Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

" η γυμνή αλήθεια "


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου μίλησε!

… βασική αιτία που ο κ. Ευάγγελος Κορρές
δημοσιοποίησε το γνωστό έγγραφο,
ήταν η εκδήλωση των εκδικητικών του αισθημάτων,
επειδή δεν έγινε … Γενικός Διευθυντής.
Θα ακολουθηθούν όπως λένε οι νόμιμες διαδικασίες…


Εγώ δέχομαι το κίνητρο του κ. Κορρέ. Για την ουσία των καταγγελιών έχουν να πουν κάτι;
“Χωραΐτης”

Blog: στο ΣΙΝΕ ΝΑΞΟΣ σήμερα προβάλλεται η καλή ταινία «Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ»

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδωσε απαντηση η συνελευση της κυριακης στην απαντηση του κορρε οχι μονο η διοικηση.
Αρα ο καπουνης εχει δικιο.

Ανώνυμος είπε...

Τι απάντηση έδωσε η συνέλευση; Σε τι έχει δίκιο ο Κπούνης; Στα μεταλλαγμένα που έφερε; στις επιταγές της Ρουμανίας;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε αυτα τα λεει ο μαρακης.
Αλλα πρεπει οταν ξανα βγει ο καπουνης να τον διωξει η να τον βαλει σε καμια αποθηκη τον γιο του.
Δεν εχει προσφερει τιποτα στην ενωση αλλα την τρωει και αυτος οπωσ και οι αλλοι που ειναι μεσα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΡΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ψεματα η αληθεια αυτα που ισχυριζεται ο Κορρες μενει να φανει το σιγουρο παντως ειναι οτι η Ενωση εχει και στο παρελθον κατηγορηθει για σκανδαλα (χρηματα απο τις επιδοτησεις πηγαιναν στις τσεπες τους). Οπου υπαρχει καπνος θα υπαρχει και φωτια. Το κυριαρχο ζητημα για μενα ειναι οτι η Ενωση ειναι μια κανονικη επιχειρηση που διοικειται απο μη αγροτες που δεν εχει πλεον καμμια σχεση με το αρχικο συναιτεριστικο πνευμα. Αντιθετως εκμεταλευται τους αγροτες (εξευτελιστικες τιμες στο γαλα, πατατα οικειοποιηση και σφετερισμος του μοχθου των εμπειριων και των παραδοσεων τους...κλπ..).Σημερα οι περισσοτεροι αγροτες-κτηνοτροφοι του νησιου ειναι χρεωμενοι στην Ενωση μια βολτα στην αγροτικη στο Φιλωτι οταν ερχονται τα λεφτα των ενισχυσεων της ΕΕ και την αγαστη συνεργασια ΑΤΕ και Ενωσης για να καρπωθουν μερος των χρηματων προς εξοφληση των χρεων ειναι ενδεικτικη της καταστασης.Οι αγροτες της Ναξου ειναι σημερα εξαρτημενοι,χρεωμενοι,πελατες και κολλιγοι της Ενωσης. Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο σκανδαλο!

Ανώνυμος είπε...

Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;
Καλά αυτός ο Καπούνης δεν είναι αυτός που με ύφος δέκα καρδιναλίων μας αντιμετωπίζει από θέση ισχύος στον ΟΤΕ Νάξου;
Πως αυτός λοιπόν το παίζει και πρόεδρος συνεταιρισμού και μάλιστα αγροτικού;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ?
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Ακουγοταν διαφορα εγγραφαν διαφορα για την ενωση και τον καπουνη και εμαθα οτι η γενικη συνελευση της κυριακης 29-11-2009 απαλαξε απο ολα το Δ.Σ.
Τι να πω εγω ο τριτος ο ξενος?
αφου οι αγροτες μιλησαν?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ ---------------

Αγρότες αγρότισσες της περιφέρειας ΕΑΣ Νάξου,

με αφορμή το απαράδεκτο, ψεύτικο, εκδικητικό και συκοφαντικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε από τον υπάλληλο της ΕΑΣ Νάξου Βαγγέλη Κορρέ, με τη σκέψη ότι οι αγρότες της Νάξου θα πρέπει να είναι σωστά ενημερωμένοι, βάσει πραγματικών, αντικειμενικών στοιχείων, με ειλικρίνεια, με το χέρι στην καρδιά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, Σας ενημερώνομε με τα παρακάτω:

Από την αρχή να θέσομε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Εκτίμηση μας είναι ότι βασική αιτία που ο Κορρές δημοσίευσε αυτό το έγγραφο με το οποίο επιχειρείται η συκοφάντηση των μελών του Δ.Σ της ΕΑΣ Νάξου και η μείωση της εμπιστοσύνης των αγροτών στην Ενωση, είναι η εκδήλωση των εκδικητικών αισθημάτων του προς το Δ.Σ της Ένωσης, επειδή δεν τον κάναμε Γενικό Διευθυντή της ΕΑΣ Νάξου στην αρχή της θητείας μας.

