Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Ας κάνουμε και μια πρόταση για το πράσινο


Σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν μπορεί να οικοδομηθεί δασική περιοχή, έστω κι αν υπάρχουν δυο-τρία δένδρα.

Αποτέλεσμα να καίγονται τα δάση για να δημιουργούνται χώροι μη δασικοί και στη συνέχεια να οικοδομούνται.

Πρόταση

Να μην επιτρέπεται η οικοδόμηση εάν δεν υπάρχουν πχ τουλάχιστον 10 δένδρα ανά στρέμμα.

Έτσι απλά για να βλέπαμε ποιος θα είχε συμφέρον να βάζει φωτιές.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α, ωραία! τότε θα χτίζουν σε δασικές εκτάσεις... κόβοντας τα δέντρα και όχι καίγοντας τα. Μήπως το καλύτερο είναι ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ οι υπαίτιοι και να αντιμετωπίζουν ποινή ανθρωποκτονίας? Μήπως θυμόσαστε πιό παλιά που είχαν κατακάψει την Ελλάδα τούρκοι πράκτορες? Μήπως πήγαν φυλακή? Ή όσοι πιάστηκαν με το στουπί στο χέρι έπαθαν τίποτα? Μπαααα!

Η ΑΝΑΦΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Σημερινή Ελλάδα σημαίνει ότι ο Πέτρος Δούκας ο παραπλανημένος Υπουργός του Βατοπεδίου (αυτός που και καλά "δεν πήρε πρέφα" το φαγοπότι των φιλέτων γής στη Βόρεια Ελλάδα), μπορεί να βγαίνει στα κανάλια στον κύριο Εισαγγελάτο και να κάνει κήριγμα για τις πυρκαγιές στην ΒΑ Αττική...

Και εις ανώτερα....

Προσκυνώ τη μαλακία σου λαέ μου !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ...
Η πρόταση είναι απλή,όποιος κτήζει σε δασική έκταση,η περιουσία του να δημεύεται,άμεσα. Το δύσκολο είναι ποιός θα νομοθετήσει για να γίνει αυτό.Οι"νομοθέτες" με ότι κάνουν και ότι δεν κάνουν, διαιωνίζουν την ίδια κατάσταση διότι έχουν κίνητρο .Αποχαρακτηρισμοί,οικοδομικοί συνεταιρισμοί, όμηροι ψηφοφόροι,μαγάλος ο τζίρος.
ΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
ΟΥΤΟΠΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδα τον βουλευτή της ΝΔ τον Αργύρη τον Ντινόπουλο ο οποίος είναι και δημοσιογράφος ο οποίος άκουσον άκουσον είπε τι γκρινιάζουμε η κυβέρνηση μέσα σε 48 ώρες έσβησε την φωτιά!!!!
κ. Ντινόπουλε από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα είναι νομίζω 72 ώρες και την φωτιά δεν την σβήσατε εσείς!!!! Απλά σταμάτησε μόνη της μην έχοντας να κάψει κάτι άλλο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ.
Αντί να καίνε θα φυτεύουν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΠΙΡΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ελεγε σήμερα το πρωί ο ανταποκριτής στην Αθήνα της Γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD:
«Υπάρχει μια έντονη φημολογία, ότι σε περιοχές όπου δεν δίνονται άδειες δόμησης, με μια πυρκαγιά δημιουργούνται αμέσως νέα δεδομένα».

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντινόπουλος και ο κάθε Ντινόπουλος έχει πετύχει το στόχο του, όταν τον αναφέρεις,γιατί ως ενεργούμενο ,έχειτην αποστολή να
"πετάει την μπάλα στην εξέδρα".Έτσι δέν γίνεται σοβαρή, επί της ουσίας συζήτηση δεν καταλογίζοντε ευθήνες,δεν προτείνοντε λύσεις και η παρέα κάνει την δουλειά της!!
Αγαπητέ φίλε, Ντινόπουλοι υπάρχουν και σε άλλους χώρους η αποκάλυψη του ρόλου τους και η κατανόηση του,τους αποδυναμώνει.
ΟΥΤΟΠΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι σχολιαστές,παρατηρούμε μια έντονη κινητικότητα των"ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΩΝ" σ'όλους τους χώρους δημόσιας συζήτησης,τα τροκτικά αμήνοντε? ή ετοιμάζοντε για επίθεση ?
Τα "μαντρόσκυλα"τους στα ιστολόγια βγάζουν φωτιές, φυσικά απο ιδεολογικη τοπθέτηση και ΟΧΙ για λόγους
"Μ Α Σ Α Σ"!!!
ΟΤΟΠΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ’ΑΥΤΑ ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΠΙΡΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

TI ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΟΥΤΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενε φίλε και συντοπίτη,ΓΑΒ..ΓΑΒ..ΓΑΒ!!Θα γλείψεις κανένα κόκαλο,το κερδίζεις με την ...γλωσσάρα σου. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτιές καίγανε και επί ΠΑΣΟΚ, μην πάνε μερικοί να μας πούνε πωε τώρα είδαν φλόγες. ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Μας καίνε όλοι οι αλήτες που μας έχουν κυβερνήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ,ΑΦΡΑΓΚΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ. ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ,ΓΛΥΦΤΕΣ,ΦΑΓΑΝΕΣ,ΠΟΥ ΑΝΙΚΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ . ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ; ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ; ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!! ¨"Η ΦΩΝΗ"

FRAXIOSNAXOS είπε...

ΦΩΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.!!
ΜΑΖΙ ΣΟΥ.!!

Τελικά όσο περνούν τα χρόνια η κατάσταση με τον ελληνικό λαό μιαζει ποιο πολύ με την μπάντα που έπαιζε πάνω στον τιτανικό την ώρα που βυθιζόταν.
Εκει,, εκεί σαν μαλάκες να παίζουν το "βιολί" τους με πάθος.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
Οι μόνες χώρες στην ευρωπη που δεν έχουν ακόμα κτηματολόγιο είναι η Αλβανία και φυσικά η,,,,Ελλάδα.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ποιοι τα έφαγαν τα χρήματα του κτηματολογίου Φραξιε ; μήπως ξέρει η φωνή;

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ,(ΝΑΞΙΕ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ. ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ,ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΖΟΥΜΕ. "Η ΦΩΝΗ"