Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Αν θέλουν να είναι χρήσιμοι ας παραιτηθούν

Ο κουρασμένος







Αυτοί συντονίζουν


Ο κόσμος καίγεται και τα κανάλια νοιάζονται να μη θίξουν τον Καραμανλή...

3 σχόλια:

Prevenios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Prevenios είπε...

Κύριοι ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Καβοντόρου ο Πλατανιστός καταστράφηκε τελείως από την φωτιά και θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμβολή σας σ’ αυτό!!!!
Η ανεπάρκεια σας ήταν πραγματικά μεγάλη για να μη πω εξωπραγματική.
Το 2009 είχατε αυτό το όμορφο χωριό με τις πανέμορφες παραλίες με δρόμους χωρίς άσφαλτο οι οποίοι το χειμώνα γινόταν απροσπέλαστοι και τώρα φροντίσατε με την εγκληματική σας αδιαφορία να αφήσετε τους κατοίκους και του επισκέπτες του να παλεύουν με την λαίλαπα της φωτιάς για μερόνυχτα χωρίς καμία βοήθεια με αποτέλεσμα σήμερα όλη η περιοχή να έχει μεταβληθεί σε κρανίου τόπο!!!
Οι λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοι οι οποίοι κατά το πλείστον ήταν κτηνοτρόφοι βλέπουν να μην υπάρχει πλέον ούτε ένα τόσο χορταράκι πουθενά για να βοσκήσουν τα κοπάδια τους.
Και ερωτώ πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι και οι οικογένειες τους; Τι θα κάνουν τα ζωντανά τους; Ξέρω θα τους δώσετε δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο οι φίλοι σας οι τραπεζίτες … και αυτοί να ζουν περνοδιαβαίνοντας τους κατσικόδρομους που έχετε χαράξει εδώ και πενήντα χρόνια δουλεύοντας από νύχτα ως νύχτα για να ξεπληρώσουν την βοήθεια σας!!!
Μα το Θεό αν ήμουν ένας από αυτούς θα έπαιρνα τα κατσικοπρόβατα μου και θα τα έφερνα στην Βουλή απέξω και μετά θα τα πήγαινα να βοσκήσουν στην αυλή του Μαξίμου και του Προεδρικού Μεγάρου!!!
Αλλά το πιο πιθανόν ήταν να βάζατε τους φύλακες σας να με απωθήσουν και να μας ρίχνατε και κανένα δακρυγόνο …. ε και τι θα μας κάνατε; Το πολύ πολύ να τρόμαζαν τα κατσικοπρόβατα και να άρχισαν να τρέχουν βελάζοντας και αφοδεύοντας στο Κολωνάκι και τα πέριξ …. αυτό σας χρειάζεται!!!!

Γιάννης Πρεβενιός
Καθηγητής Μουσικής

Ανώνυμος είπε...

Για να παραιτηθεί κάποιος ο σοφός λαός λέει ότι πρέπει να έχει τσίπα!!!
Ετούτοι εδώ δεν έχουν τσίπα γιατί κουβαλάνε ένα παχυδερμισμό ο οποίος δεν τους επιτρέπει όχι ευθύνες να αναλάβουν αλλά έχουν φτάσει στο σημείο να μην αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους.....