Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Των φρονίμων τα παιδιά …

πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Σημαντικά συμπεράσματα βγήκαν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ηλεκτρονικής υποβολής υποψηφιοτήτων, για να αναδειχτούν οι ΑΡΙΣΤΟΙ που θα εκπροσωπήσουν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου!

Το σπουδαιότερο συμπέρασμα νομίζουμε είναι ότι, όσοι ΔΕΝ αυτοπροτάθηκαν , αν και δεν ήταν απαραίτητο, τους πρότειναν .. ΑΛΛΟΙ!

Σύμφωνα με τη «αυτοδιοίκηση»

«Επιλογές υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων μεγάλων δήμων και «εκτός λίστας» προτίθεται να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες υπουργοί και βουλευτές τα ονόματα των οποίων ακούγονταν είτε για περιφέρειες είτε για δήμους δεν κατέθεσαν τελικά αίτηση, μετά τα δημοσιεύματα για «κύμα φυγής», καθώς θεώρησαν ότι θα δημιουργήσουν πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση. Το γεγονός αυτό μειώνει τις δυνατότητες επιλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και είναι ένας ακόμη λόγος που ελήφθη η παραπάνω απόφαση…»

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γνωρίζει πολύ καλά ότι θα εισπράξει το μεγάλο ποσοστό δυσαρέσκειας που της αναλογεί και βρίσκεται σε άχαρη παθητική αναμονή.

Επιδιώκει «συμμαχίες» για να ισοσκελίσει τη δεδομένη χασούρα και θα γίνει νονός πολλών δήθεν «ανεξάρτητων»

Στόχος της είναι μερικοί μεγάλοι δήμοι για να μη φαίνεται στον πολιτικό χάρτη, μόνο το μπλε χρώμα της … θάλασσας.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Αν και γνωρίζει ότι εκλογικά θα εισπράξει το ελάχιστο ποσοστό από τη δυσαρέσκεια των πολιτών και την ψήφο αντίδρασης, εμμένει ως συνήθως στις … εμμονές της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: