Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Η απόλυτη προχειρότητα και ανευθυνότητα όσων έχουν εμπλακεί στο ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα


Στις 4 Μαρτίου ο προϊστάμενος ΤΥ του Δήμου στέλνει στην Περιφέρεια το ιστορικό για τη λειτουργία του ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα.
Εχει ενδιαφέρον το ιστορικό, δεν υπάρχουν αρχεία, είναι παράνομο και αξίζει να μελετηθεί γιατί απεικονίζει την τέλεια προχειρότητα και ανευθυνότητα όσων είχαν εμπλακεί μέχρι σήμερα.









5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή στο άρθρο 13 παραγρ 2 της Υγ.Διάταξης Ε1β/221/21-1-65(ΦΕΚ 138/Β)αναφέρεται για ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΠΟΝΟΜΩΝ,
Ερωτώ,τι σχέση έχει η καταλληλοτητα του δικτύου υπονόμων με τη νομιμότητα του "ΒΙΟΚΑ";
Μήπως πρόκειται για παραπλάνηση της Περιφέρειας;
Ή μήπως πρόκειται για (ψεύτικη) απειλή για τους κατοίκους και παραθεριστές του Απόλλωνα;

Ανώνυμος είπε...

Αν λες για την τελευταία παράγραφο φίλε, μάλλον δε μιλάει γενικά για το αποχετευτικό δίκτυο του Απόλλωνα. Μιλά για έναν αγωγό που μεταφέρει τα λύματα από τον Πανανή στον ΒΙΟ.ΚΑ. και ο οποίος έχει κατασκευαστεί ΕΝΤΟΣ του Αιγιαλού (παράνομα). Είναι αν δεν κάνω λάθος χτισμένος στο πεζούλι του δρόμου και υπάρχει και ένα φρεάτιο δίπλα στην παραλία κάτω από το χαρακτηριστικό αλμυρίκι (στο "πάνω" καρτοτηλέφωνο). Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον αυτό εννοεί και μάλλον έχει δίκιο. Αυτό το χαρτί πρέπει να είναι από τα λίγα που λέει τόσες αλήθειες μαζεμένες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε. ναι αναφέρομαι στη τελευταία παράγραφο.
Η Υγειονομική Διάταξη αναφέρεται σε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ του δικτύου, ενώ το έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου αναφέρεται σε ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ του λεγόμενου ΒΙΟΚΑ.
Ειναι δύο διαφερετικά πράγματα(εργα), και δύο διαφορετικοί χαρακτηρισμοί των έργων.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ok. Απλά σου ξαναλέω ότι μάλλον δεν αναφερόταν σε ολόκληρο το δίκτυο του Απόλλωνα αλλά μόνο στον συγκεκριμένο αγωγό, ο οποίος όντως είναι παράνομος. Αυτό βέβαια είναι άσχετο με το θέμα του ΒΙΟΚΑ όπως λες και εσύ. Όπως και να έχει δηλαδή, έχεις δίκιο. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημά σας τελικά είναι το αποχετευτικό δίκτυο του Απόλλωνα ή ο βόθρος; Αυτό καταλάβατε από το έγγραφο-ντοκουμένο ομολογία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου;