Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

και ντράπηκα να ξέρετε…

Τα σχόλια επανειλημμένα μας έχουν απασχολήσει. Μερικές φορές μας έχουν φέρει και σε πολύ δύσκολη θέση.

Τα έχουμε αφήσει εντελώς ελεύθερα και δικαιωνόμαστε γιατί μπορούν να εκφράζονται οι φίλοι μας.

Και ο «ταρζανάκος» αν και δεν τον γνωρίζουμε είναι ΦΙΛΟΣ μας!

Έγραψε:
«… Χθες κάποιος από την αυτόνομη πρωτοβουλία μου είπε. Μόνο εμείς βγαίνουμε στους δρόμους και στοχοποιούμαστε. Kαι ντράπηκα να ξέρετε ,γιατί είχε δίκιο. Εμείς κότες, που κοιτάμε πως θα βγάλουν οι άλλοι τα κάστανα απ την φωτιά!!!! (τα θαυμαστικά δικά μας)

ταρζανακος

7 σχόλια:

Το κεντρί είπε...

Λυπάμαι αν ο φίλος ταρζανάκος νιώθει κότα αλλά τα κάστανα απο την φωτιά δεν τα βγάζουν αυτοί που βγαίνουν στον δρόμο και στοχοποιούνται οπώς λένε και ανρούμαι να θεωρήσω τον εαυτό μου ως κότα επειδή δεν βγαίνω στον δρόμο. Αυτοί προφανώς δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν και βρίσκουν την εύκολη λύση. Τα κάστανα τα βγάζουν αυτοί που με άλλους τρόπους προσπαθούν να διορθώσουν τα πράγματα. Με διαδηλώσεις που οδηγούν σε καταστροφές ανθρώπινης περιουσίας ακόμα και σε θανάτους αθώων πολλές φορές τα προβλήματα δεν λύνονται. Ολα αυτά τα χρόνια οι διαδηλώσεις εδωσαν αυξήσεις και δικαιώματα για ένα κοινωνικό κράτος που ο Ελληνας δεν ήταν έτοιμος να δεχτει και το που φτάσαμε σήμερα όλοι το γνωρίζετε. Η εργατικότητα η μόρφωση το ανοιχτό μυαλό φέρνουν τις αλλαγές.Η αλλαγή στην νοοτροπία. Και αυτη φοβάμαι πολύ οτι θα αργήσει να ερθει σε αυτή την Χωρα. Θελουμε τουρισμό.. τα επεισόδια τα είδατε χθες στον Πειραια. Μπορω να γράψω πολλά.. Αλλου ψάξτε τις λύσεις. Εγω θεωρώ τον ταρζανάκο οχι κότα αλλα ανθρωπο που θέλει να γινει πολίτης. Προσπαθει και εκείνος οπως μπορεί μεσω αυτού του blog.. Αλλοι απο αλλού.. αυτοί των δρόμων δεν ξέρω απο που.. Κοινωνική αντίληψη εχουν αυτοί που προλαβαίνουν τα λάθη οχι αυτοί που τα καταγγέλουν..

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΕΝΤΡΙ ΜΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ,ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΟΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΖΕΛΟΚΙΝΗΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ,ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΣΑΠΙΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΖΑ. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ. ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΒΑΓΟΝΙΑ ΦΑΡΔΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ;ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ .ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ; ΜΕ ΖΗΜΙΑ 6 ΔΙΣ; ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ 2000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΕΒΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ,ΣΙΦΟΡΑΙ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ,ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ SIEMENS. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ,Η ΑΠΛΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑ,Ο ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΡΩΙ -ΒΡΑΔΥ . ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΡΓΕΙ ,ΑΠΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ SUPER MARKET ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ,ΤΟΤΕ ΡΩΤΗΣΕ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ . ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ; ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΞΕΡΕΤΕ; ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΩΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΦΤΑΔΩΝ (ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΩΝ, ΒΟΥΛΕΦΤΑΔΩΝ ΛΕΩ) ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ. ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΞΟΥΝ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Το κεντρί είπε...

Αγαπητέ
Το μπέρδεμα με την αναρχία δεν το έκανα εγω αλλά αυτοί που οργανώνουν τις μαζικές εκδηλώσεις που αντί να είναι ειρηνικές κάνουν γυαλιά καρφιά το κέντρο της Αθήνας ζημιώνοντας τους μαγαζάτωρες και όλους αυτούς που περιμένουν να ζήσουν από τον τουρισμό με το να καταστρέφουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Να πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι κλέφτες που περιγράφεις με τα βαγόνια, την Siemens, το C4i κτλ αλλά και οι κουκουλοφόροι που καταστρέφουν ξένες ιδιοκτησίες. Και μην μου μιλήσεις για υπονομευτές γιατι όταν οργανώνεις μια μαζική εκδήλωση πρέπει να είσαι ικανός να την περιφρουρείς αλλιώς ζημιές φέρνεις και όχι κέρδος.
Ο επιχειρηματίας που συνάντησες αν είναι έτσι όπως τον περιγράφεις απλά είναι μια εξαίρεση του κανόνα απλα για να τον επιβεβαιώνει. Οταν όμως απεργεί δεν απεργεί για όλους εμάς αλλα για τις ιδέες του που θεωρεί ότι είναι σωτήριες. Οι σωτήρες όμως δεν έσωσαν ποτέ τον λαό αντίθετα πάντα τον ζήμιωσαν . Θυμίσου καθεστώτα της Φασιστικής Γερμανίας και της Κουμουνιστικής Σοβιετικής Ενωσης.
Οσο για αυτούς που κάνουν τα πάρτυ στα μουσεία να τους πάνε δεμένους μέσα και να τους βάλουν να πληρώσουν χοντρά. Δεν δέχομαι όμως ότι οι εφοπλιστές που σταθηκαν ικανοί να τα οικονομήσουν μέσα σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον και επενδύουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, πίνουν το αίμα του προσωπικού τους ενώ αυτοί που καταστρέφουν τον τουρισμό με τον τσαμπουκά τους είναι Παναγίες που μας σώζουν. Είναι γνωστό ότι συνήθως είναι τραμπούκοι που πάνε μόνο για το μεροκάμαατο.
Και ποιος είπε στον φίλο σου τον ιδεαλιστή ότι δικαιούνται κάποιοι να απαγορεύουν με την βία σε άλλους να δουλέψουν, σε άλλους να ταξιδέψουν, στα εμπορεύματα να διακινηθούν επειδή «εχουν τους λόγους τους».
Αυτά τα παλαβα φίλε, δεν γίνονται στις πολιτισμένες χώρες γιατι η δικαιοσύνη που πιάνει τα λαμόγια πιάνει και τους τραμπούκους που καταστρέφουν και τους νταβατζήδες που νομιζουν ότι σώζουν τον λαό. Και αυτό, αγαπητέ γιατί πολύ υψηλότερα από την δικαιοσύνη εχουν διαφυλάξει για τον εαυτό τους την αληθινή Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΑΚΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΔΥΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΑΦΟΥ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΑΚΟΥ.ΑΣΕ ΚΕΝΤΡΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 50ΗΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ,ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟ,ΑΔΕΙΑ,ΑΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ,ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΡΙΖΟΥΝ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ταρζανακος

Το κεντρί είπε...

Δεν ξέρω για ποιους εργάτες μιλάς αλλα οι εργάτες που βλεπω εγώ εχουν αυτοκίνητα που εγω τα βλέπω μόνο στα ονειρά μου και σπίτια που δεν συγκρίνονται με άλλα. Αυτα που περιγράφεις ίσχυαν κάποτε και θα ξαναισχύσουν σε λιγο καιρό. Ξέρεις γιατί; Επειδή τα ισοπεδώσαμε όλα. Πλουσιοι, φτωχοι, ελευθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες και ανεργοι, εχουν όλοι απο ενα δύο αυτοκίνητα, ολοι απο ενα σπίτι και ένα εξοχικό.. Κοινωνικό κράτος με δανεικά αγαπητέ δεν γίνεται. Και αν εμείς οι Ελληνες θεωρούσαμε οτι θα κοροιδεύαμε για πάντα τους άλλους και θα μας δάνειζαν χωρίς να παράγουμε τίποτα παρα μόνο σπιτια και σπιτια και σπίτια κάναμε λάθος. Οσο χαζοί και να είναι καποτε θα ξυπνούσαν. Ξύπνησαν σε ασχημή ώρα λόγω της παγκόσμιας κρίσης και τα μέτρα είναι ακόμα πιο επώδυνα. Ομως κατι πρέπει να γίνει.
Λες για ένσημα και φροντιστήρια.. Καμία σοβαρή εταιρεία δεν παιζει με τέτοια πραγματα. Εκτός αν μου μιλάς για τους μαγαζατωρες της Νάξου γιατί αυτοί λειτουργούν πράγματι έτσι. Αλλα ποιος φταίει. Εμείς. Ας οργανωνόντουσαν τα σωματεία και να μην αφηναν κανέναν να πιάσει δουλειά χωρις να του κολλαν ένσημα, ας εκαναν καταγγελία και σε παραπάνω κλιμάκιο απο τον κολλητό που δουλεύει στην επιθεωρηση εργασίας εδω. Αλλά βλέπεις είμαστε όλοι βολεμένοι. Κλεβουμε απο το ίδιο μας το κράτος. Γιατί αν δεν το κάναμε αυτό δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ ως εδω. Εχουμε μείνει δυστυχώς στην περίοδο της τουρκοκρατίας όπου προσπαθουσαν να κρύβουν τα έσοδα τους για να πληρώνουν λιγότερο φόρο στον σουλτάνο και όταν γίναμε ελευθέρο κράτος συνεχίσαμε την ίδια πρακτική..
Πολλά θα μπορούσα να σου πω.. Σημασία έχει ο αγώνας με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί.. Ο φιλος σου ο επιχειρηματίας με τις απεργίες του, εσυ μεσω του blog κτλ κτλ..
Κατι τελευταίο να σου πω για να κλείσουμε. Οταν αντιδράς σε κάτι και θελεις να γίνει διαφορετικά πρεπει να αντιπροτείνεις και εφικτές λύσεις. Απο τον Σαμαρά που είπε οχι στο μνημόνιο και ακόμα περιμένουμε να μας πεί που θα βρίσκαμε τα λεφτά για να μην πάμε σε στάση πληρωμων μέχρι αυτούς που λενε όχι στο λιμάνι οχι στο ΧΥΤΑ οχι στο δικαστηκό Μέγαρο αλλά χωρίς καμία εφικτή αντιπρόταση...
Στον αγώνα λοιπον.. μπας και τα δισεγγονα μας εχουν ενα καλύτερο μέλλον...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΑΛΛΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ,ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙ;. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ταρζανακος