Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Κουβέντες του καφενείου



Φαγωθήκανε οι γυναίκες να καταχτήσουν την ισότητα. Τώρα με το ασφαλιστικό μπορούν να αισθάνονται υπερήφανες και ισότιμες με τους άνδρες.

Στις 29 Ιουνίου υπάρχει γενική απεργία; Λάθος, απλό μέτρημα παραταξιακών κουκιών σε ξεχωριστές πλάτσες. Μετά τη λήξη της απεργίας θα καταμετρούν και θα μοιράζονται την χαρτούρα, όπως οι βιολιτζήδες μετά το πανηγύρι.

Ο Ρεχάγκελ λένε ανέστησε την απαξιωμένη Εθνική. Δηλαδή οι παίχτες δεν έπαιξαν κανένα ρόλο; Και κάτι άλλο, αν είχαμε Έλληνα προπονητή στις προηγούμενες διοργανώσεις, Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο που αποκλειστήκαμε και φέρναμε τα ίδια αποτελέσματα και μάλιστα με προκλητικά ευνοϊκές κληρώσεις, θα τον κρεμάγαμε;

Το μάθατε;


- Η τρόικα μας ελέγχει όλους,

- το ΠΑΜΕ ελέγχει τα λιμάνια,

- οι καθηγητές συλλαμβάνουν ομήρους τα παιδιά για να τα διαπαιδαγωγήσουν όπως λένε σε κοινωνικές αντιδράσεις,

- ο Μπαρδάνης είναι ακόμα δήμαρχος στο δήμο Δρυμαλίας,

- ο νέος εργαζόμενος και ο συνταξιούχος θα σώσουν την οικονομία

- και κατά τα άλλα όλοι εμείς τα ξέρουμε όλα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρετε γιατί είναι ακόμα δήμαρχος ο Μπαρδάνης. Απλούστατα γιατί αν παραιτηθεί δεν θα βρεθεί κανένας από το συνδυασμό του να πάρει τη θέση του, εκτός από το Μανιό. Τι νομίζατε του Σαμαρά μοιάζουν οι άλλοι, που έτρεξε να πάρει την αρχηγία, να καμαρώνει και να ασπάζεται περήφανος το Καραμανλή. Μετά τη παραίτηση του Δέτση έψαχνε να βρει αντικαταστάτη του αντιδήμαρχο και αφού όλοι αρνήθηκαν κατέληξε και πάλι στο Βλησίδη που είχε παραιτηθεί παλιότερα καταγγέλλοντας το Μπαρδάνη για ανικανότητα και άλλα πολλά. Αν επιτρεπόταν όλες τις αντιδημαρχίες και τη δημαρχία θα τις είχε πάρει ο Μανιός που έχει ανεβάσει το κύρος του δήμου σαν πρόεδρος του Δ.Σ.. και μέλος όλων των επιτροπών του Δήμου. Τέτοιες στελεχάρες να έχεις μάλλιστα. Τυχερέ Μαργαρήτη.

Ανώνυμος είπε...

αν είχαν αξιοπρέπεια αυτοι που αναφέρεις-με εξαίρεση τον Δέτση που θίγει την αξιοπρέπεια όλων μας και μόνο το γεγονός ότι εκλέχτηκε-θα είχαν παραιτηθεί από καιρό αφού το μόνο που κατάφεραν στη θητεία τους ήταν να μας δείξουν ότι ο καλικράτης είναι μονόδρομος...

Ανώνυμος είπε...

Ο διαχειριστής μπορεί να πάρει και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το νεοαγωρασθέν δημαρχείο της Δρυμαλίας. Έτσι για να δείτε το μέγεθος της απάτης που έγινε με την αγορά του δήθεν δημαρχείου που καταργήθηκε αλλά που τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρόπουλα έπεσαν. Οι χώροι στάθμευσης που αγοράστηκαν σκάβονται για να κτίσει κάποιος άλλος και όχι βέβαια ο δήμος οικοδομή. Ποιοι τέλος πάντων θα ασχοληθούν με το σκάνδαλο αυτό και τι κάνει η αντιπολίτευση στο δήμο. Έρχονται οι εκλογές και για να μη τα χαλάσουμε συμβιβαζόμαστε. Εσάς ψηφίσαμε κύριοι και όχι το Μπαρδάνη και το Βλησίδη.