Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

«φτου ξελευθερία» για τα … σκολιαρόπουλα


… της Κωμιακής σήμερα!

«Άντε, καλογερασμένοι να ’ναι και στω(ν) λεύτερω(ν) …»

Με τέσσερεις ζούλες, άφθονη γαμομακαρονάδα από το Βάσο και με αναπαράσταση του Κωμιακίτικου γάμου, τα παιδιά της Κωμιακής αποχαιρετούν (με βαριά … καρδιά βεβαίως, βεβαίως), τη σχολική χρονιά!

Η εκδήλωση που θα αρχίσει στις 9 το βράδυ, εκτός από τα ποιήματα και την παράσταση των παιδιών, το καλό φαΐ, το ακόμα καλύτερο κρασί, θα έχει και βιολιά …

Στη φιλόξενη Κωμιακή είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι καλύτερο έχουμε δει!
Μπράβο στους δασκάλους, μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους Κωμιακίτες που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι αγαπούν το χωριό τους και έχουν τη διάθεση της προσφοράς.

Ανώνυμος είπε...

Κα-τα-πλη-κτι-κή εκδήλωση.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η καταπληκτική εκδήλωση που έγινε από τους δασκάλους και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Κορωνίδας ήταν το αποκορύφωμα μιας πλέον πετυχημένης σχολικής χρονιάς. Συγχαρητήρια στους δασκάλους που έκαναν ενα πραγματικό αγώνα και έγινε η αναπαράσταση του Κωμιακίτικου γάμου,με κάθε λεπτομέρεια, ο γάμος ξεκίνησε από το προξενιό και καταλήγει στο παραδοσιακό τραπέζι με βιολιά και μακαρονάδα, ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες. Μπράβο σε όλα τα παιδιά του σχολείου, που σαν πραγματικοί ηθοποιοι μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω. Ακόμη συγχαρητήρια σε όλους τους Κωμιακίτες που βοήθησαν στο να γίνει αυτή η εκδήλωση,είτε σαν σύλλογος αλλά και σαν άτομα χωριστά ο καθένας, οι δάσκαλοι είχαν προτζέκτορα που έδειχνε όλους όσους βοήθησαν.Στο γάμο παραυρέθηκε σύσσωμο το χωριό και πάρα πολλοί άνθρωποι από όλη την Νάξο.

Ανώνυμος είπε...

Στην ανπαράσταση παραδοσιακού γάμου που έγινε στην Κωμιακή εδωσαν το παρόν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον νέο Δήμο, Μανώλης Μαργαρίτης και ο Θανάσης Γρυλλάκης οι οποίοι έκαναν και συζητήσεις με διάφορους Κωμιακίτες και μη. Ο τρίτος υποψηφιος ο Νίκος Μαράκης δεν ήταν παρόν. Δεν γνωρίζω αν είχε προσκληθεί. Πάντως αν είχε προσκληθεί και δεν παραυρέθηκε είναι απαράδεκτος γιατί δείχνει ότι ή σίγουρους έχει τους Κωμιακίτες ή δεν τους υπολογίζει καθόλου

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.