Πραγματικά στην αρχή της θητείας μας προτάθηκε από μας στον Κορρέ να γίνουν δύο διευθυντές στην Ένωση. Ο ένας να προΐσταται των οικονομιών υπηρεσιών και άλλων σχετικών υπηρεσιών και ο άλλος να προΐσταται των γεωτεχνικών υπηρεσιών παραγωγής πατατοσπόρου κ.λ.π.

Για τις οικονομικές υπηρεσίες προτείναμε τον Κορρέ και για τις γεωτεχνικές υπηρεσίες τον υπάλληλο μας γεωπόνο Δημήτρη Βερνίκο. Ο Δημήτρης Βερνίκος, δέχθηκε. Ο Κορρές τελικά δεν δέχθηκε. Εκτιμούμε ότι δεν δέχθηκε ο Κορρές, ενώ αρχικά είχε δείξει ενδιαφέρον και κάναμε σχετικές συζητήσεις επειδή ήθελε να γίνει γενικός και μοναδικός Διευθυντής και να μη μοιράζεται την θέση του Διευθυντή με άλλον.

Ανώνυμος είπε...

Σημειώνουμε ότι εμείς τον προτείναμε Προϊστάμενο των οικονομικών υπηρεσιών, αν και δεν έχει πτυχίο Πανεπιστημιακής Σχολής και αν και σε συνεδριάσεις προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων της Ένωσης, διοικητικοί σύμβουλοι τον είχαν χαρακτηρίσει «λίγο και ανεπαρκή» και ότι η ένωση για την εκπαίδευση του στην μηχανοργάνωση της, έχει ξοδέψει για την εκπαίδευση του ανεπίτρεπτα μεγάλα ποσά χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η μη ανάδειξη του σε Γενικό Διευθυντή, εκτιμούμε ότι ανάπτυξε μέσα του όλη αυτή την έχθρα για το Δ.Σ και την αποκάλυψε πλέον με την τωρινή ανακοίνωση του που πιστεύομε ότι δεν είναι τυχαία από άποψη χρόνου. Ο εμπαθής πίστεψε ότι με την ανακοίνωση του κατά την προεκλογική περίοδο, θα βλάψει τάχα όσους από το Δ.Σ θέλουν να ξαναθέσουν υποψηφιότητα. Μάταια κ. Κορρέ. Τα ταπεινά και άθλια αισθήματα σας, που δεν έχουν καμία δίκαιη αιτία και λόγο παρά μόνο την εκδήλωση των καταπιεσμένων αισθημάτων σας, αδικαιολόγητης αρχομανίας και επιβολής δεν μπορούν να βλάψουν ούτε εμάς το Δ.Σ, ούτε την ΕΑΣ Νάξου. Ξεκάθαρα πράγματα η ΕΑΣ Νάξου είναι μία ένωση συνεταιριστική με ιστορία. Η συνεισφορά της στον αγροτικό κόσμο, παρά τις αδυναμίες της είναι ανεκτίμητη. Ποτέ δεν πήρε χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για να εξοφλήσει χρέη της, έχει δημιουργήσει μία περιουσιακή κατάσταση που θα την ζήλευαν πολλές Ενώσεις της Ελλάδας.

Τα ακίνητα της είναι ανεκτίμητης αξίας. Σε βασικούς τομείς, όπως είναι γάλα, πατατόσπορο και προμήθεια σπόρων και λιπασμάτων, έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους αγρότες της.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα με το έγγραφο του ο Κορρές θέλει να παρουσιάσει ότι οικονομικά ή Ένωση ψυχομαχεί και ότι σε λίγο θα ξεψυχήσει και θα τελειώσει. Μεγάλο ψέμα. Η οικονομική κατάσταση της ΕΑΣ Νάξου, σήμερα είναι υγιής. Μπορεί και ανταποκρίνεται στο ρόλο της, είναι συνεπής στις συναλλαγές της και οι προοπτικές είναι καλές.

Η Ένωση στην θητεία αυτή του συμβουλίου μας, έκανε αξιόλογες επενδύσεις που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, δίνουν προοπτικές στον αγρότη μας. Καμία οικονομική μονάδα όπως η Ένωση, εάν βαδίζει προς χρεοκοπία, όπως θέλει να παρουσιάσει ο Κορρές, δεν κάνει επενδύσεις , δεν πληρώνει τεράστια ποσά για τα καινούργια έργα, όπως τις μεγάλες εγκαταστάσεις στο κτήμα που αγόρασε η Ένωση στο κεντρικό δρόμο (Καζανόβα), εκσυγχρονισμό του τυροκομείου, (εμφιάλωση γάλακτος, αγορά καινούργιων εξοπλισμών στο τυροκομείο της) κ.λ.π.

Για την αληθινή ενημέρωση σας, με πλήρη ακρίβεια σας λέμε ότι σήμερα οι απαιτήσεις της Ένωσης από τρίτους και οι αξίες των αποθηκευμένων προϊόντων της ανέρχονται στο ποσό των 10.000.000 ευρώ περίπου, ενώ οι οφειλές της ανέρχονται στο ποσό των 7.000.000 ευρώ περίπου. Να η πραγματική οικονομική κατάσταση της Ένωσης. Κάθε άλλο στοιχείο είναι ψεύτικο και εμπαθές. Όποιος διαδίδει άλλα πράγματα για την οικονομική κατάσταση της Ένωσης είναι ανακρίβειες.

Ανώνυμος είπε...

Εάν πράγματι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στην Ένωση, θα είχαμε άλλες καταστάσεις. Πάντως επενδύσεις και καινούργια έργα δεν θα είχαμε.

Ο Κορρές έφθασε σε αυτό το σημείο να λασπολογεί για την οικονομική κατάσταση της Ένωσης , νομίζοντας ότι θα βλάψει εμάς. Κύριε Κορρέ την Ένωση βλάπτεις, την εμπιστοσύνη του κόσμου προς την Ένωση κλονίζεις, πράγμα πολύ κακό, την Ένωση βλάπτεις που για σένα πληρώνει για μισθοδοσία και εισφορές σου, περίπου 55.000 ευρώ το χρόνο και έδωσε σε σένα και την οικογένεια σου ψωμί για τόσα χρόνια.

Η Ένωση είναι φερέγγυα και αξιόχρεη προς τις Τράπεζες που συνεργάζεται κι έχει προτάσεις για συνεργασία με άλλες Τράπεζες, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά την καλή οικονομική της κατάσταση. Ο Κορρές ισχυρίζεται ότι ο δανεισμός της Ένωσης διογκώθηκε υπέρμετρα και επικίνδυνα κατά την διάρκεια της θητείας μας. Σημειώνουμε ότι ο δανεισμός της ΕΑΣ στις 31-12-2006 ήταν 4.200.00 ευρώ, ενώ σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 6.700.000 ευρώ περίπου. Πράγματι αυτή η αύξηση υπάρχει, δεν λέει όμως ο Κορρές και σκόπιμα παραλείπει να αναφέρει ότι η αύξηση αυτή του δανεισμού, ότι τα χρήματα αυτά της αύξησης δεν σπαταλήθηκαν άσκοπα και δεν καταχράστηκαν από κανένα, αντίθετα χρησιμοποιήθηκαν για πληρωμή επενδύσεων που δίνουν προοπτικές στην αγροτική ανάπτυξη και στους αγρότες μας. Ενδεικτικά αναφέρομε ότι στον κεντρικό δρόμο στο κτήμα Καζανόβα, που αγόρασε η Ένωση, έγινε σύγχρονο υπόστεγο πατατοσπόρου επιφανείας 1200 τ.μ και εξοπλίσθηκε με καινούργια μηχανήματα διαλογής πατατοσπόρου, σχετικών γραφείων κ.λ.π.

Έγιναν καινούργιοι θάλαμοι προβλάστησης πατατοσπόρου με σύγχρονο κλιματισμό, έγιναν σύγχρονες αποθήκες ζωοτροφών, σιλό, 3 αποθήκες ψυκτικών θαλάμων, αποθήκες για αποθήκευση εμπορευμάτων, έχει παραγγελθεί και κατά το μεγαλύτερο μέρος του έχει εξοφληθεί, συγκρότημα σύνθεσης, μίξης και συσκευασίας ζωοτροφών (ζωοτροφάδικο).

Ανώνυμος είπε...

Στο τυροκομείο έχει γίνει εκσυγχρονισμός σε μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και στις εγκαταστάσεις, λειτουργεί πλέον σύγχρονο συγκρότημα παραγωγής και εμφιάλωσης νωπού γάλακτος, κάτι που ήταν χρόνιο αίτημα της ναξιώτικης κοινωνίας, ενώ παραχωρήθηκαν δωρεάν παγολεκάνες σε γαλακτοπαραγωγούς για την βελτίωση της ποιότητας του εισκομιζόμενου γάλακτος.

