα του;

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Ν. Βασιλάκης πρέπει να καταλάβει κι αυτός και άλλοι(ο Κόκοτας το πήρε το μήνυμα και την έκανε)ότι είναι ώρα να πάει σπίτι του και να κάνει την αυτοκριτική του. Απέτυχε ως δήμαρχος Δρυμαλίας, γιατί παρέμεινε Κοινοτάρχης Φιλωτίου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ.
ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ, Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι λεονταρισμοί μετά το Πάσχα θα γίνουν βελάσματα.
Οι μισοί από τους «Αργοναύτες» θα βολευτούν σε «θεσάρες» και οι υπόλοιποι φανερά ή κρυφά θα προσχωρήσουν στον Μαράκη.
Είναι όλοι τους πιστά στρατιωτάκια του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΣΒΗΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΙΧΑΘΗΚΑ, ΑΗΔΙΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΧΑΖΟΥΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΑΞΙΖΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ. ΤΑ ΚΑΨΑΝΕ ΟΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΠΑΡΑΚΜΗ --ΠΑΡΑΚΜΗ --- ΠΑΡΑΚΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΥΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ?ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ?ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΩΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ.Ο ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ-ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ;

Ανώνυμος είπε...

Ο καπιρησ δεν μπορεσε νασωσει τον εαυτο του και θα σωσει τουσς υπολοιπουσ αργοναφτεσ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γρυλλάκης,εφόσον πλαισιωθεί απο άτομα σαν και τον ίδιο, μπορει να δούμε στην Νάξο να γίνεται το αυτονότητο, διότι εκεί καταντήσαμε με ευθύνη ΟΛΩΝ ΜΑΣ. "ΑΡΑΧΝΗ"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Από χιλιόμετρα μακρυά φαίνεται η αγραματοσύνη σου.

Ανώνυμος είπε...

Στο Λάζαρο ΘΕΟΦΙΛΟ πρέπει να καταλογίσουμε και μια σημαντική απρέπεια προς την ίδια τη Δημοκρατία. Κατέχοντας θέση εξουσίας διατήρησε την έκδοση του ΧΩΡΑΙΤΗ. Μέγιστο ατόπημα. Ο τύπος βρίσκεται στον αντίποδα της εξουσίας και δεν συμπορεύεται με αυτή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΗΣΥΧΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.
ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ ΤΙΣ ΝΑΞΟΥ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ;ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

Τον Μαράκη στη ΔΕΗ τον διόρισε ο Παλαιοκρασσάς και τώρα μας το παίζει τιμητής του ΠΑΣΟΚ; Χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν του χρωστάει τίποτα! για να δούμε αν κατεβαίνει χωρίς χρίσμα ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ σήμερα ΝΔ αύριο. Εκεί που έχει γούρνα. Μιαμ Μιαμ. Σλουρπ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΔΗΣΕ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

na parei tsampa farmaka na giatreytei.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ-ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

μα ο θανασησ δεν ηταν με τον βενιερη το 2006

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ?