Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ας αρχίσουν (τουλάχιστον) οι χοροί…


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων και η Ομάδα Πολιτισμού της, σας προσκαλούν στο ναξιώτικο γλέντι που διοργανώνουν το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 στις 9.30 μμ στο νησιώτικο στέκι ¨ΦΑΡΟΣ¨ Λ. Δεκελείας 201 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με ένα αυστηρά επιλεγμένο νησιώτικο παραδοσιακό πρόγραμμα, βασισμένο στην πορεία της μουσικής μας στο χώρο και στον χρόνο, που θα θυμίσει στους παλιούς και θα μάθει στους νέους τα αυθεντικά χαραχτηριστικά του γλεντιού μας.

Το βιολί του Στάθη Κουκουλάρη, το λαούτο του Βαγγέλη Κουκουλάρη, η φωνή της Μαρίας Σκουλά αλλά και η παρουσία άλλων επίλεκτων μουσικών και τραγουδιστών του νησιού μας ( ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή ο μεγάλος βιολάτορας Νίκος Χατζόπουλος ) εγγυώνται την επιτυχία της βραδιάς που θέλουμε να αποτελέσει και πιλότο στα μελλοντικά γλέντια της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων μας.

Τα εδέσματα, πέραν των γνωστών, θα έρθουν απ΄ τη Νάξο και θα συνδράμουν στη προσπάθεια μας για όσον το δυνατόν αυθεντικότερη ατμόσφαιρα στη βραδιά μας.
Περιμένουμε λοιπόν εσάς, τα παιδιά σας και τους φίλους σας, για ένα γλέντι γεμάτο καλή μουσική και τραγούδι, χορό και καλό φαγητό.

Μια βραδιά γεμάτη ΝΑΞΟ.

Τιμή πρόσκλησης κατ΄ άτομο 25.οο Ευρώ.

Για κρατήσεις θέσεων :
ΜΑΪΤΟΣ ΝΙΚΟΣ : 6932 785 211
ΜΑΡΚΟΥ ΣΟΦΙΑ : 6977 509 647
ΛΙΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ : 6977 200 517
ΔΕΤΣΗ ΤΖΑΝΝΕΤΑ : 6977 203 458
ΑΡΣΕΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ : 6973 679 696
ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ : 6977 319 555
ΦΛΩΡΑΚΑ ΧΑΪΔΩ : 6944 378 531
και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΪΤΟΣ


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΘΑΛΗΣ ΣΚΥΛΑΚΗΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

τι να ξερουν οι άθεοι απο Σαρακαστή...
Τον θεο τους δεν εχουν

Ανώνυμος είπε...

Τώρα η Σαρακοστή σας πείραξε ή το γλέντι της ΟΝΑΣ. Ομορφος τρόπος και επιχείρημα αντιπολίτευσης !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΘΡΗΣΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΄ΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ; ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΩΣΤΊΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ . ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι αθεοι να μεινετε πισω, καμια δουλεια δεν εχετε με την Ναξο, για να αποφυγουμε και μεις οι θεοσεβούμενοι το στριμωγμα στα καραβια

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη Παρασκευή στη παραλία, στην Αγία Αννα και σ΄όλα τα ουζερί. Μετά τον επιτάφιο. Αστακοί, γαρίδες, καραβίδες, αχταπόδια, καλαμάρια. Τόνοι ξοδεύονται στο νησί εκείνο το βράδυ. Κι όλοι αυτοί ΝΗΣΤΕΥΟΥΝΕ. Ετσι νηστεύω και γω όλο το χρόνο. Μια βόλτα από τα πεδία των μαχών ( βλέπε αυλόγυροι στις εκκλησιές ) αυξάνει τη θρησκευτική κατάνυξη. Την ημέρα του Πάσχα στην Αγάπη σε λίγο δεν θα πηγαίνουν ούτε οι παπάδες. Και μας μας νοιάζει η νηστεία τρεις βδομάδες πριν στο χορό της ΟΝΑΣ. Α βρε υποκριτές !!!

Ανώνυμος είπε...

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισσαίοι υποκριτές. Οι χοροί σας λείψανε κάθε τόσο και λιγάκι, δεν κοιτάτε την κατάντια του τόπου και προφανώς θα έχετε και καλεσμένους τους υπεύθυνους της κατρακύλας της χώρας τους άξιους εκπροσώπους του κοινοβουλίου. Αυτοί μάλιστα πάντα γλεντάνε ,στις πλάτες μας όμως. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ και αυτά τα περί πολιτισμού και παράδοσης αφήστε τα για αυτούς που τρέφονται με κομματόχορτο δλδ κουτόχορτο .

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟ ΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ ΤΗ ΝΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ...ΕΞΩ ΑΠΌ ΔΩ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