Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Εμβόλια...


Ονομάζομαι Βίκυ Χρυσού και είμαι Ελληνίδα blogger -διαχειρίστρια της σελίδαςTOXOTIS, αλλά και αρθρογράφος στον ειδικό κυρίως τύπο. Η αιτία της επιστολήςμου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση τωνκυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημαπερί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένηπερίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση-και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μαςόσο και στο εξωτερικό.Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούςέχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter,Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" τωνσκευασμάτων), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τηΝέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιοκίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος τηςεπιστολής.
Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν-.όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του,.αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωσηαπέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και .απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σαςδίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οιίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο πουαπειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σεχώρα -στην αγγλική-.BIOTERRORISM EVIDENCE.CRIMINAL CHARGES.Injunction Mass Vaccinations.docxBilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει.2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θαξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
.3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχέςΙανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
.3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θαξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.
Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές καιμηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας(Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρεςμε την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζειμαζική γενοκτονία )Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιοκίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τονΟκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση... !Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θαεμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στιακοινότητες τους!Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δενείχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στοεξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής τωνεμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια τηςΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημαενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τονάνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών!
Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνωεταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες τηςαστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ _Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτεΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!Με εκτίμησηΒίκυ Χρυσού

Δεν υπάρχουν σχόλια: