Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Η ντροπή της Κουκουμαύλας …



Δεν μυρίζει προχειρότητα….

Δεν μυρίζει ανευθυνότητα….


Βρωμάει (με το συμπάθιο) …σκατίλα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ντροπή αυτή είναι εργο του Δήμου Δρυμαλίας και του Επαρχείου Νάξου. Λεφτά πεταμένα, αγόρασαν και το...οικόπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Κατασκευάστηκε από τα λεφτά για τις αποκαταστάσεις των καταστροφών από την καταιγίδα του Φλεβαρη του 2003 και το κατασκεύασε η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ. Δυστυχώς τόσο ο Έπαρχος, όσο και ο Δήμαρχος απέρριψαν την πρόταση να γίνει σε άλλο σημείο ο πρωτογενής αυτός βιολογικός. Η πρόταση έλεγε: να γίνει πάνω στον επαρχιακό δρόμο κεντρικός αγωγός αποχέτευσης από την γέφυρα του Καριώτη μέχρι την γέφυρα του Άη Γιώργη για να συγκεντρώνει τα λύμματα όλου του χωριού και από τη γέφυρα του Άη Γι'ωργη να συνεχίσει προς το Ρινίδι κι ακόμη πιο πέρα προς τον μπροβάλημα του Άη Γιάννη και εκεί σε κατάλληλη θέση, που να μην ενοχλεί κανένα να γίνει ο πρωτογενης βιολογικός. Έτσι και το ρέμα θα προστατευόταν γιατί η νέα θέση είναι πολύ μακριά και το χωριό δεν θα υπέφερε. Τι έκαναν όμως; Χρησιμοποίησαν τον παλιό αγωγό που έβγαζε τα λύματα στο καταραμένο γεφύρι της Κουκουμάβλας κια έφτιαξαν το τερατούργημα αυτό. Υπονόμευσαν μάλιστα και τον επαρχιακό δρόμο που έχει ...κρεμάσει στον παραστημό και δεν θα τον φτιάξουν αν δεν πάει κανένα αυτοκίνητο κάτω. Αυτά είναι τα έργα τους. Δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτός είναι ο τρόπος που προγραμματίζει και εκτελεί έργα το αναξιόπιστο ελληνικό κράτος, με όποια κυβέρνηση είναι στα πράγματα. Σε όλη τη χώρα αυτό γίνεται. Η οργάνωση της κοινωνίας και μέσα από τα blogs θα αναχαιτίσει κάπως την ασυδοσία. Το ψάρι όμως βρωμά πρώτα απ' όλα από το εκάστοτε κυβερνητικό κεφάλι και το πελατοκεντρικό πολιτικό σύστημα.

koinonia_travesti είπε...

αγαπητοί φίλοι

το πρώτο που πράττει κάθε νοήμον πλάσμα, είναι να απαλλάσσει του περιβάλλοντος τα περιττώματά του. άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά.
οι γάτες το κάνουν, οι σκύλοι το κάνουν...
τώρα γιατί στη νάξο εν έτη 2009 για να το πράξουν ορισμένοι πρέπει να φτάσει στο ΣτΕ, είναι φαινόμενο και αξίζει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά.
ας καταθέσει ο καθ'ένας τις απόψεις του και τα συμπεράσματά του...
πιστεύω οτι δεν το κάνουν διότι
- δεν είναι νοήμοντα όντα
- έτσι έχουν ανατραφεί
- το θεωρούν περιττό
- το θεωρούν ταπεινό
- το κάνουν άλλοι γι'αυτούς
- αρέσκονται στη δισοσμία
- τα τρώνε τα ψάρια
- έχουν αξία
- δεν τιμωρείται ακόμη απ το νόμο
- είναι αμαρτία
- το παίζουν υπεράνω
- τους αναστατώνει
- δεν ασχολούνται μ'αυτά
- ο κόσμος πρέπει να τα δεί


μιλάμε οτι είναι για πολύ γέλιο οι "άνθρωποι"