Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010

ΚΥΡ: Το ΕΣΥ επέτυχε! Ο ασθενής απέθανε...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΥ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ , ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο......ΣΟΥΠΕΡ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΜΑΣ?!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΑΝ ΟΧΙ,ΤΟΤΕ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΟΝΕΝΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ.ΥΓΕΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ,Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ,Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ,Η ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΑΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΣΩΜΑΤΩΝ,Η ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ,Η ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΤΡΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΗΝ ''ΜΕΓΑΛΗ΄΄ΕΝΕΣΗ ΜΙΑ ΠΙΘΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ,Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ,Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙXE ΕΦΗΜΕΡΙΑ. ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ. ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΝΔ,ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ;ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ; Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΤΕ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑME.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

οπου δεν πιπτει λογοσ πιπτει ραβδοσ. ετοιμαστειται τσ@@@ραδεσ και ερχεται. ολοι οι αποτυχημενοι, μεσιτεσ μεγαλογιατρων, δηθεν ντοκτορεσ μαζευτηκαν στο ο θεοσ να το κανει νοσοκομειο ναξου, και εφεραν και τουσ περιοικουσ τουσ και λοιπουσ συγγενεισ να μασ τα μασανε. για να δουμε ποτε θα τουσ πεταξουμε στη θαλασσα.για να δουμε!