Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Συμπεράσματα από τη συνάντηση Ομπάμα Καραμανλή που έγινε με απόλυτη μυστικότητα στη Νάξο



Mε απόλυτη μυστικότητα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ομπάμα στη Νάξο. Το κλίμα ήταν θερμό πλήν όμως ο Ελληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τη δυσφορία του για ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Παρά τα μέτρα που είχαν πάρει, για να διαφυλάξουν τη μυστικότητα της συνάντησης, κατορθώσαμε να έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ.
Δείτε τη συνέχεια
Όπως βλέπετε το γράψαμε για πλάκα και για να δείξουμε πόσο μεγάλο και σκανδαλώδες είναι το πρόβλημα της ενημέρωσης στην Ελλάδα, με πρωτοπόρο το ΒΗΜΑ των Ψυχάρη και Πρετεντέρη, που παρουσίασαν ρεπορτάζ από τη συνάντηση στην Αθήνα του Καραμανλή με τον Ερντογάν …που ουδέποτε έγινε…Ευτυχώς που τα Blogs τους αποκάλυψαν γιατί τα υπόλοιπα ΜΜΕ το αποσιώπησαν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι είναι ατυχές το σχόλιό σας. Ούτε ως πρωταπριλιάτικο αστείο στέκεται.
Το δημοσίευμα του "Βήματος" στηρίχθηκε σε μια ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ συνάντηση, με τη διαφορά πως αυτή αναβλήθηκε και ο χρόνος κλεισίματος των κυριακάτικων φύλλων(Παρασκευή απόγευμα) δεν επέτρεπε τη διόρθωση μιας έκτακτης αλλαγής στην πρώτη έκδοση των εφημερίδων. Την ίδια γκάφα έκαναν και η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", το "¨Εθνος", η "Καθημερινή". Αυτό δείχνει οτι τα φανταστικά ρεπορτάζ και μάλιστα διοχετευμένα από πηγές της εξουσίας είναι συνήθης πρακτική και όχι προφανώς σημερινή. Αυτό δείχνει την ποιότητα ενημέρωσης και την αξιοπιστία του Τύπου. Αυτό δείχνει οτι εκεί που υποτίθεται οτι υπερτερεί ο γραπτός Τύπος από τα blogs, δηλαδή στη διασταύρωση της είδησης και στην ψύχραιμη ανάλυση, με την άνεση χρόνου που διαθέτει, πάει να χάσει το παιχνίδι.
Παρήγορο είναι οτι ο Ψυχάρης απολογήθηκε δημόσια και ζήτησε συγγνώμη. Στην πράξη θα φανεί η αξία αυτής της μεταμέλειας, αν και για να ανακτηθεί η φερεγγυότητα του ημερήσιου Τύπου θέλει δουλειά πολλή...

Ανώνυμος είπε...

Η συνάντηση ΕΓΙΝΕ. Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. έφτασε στο νησί μας ινκογκνίτο με γιώτ γνωστού Έλληνα εφοπλιστή που άραξε στον Απόλλωνα. (Φήμες που μιλούσαν για έντονη δυσαρέσκεια του πλανητάρχη για τον ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα ελέγχονται ως ανακριβείς).
Στην συνέχεια ο κος Ομπάμα κατευθύνθηκε οδικώς προς τον Δανακό, όπου και κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό σε ειδικά διαμορφωμένο τμήμα της μονής του Φωτοδότη, αφού προηγουμένως τιμήθηκε με τον χρυσό κλειδί της πόλης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δρυμαλίας, Αντώνη Μανιό. Μικρά επεισόδια δημιουργήθηκαν καθώς ομάδα Δρυμαλιτών με επικεφαλής τον τ.Δήμαρχο Βασιλάκη και τον πρόεδρο του ΤΔ Φιλωτίου Λεόντιο προσπάθησε να αναρτήσει πανό καταγγέλοντας τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Μετά απο 3 ώρες η συνάντηση των δύο ηγετών έληξε με τον Αμερικανό Πρόεδρο να δηλώνει απογοητευμενος που δεν γνώρισε από κοντά τον Μανώλη Γλέζο, τον οποίο χαρακτήρισε παιδικό του ίνδαλμα.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες ο Νταμπάκης στον Απόλλωνα με γαμπρικό μαύρο κουστούμι και μαύρη μερσέντες;

Ανώνυμος είπε...

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Ομπάμα έφυγε έξω φρενών από τον Απόλλωνα. Και αυτό γιατί ακούστηκε πολλές φορές η φράση "Φωνάξτε το Μαύρο". Κάποιος Ελληνοαμερικανός στο επιτελείο του το μετάφρασε λάθος, χωρίς να ξέρει οτι υπάρχει τέτοιο επώνυμο στη Νάξο, λέγοντάς του μάλιστα είπε οτι αυτοί εδώ είναι ρατσιστές του κερατά.
Λέτε να έχει αυτό το φευγιό άσχημη επίπτωση στο ΒΙΟΚΑ;