Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Κι αν γίνουν 666;...


Δεκτές έκανε ο Γ. Γ. Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Κόκκινος, σύμφωνα με την α.π. 16272/12-1-09 απόφασή του, τις 66 προσφυγές, κατά της 288/29-11-08 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δρυμαλίας, για την εκπόνηση Προμελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΠΠΕ) και Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), για την αδειοδότηση (!!!) των υφιστάμενων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων –το γνωστό ΒΟΘΡΟ- στον Απόλλωνα.

Μια προσεκτική μελέτη της απόφασης , οδηγεί στη διαπίστωση ότι η ακύρωση της ομόφωνης απόφασης του Δήμου Δρυμαλίας από τον κ. Περιφερειάρχη, έγινε για τυπικούς λόγους, σχετικούς με τη διαδικασία της ανάθεσης.

Με την απόφασή του ο κ. Περιφερειάρχης, είναι μόνο “τυπικά” καλυμμένος. Στην ουσία ρίχνει το μπαλάκι της πολιτικής ευθύνης στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δρυμαλίας, διότι απ’ αυτούς εξαρτάται αν σε διάστημα μέχρι 30 ημερών επανέλθουν στην ανεκδιήγητη άποψή τους, με ένσταση κατά της απόφασης του κ. Περιφερειάρχη, αφού βέβαια πρώτα συμμαζέψουν τα… ασυμμάζευτα.
Γεγονός είναι ότι ο Δήμαρχος κ. Μπαρδάνης και ΟΛΟ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δρυμαλίας, εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Το ίδιο διαφαίνεται ότι θα συμβεί και με τις ανεμογεννήτριες και με τα λύματα και με πολλά άλλα…

Τέλος πρέπει να επαινέσουμε την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση των 66 και να υπενθυμίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνουν… 666, οπότε άστα να πάνε…

Και για να μην ξεχνιόμαστε.
Οι εκλογές όλο και πλησιάζουν, θέλει και η φουκαριάρα η μάνα μου να κάνει …τα μπανάκια της στον Απόλλωνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: