Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΒΙΟΚΑ-ΤΙ μυρίζει άσχημα στα ορεινά….


Κύριε Δήμαρχε Δρυμαλίας,
νοιώθουμε ένοχοι για την ανοχή μας…

200.000 ευρώ για μελέτες που όμως έχουν …
προμελετηθεί και προαποφασιστεί,
είναι πολλά λεφτά σύντροφοι.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δρυμαλίας το προηγούμενο Σάββατο αποφασίστηκε να γίνουν μελέτες για ΝΕΟΥΣ βιολογικούς καθαρισμούς των χωριών από Απεράθου μέχρι Απόλλωνα.

Οι μελέτες αυτές θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα «Θησέας»
-θα σκοτώσει τελικά το Μινώταυρο των…λυμάτων;-
και θα εκπονηθούν ύστερα από δημόσια προκήρυξη.
Μάθαμε ότι τα χρήματα που ήδη δεσμεύτηκαν για τις μελέτες αυτές είναι 122.000 ευρώ για το ΒΙΟΚΑ των χωριών Κόρωνος, Σκαδό, Κωμιακή, Μέση και Απόλλωνα και 78.000 ευρώ για το ΒΙΟΚΑ Απεράθου.

Υπάρχει διχογνωμία μεταξύ της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της αναπτυξιακής εταιρείας «Αριάδνη» για το αν είναι επαρκή αυτά τα ποσά αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία από τη στιγμή που ο Δήμος έχει αποφασίσει να προωθήσει τις μελέτες και επομένως να εξασφαλίσει τυχόν πρόσθετες πιστώσεις.(!!!),(???)

Η μελέτη που δεν έχει ακόμα προκηρυχτεί προβλέπει….

1. Κοινό ΒΙΟΚΑ κάπου στη Μέση.

2. Αν τεχνικά δεν μπορεί να καλύψει τον Απόλλωνα, τότε ο Δήμος θα κάνει αυτοτελή ΒΙΟΚΑ για τον Απόλλωνα, καταργώντας τον υπάρχοντα βιο-βόθρο.

3. Ο νέος κοινόχρηστος ΒΙΟΚΑ για Απόλλωνα, Κωμιακή, Μέση, Σκαδό και Κόρωνο θα καλύπτει τις … ανάγκες 4.700 ατόμων κατ΄ανώτατο όριο.

4. Για Απεράθου- Μουτσούνα 3.200 αντίστοιχες… ανάγκες.

Όλα τα παραπάνω κ. Δήμαρχε μας ακούγονται λίγο … βουκολικά.
Δεν τους δίνουμε πολύ σημασία γιατί η σύγκλιση των ΒΙΟΚΑ θα συμπέσει με τη … σύνοδο των Πλανητών.
Μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει..


Το καλοκαίρι τι θα κάνουμε;

Η λύση με τους… φελλούς που σκεφτήκατε, ξεχάστε την.
Εμείς ούτε … υπόθετο (φτου, φτου) δεν έχουμε βάλει.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πράγμα που κάνει τον Δήμαρχο ξέρει ότι έρχεται καλοκαίρι;

Ανώνυμος είπε...

Μπα, ο ίδιος, η παράταξη του, η κυβέρνησή τους, το κόμμα τους έχουν βαρυχειμωνιά.

Ανώνυμος είπε...

Στο blog του Απόλλωνα κάποιος Apolloniatis γράφει όλα όσα γράφετε παραπάνω, χωρίς να σας αναφέρει σαν πηγή. Είναι αυτό σωστό και δεοντολογικό; Άσε που μπερδεύει τα ποσά, που είναι για μελέτες μόνο και μετά θα γίνει η χρηματοδότηση για την εκτέλεση των έργων.
Πρέπει-αυτή είναι η γνώμη μου-να δούμε σαν θετική εξέλιξη το θέμα της μελέτης των νέων ΒΙΟΚΑ και να παλαίψουμε να γίνουν το συντομότερο.

Ανώνυμος είπε...

epitelous peite,oti egine k ena swsto vima kapou kapote..

la8h k paraleipseis prepei na episymanoume gia na pame parakatw..

oso afora to blog tou apollona einai gnwstoi aytoi k ta symferonta tous..

tous ma8ame.tous katalabame

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, στα μαζεύουμε με τον βόθρο του Απόλλωνα και όταν καθίσεις στο σκαμνί του Δικαστηρίου για την εγκληματική σου αμέλεια θα πάρουμε ως μάρτυρες την εκδίκηση μας. Καταγράφουμε τόσο τις παραπλανητικές δικές σου ενέργειες όσο και τις ενέργειες των ανδρείκελων που μας "φόρεσες" ως συντονιστική επιτροπή. Αυτούς τους πουλημένους "Πήλιους Γούσηδες" που έχουν εξαφανισθεί από το προσκήνιο προφανώς απόλυτα ικανοποιημένοι από τις ενέργειες σου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι τα συμφέροντα που παίζουν στον Απόλλωνα και θέλουν ΒΙΟΚΑ;
Ρε ΖΩΟ με κεφαλαία γράμματα, βρώμικε και αποπροσανατολιστικέ δεν καταλαβαίνεις ότι τον παράδεισο μας αυτοί οι Δήμαρχοι, αυτοί οι άξεστοι πολιτικάντηδες μας τον κατάντησαν κόλαση; Αι στο διάολο λοιπόν και μην ξαναμιλήσεις. Γαμώ τα κόμματα σας που έριξαν την Νάξο στα χέρια κάθε αγράμματου.

Ανώνυμος είπε...

Όπα, πουλημένοι και ανδρείκελα καιμπαρδανικόί είναι τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής. Τα ίδια γράφει και ένας ATOS στο blogspot Apollonasnaxou, ο ίδιος που τους λέει και εδώ Πήλιους Γούσηδες, δηλαδή προδότες. Λίγο κράτει ρε φίλε. Λόγια είναι αυτά γι' αυτούς που μέχρι χτες τους επαινούσατε; Έχετε στοιχεία οτι έχουν πουλήσει το πρόβλημα του βιοκά; μήπως αντί να τους πυροβολούμε χυδαία πρέπει να τους βοηθήσουμε; Συγκρατήσου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός τους επαινούσε? Που είναι η συντονιστική σήμερα? Τι έκαναν για να διορθωθεί κάτι? Πλήρης αδράνεια. Καμμία ενέργεια επί της ουσίας. Μαστούρα και τίποτα άλλο. Που είναι οι κινητοποιήσεις της συντονιστικής? Βρισκόμαστε 1,5 μήνες πριν από το καλοκαίρι και το μπουρδέλο δεν λειτουργεί. Επαναλαμβάνω δεν λειτουργεί. Και όλοι μούγκα. Δεν βγάζουν κουβέντα. Αυτοί είναι οι πουλημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί τους επαινούσατε. Για κοίταξε τα post στο blog του Απόλλωνα. Και καλά κάνατε. Τώρα τι έγινε; Να μάθουμε και μεις αν υπάρχει παρασκήνιο. Αλλά Πηλιογούσηδες;

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.