Σημειώνομε ότι το κόστος των αναφερομένων επενδύσεων, υπερβαίνει το ποσό των 4.000.000 ευρώ. Ποσό πολύ μεγαλύτερο της αύξησης του ποσού του δανεισμού. Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα της Ένωσης με τις Τράπεζες. Καμία Τράπεζα δεν δήλωσε ότι δεν δανειοδοτεί την Ένωση ή η Ένωση είναι κακοπληρώτρια. Τα όσα αναφέρει ο Κορρές για εξάντληση, του πιστοδοτικού ορίου και πρόβλημα με τις Τράπεζες, είναι ψέματα. Εάν θέλει η Ένωση, μπορεί να πάρει χρήματα από τις Τράπεζες.

Είναι γνωστό ότι όταν ο δανεισμός γίνεται για επενδυτικούς και παραγωγικούς σκοπούς, δεν είναι έγκλημα, ούτε κακή διαχείριση, είναι δε δεδομένο ότι η παρούσα οικονομική θέση της Ένωσης μπορεί να ανταποκριθεί στο δόση των δανείων της και επιπλέον η αξία των απαιτήσεων της από τρίτους και τα αποθεματικά της είναι πολύ μεγαλύτερα από το δανεισμό της όπως αναφέρομε παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Για την αποχώρηση υπαλλήλων της ΕΑΣ που αποχώρισαν καταβλήθηκε ποσό 680.000 ευρώ.

Πολλά πράγματα γίνανε στην θητεία μας κ. Κορρέ, που το πάθος σου σε έκανε να μη τα βλέπεις ή να μη τα αναφέρεις. Οι αγρότες όμως ξέρουν ότι έγιναν πολλά, εμείς λόγω έλλειψης χώρου, δεν τα αναφέρουμε όλα, σταχυολογούμε όμως τα πιο σπουδαία.

Την αύξηση κατά 4 λεπτά της τιμής του γάλακτος, με αποτέλεσμα να πληρώνεται σαν το ακριβότερο αγελαδινό γάλα στην Ελλάδα, προμήθεια επιλεγμένων παραγωγικών αγελάδων από την Ολλανδία, την εξασφάλιση της διάθεσης των τυροκομικών προϊόντων της Ένωσης με σύναψη συμβάσεων με φερέγγυες και με μεγάλο δίκτυο διανομών εταιρείες, που αν δεν γινόταν αυτές οι συμφωνίες το τυρί της Νάξου θα έμεινε απούλητο. Εμείς παραλάβαμε αδιάθετη γραβιέρα ποσότητας 700 περίπου τόνων. Σήμερα έχει εξασφαλισθεί η διάθεση της.

Η Ένωση εξασφάλισε την διάθεση της πατάτας της Νάξου, σπόρου και φαγητού για πρώτη φορά στα χρονικά της Νάξου, σε τιμές υψηλές. Εξασφάλισε την προμήθεια ζωοτροφών σε χαμηλές τιμές.

Λειτούργησε μικρό Μάρκετ στην παραλία της Νάξου. Εκτελεί τις υπηρεσίες του ΟΣΔΕ αντί να της εκτελεί εργολάβος, χρησιμοποιώντας προσωπικό δικό μας και προμηθεύθηκε σύγχρονο μηχανογραφικό πακέτο.

Ο Κορρές ισχυρίζεται ότι απειλούνται καταλογισμοί σε βάρος της υπηρεσίας, ενώ τέτοια κατάσταση δεν υφίσταται δεδομένου ότι δεν υπάρχει κακοδιαχείριση, καταχρήσεις και παράνομος πλουτισμός κανενός, από τις πράξεις και τις αποφάσεις του Δ. Συμβουλίου.

Αδιάψευστος μάρτυρας οι εκθέσεις των ορκωτών λογιστών που δεν διαπιστώνουν καταχρήσεις, κλοπές, κακοδιαχείριση.

Μέχρι εκεί κατρακύλησε ο Κορρές που αμφισβητεί και θέλει να παραβλέψει τους ορκωτούς λογιστές. Μέχρι εδώ κ. Κορρέ.

Ανώνυμος είπε...

Για την αποχώρηση υπαλλήλων της ΕΑΣ που αποχώρισαν καταβλήθηκε ποσό 680.000 ευρώ.

Πολλά πράγματα γίνανε στην θητεία μας κ. Κορρέ, που το πάθος σου σε έκανε να μη τα βλέπεις ή να μη τα αναφέρεις. Οι αγρότες όμως ξέρουν ότι έγιναν πολλά, εμείς λόγω έλλειψης χώρου, δεν τα αναφέρουμε όλα, σταχυολογούμε όμως τα πιο σπουδαία.

Την αύξηση κατά 4 λεπτά της τιμής του γάλακτος, με αποτέλεσμα να πληρώνεται σαν το ακριβότερο αγελαδινό γάλα στην Ελλάδα, προμήθεια επιλεγμένων παραγωγικών αγελάδων από την Ολλανδία, την εξασφάλιση της διάθεσης των τυροκομικών προϊόντων της Ένωσης με σύναψη συμβάσεων με φερέγγυες και με μεγάλο δίκτυο διανομών εταιρείες, που αν δεν γινόταν αυτές οι συμφωνίες το τυρί της Νάξου θα έμεινε απούλητο. Εμείς παραλάβαμε αδιάθετη γραβιέρα ποσότητας 700 περίπου τόνων. Σήμερα έχει εξασφαλισθεί η διάθεση της.

Η Ένωση εξασφάλισε την διάθεση της πατάτας της Νάξου, σπόρου και φαγητού για πρώτη φορά στα χρονικά της Νάξου, σε τιμές υψηλές. Εξασφάλισε την προμήθεια ζωοτροφών σε χαμηλές τιμές.

Λειτούργησε μικρό Μάρκετ στην παραλία της Νάξου. Εκτελεί τις υπηρεσίες του ΟΣΔΕ αντί να της εκτελεί εργολάβος, χρησιμοποιώντας προσωπικό δικό μας και προμηθεύθηκε σύγχρονο μηχανογραφικό πακέτο.

Ο Κορρές ισχυρίζεται ότι απειλούνται καταλογισμοί σε βάρος της υπηρεσίας, ενώ τέτοια κατάσταση δεν υφίσταται δεδομένου ότι δεν υπάρχει κακοδιαχείριση, καταχρήσεις και παράνομος πλουτισμός κανενός, από τις πράξεις και τις αποφάσεις του Δ. Συμβουλίου.

Αδιάψευστος μάρτυρας οι εκθέσεις των ορκωτών λογιστών που δεν διαπιστώνουν καταχρήσεις, κλοπές, κακοδιαχείριση.

Μέχρι εκεί κατρακύλησε ο Κορρές που αμφισβητεί και θέλει να παραβλέψει τους ορκωτούς λογιστές. Μέχρι εδώ κ. Κορρέ.

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαίρι του 2008 οι τιμές των ζωοτροφών, είχαν φθάσει στα ύψη. Η κατάσταση αυτή είχε οδηγήσει τους κτηνοτρόφους μας σε απόγνωση και πουλούσαν τα ζώα τους. Σκεφθήκαμε ακολουθώντας την τακτική άλλων κτηνοτρόφων της Ελλάδας να προμηθευθούμε ζωοτροφές καλής ποιότητας και χαμηλών τιμών από πρώην σοσιαλιστικές χώρες, κύρια Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία. Η προσπάθεια μας αυτή που μοναδικά κίνητρα είχε την προμήθεια των κτηνοτρόφων μας με ποιοτικές και φθηνές ζωοτροφές, δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Η πληρωμή της τροφής αυτής του ενσιρώματος έγινε με νόμιμο τρόπο, όπως διαπιστώνουν και οι ορκωτοί λογιστές. Η αγορά του ενσιρώματος έγινε με επιταγές και από τα έγγραφα που έχει η Ένωση και διαπιστώνουν οι ορκωτοί, οι επιταγές αυτές παραδόθηκαν στην εταιρία που μας πώλησε το ινσίρωμα. Που και πως η εταιρία εισέπραξε τις επιταγές είναι θέμα δικό της. Οι επιταγές μεταβιβάζονται ελεύθερα με οπισθογράφηση ή με συμφωνητικά.

Σας δηλώνουμε ότι για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες του υπαλλήλου Κορρέ που έρχονται σε αντίθεση με την πρέπουσα υπαλληλική συμπεριφορά ακολουθούνται και θα συνεχιστούν ο νόμιμες διαδικασίες.

Καταλήγοντας η οικονομική κατάσταση της Ένωσης είναι υγιής με καλές προοπτικές. Οι αγρότες θα πρέπει να είναι κοντά στο φορέα τους, στον συνεταιρισμό τους. Οι αγρότες με το αλάνθαστο κριτήριο τους θα ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές, τους ανθρώπους που πήγαν μπροστά την Ένωση, αψηφώντας τις μιζέριες και κακεντρέχειες του Κορρέ.

Νάξος 26 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΠΟΥΝΗΣ