Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Γενέθλια


Σήμερα κλείνουμε 100 μέρες παρουσίας, που με τη συμμετοχή σας, πιστεύουμε πως έχουμε όλοι συμβάλει, στον ένα ή στον άλλο βαθμό, σε μια κινητικότητα κοινωνική και πολιτική για τη Νάξο μας.
Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου γράφαμε στην πρώτη ανάρτησή μας,
<<Το διαδίκτυο δεν είναι απλά μια εξελιγμένη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ατομικά και δημοκρατικά όπλα του ανθρώπου στη λήψη και αποστολή πληροφοριών. Η συμμετοχή και η γνώση αποτελούν τα μεγαλύτερα ποιοτικά στοιχεία της δημοκρατίας. Αποδυναμώνει το οπλοστάσιο των κάθε μορφής εξουσιών που είναι η επιβολή της κυρίαρχης γνώσης και έτσι απελευθερώνεται η σκέψη για να καταστεί ο άνθρωπος από αντικείμενο και υποτακτικός δέκτης σε πρωταγωνιστή και δημιουργό.>>

Πιο ώριμοι πια περιμένουμε τις παρατηρήσεις και προτάσεις σας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο συνεχισε μας φιαχνεις τις ημερες μακαρι να φιαξουμε λιγο και το νησι

Ανώνυμος είπε...

Να συνεχίσετε μαχητικά και αχρωμάτιστα.
Μου αρέσει που θίγετε και θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Η εξαιρετική όμως επιτυχία του blog είναι η συμμετοχή μέσω σχολίων των φίλων bloggers με αξιοπρεπή ,ουσιαστικό και τεκμηριωμένο λόγο.
Θα ήταν ευχής έργο, οι Τοπικοί Άρχοντες να λάμβαναν υπ’ όψη τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις που μέσα από διάλογο διαμορφώνονται.
Σας εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια.

FRAXIOSNAXOS είπε...

Καλή αρχή!!!! και καλή συνέχεια!.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή!!!! και καλή συνέχεια!.
Προς ανωνυμο 1:14 μμ. Ενταξει το μαχητικά αλλα το αχρωμάτιστα που το ειδες;

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΜΗΝΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ.
Ο Α-ΝΑΞΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιασας λεβέντες και λεβέντισσες. Ελπίζω και νομίζω, όπως βλέπω πίσω από κάποιες ,να είναι και γυναίκα διαχειριστρια. Τώρα σας ανακάλυψα, μου αρέσετε και θα γράφω αν θέλετε πότε-πότε αν έχω κάτι να πω. Καλή επιτυχία στους στόχους σας