Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Νεκρή φώκια στην Νάξο"

"Εδώ και 2 μέρες στην παραλία της Πορτάρας (βίντσι) στην Νάξο έχει ξεβράσει το κύμα μια νεκρή φώκια... Δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να την μαζέψει και έχει γίνει "αξιοπερίεργο" για τους τουρίστες που μαζεύονται και την κοιτάζουν..."

Από το troktiko

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ενημέρωση η φώκια βγήκε χθες το πρωί νεκρη στην παραλία στην Πορτάρα και απο τις 8 κιολας το πρωί ανθρωπος που την είδε τηλεφώνησε αμέσως στο λιμεναρχείο Νάξου. Λίγο μετά απο το τηλεφωνημα πηγε ανθρωπος και την είδε και απλά έφυγε. Μέχρι χθες το βράδυ η φώκια ήταν εκει. Κάποιος την μάζεψε το βραδυ διότι σημερα το πρωι δεν είναι εκει. Αν την πήρε το λιμεναρχείο ή ποιος την πήρε δεν το γνωρίζω. Ομως οι πολίτες του νησιού νοιάζονται αλλά τις αρχές δεν τις ενδιαφέρει τίποτα.. Ωραια διαφήμιση για το νησί κάναμε πάλι..Μπράβο μας..

Ανώνυμος είπε...

Για ονομα του Θεου....που ζειτε; στην Ελλαδα δεν ειμαστε; ειναι δυνατον οι τοπικες αρχες να ασχοληθουν με την φωκια παραμονες των εκλογων; ελα παναγια μου !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το λιμενικό ταμείο Νάξου τι κάνει;
Επρεπε να περάσει ολόκληρη μέρα χωρίς να κάνει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΟΒΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ... ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ? Η ΦΩΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ? ΧΜ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΟΤΙ ΞΕΒΡΑΣΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ!