Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Οι μνηστήρες του Νοσοκομείου Νάξου…

Από τον ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM μάθαμε ότι έχουν καταθέσει βιογραφικά και με αγωνία περιμένουν την … αντικειμενική αξιολόγηση μεταξύ άλλων και οι:

Λάζαρος Θεόφιλος
Γιώργος Λογοθέτης
Βασίλης Ραπτάκης
Στράτος Φωτάκογλου

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έμπλεξε πολύ η κατάσταση.
Αλλά κάτι μου λέει ότι θα γίνει πρόωρη … ανάσταση!

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στο ΒΗΜΑ της ΝΑΞΟΥ έχουν πρόβλημα ακόμη και να μοιράσουν τις καρέκλες. Ηρεμία παιδιά...τι και αν χάνοντας το βουλευτικό αξιώμα μειώθηκαν οι θέσεις...μην τσακώνεστε...

Ανώνυμος είπε...

Χαμένα και η Παιδεία και το Νοσοκομείο
Εντάξει με τον νέο περιφερειάρχη μπορεί να μην τα κατάφεραν. Άλλον ανήγγειλαν οι α-νάξιοι και άλλος τους προέκυψε. Με το Νοσοκομείο της Νάξου όμως φαίνεται πως οι προβλέψεις τους θα αποδειχθούν εγκυρότερες. Όντως η ομάδα του « Πράσινου -Ναξιακού Βήματος», με την βοήθεια του Ο.Λ.Π., προωθεί πολύ δικό της άνθρωπό για τη διοίκηση του Νοσοκομείου, που όμως δεν φοράει αρβύλες. Ως φαίνεται, στράφι πήγε η προεκλογική επιθεώρηση του «στρατηγού» στο νοσοκομείο. Και μπορεί βέβαια με την τοποθέτηση του νέου διοικητή να κερδίσει η υγεία, η παιδεία όμως θα βγει ζημιωμένη.

Ανώνυμος είπε...

Αν τα πράγματα γίνουν αξιοκρατικά θα παλέψουν τη θέση ο Λογοθέτης και ο Λαζαρος. Το βιογρφικό του Λογοθέτη είναι μακριά το καλύτερο από πλευράς επιστημονικής. Του Λάζαρου το βιογραφικόέ χει περισσότερη εμπειρία από διοικητικές θέσεις.
Ο Λογοθέτης έχει στα συν του την προηγούμενη θητεία του στο νοσοκομείο Νάξου και το γεγονός ότι αρνήθηκε να υποκύψει στην κομματική εξουσία. Μια φορά δεν του ανανέωσαν τη θητεία και τη δεύτερη φορά ο ίδιος παραιτήθηκε.de

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο νάξιος δεν ντρέπεται λιγάκι. Μπαίνει και εδώ και κάνει copy-paste τις αναρτήσεις του και καμαρώνει που πρώτος έγραψε για το δσ της Ονας, λες και ήταν κάτι κρυφό. Να γράψει όμως κάτι δικό του δεν μπορεί. Το σχόλιο μόνο να το αντιγράφει ξέρει, όπως και σχεδόν ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις σου.

ΦΙΛΩΤΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος χωρίς επαγγελματική κατάρτιση και συντηρούμενος από το κόμμα και την ανάπηρη Δημοκρατία μας είναι ο Λάζαρος Θεόφιλος (διορισμένος σε όλες τις θέσεις του νομού και όχι μόνο, εκλεγμένος Αντινομάρχης με ποιά προσόντα;). Φυσιολογικά θα είναι ο επόμενος Διοικητής. Περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν με λες μπρε ΦΙΛΩΤΙΤΗ εσένα τώρα τι σε πειραξε ποιο πολύ και καρφώνεις τον ... χωριανό σου ότι μπαίνει και κάνει copy-paste τις αναρτήσεις του η που καμαρώνει πως πρώτος έγραψε για το Δ.Σ. της Ο.Ν.Α.Σ.
Ο ΚΩΜΙΑΚΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το πιο με γιώτα για να μη με νομίζετε αγράμματο.
ΚΩΜΙΑΚΙΤΗΣ