Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΟΝΑΣ : το μοναστήρι ναν΄ καλά…


Τόπο στα νιάτα πρόεδρε…


Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία από την ΟΝΑΣ, η σύναξη των “σοφών” στο ΤΙΤΑΝΙΑ…


Στις 31 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί πάλι με … εξαιρετική επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΑΣ.


Μετά το πέρας της μεγαλειώδους αυτής εκδήλωσης, πιστεύουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί με …εξαιρετική επιτυχία και ο κύκλος δραστηριοτήτων της ομοσπονδίας μας.


Ας γίνει τέλος πάντων, έστω και για λίγο … υποστολή της σημαίας του αγώνα…


Η επιτυχία όμως θα είναι πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, αν καταλάβει ο καθ’ όλα άξιος, δραστήριος, δημιουργικός και ΕΝΤΙΜΟΣ κ. πρόεδρος, ότι η πολιτική ματαιοδοξία έχει ένα όριο…


Η απόσυρσή του γενικά, οριστικά και αμετάκλητα από τα δρώμενα, θα ξεμπλοκάρει, θα διευκολύνει και θα δρομολογήσει εξελίξεις, πιστεύουμε προς το καλύτερο ….


Ας καταλάβει ότι το “θαύμα” με την ανάσταση του … Λαζάρου, έγινε μια φορά.

Δύσκολα…ξαναπετυχαίνει…

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με τον Πρόεδρο πρέπει να ...αποσυρθούν όλοι όσοι κατάντησαν την ΟΝΑΣ σε ένα ...Σύλλογο...πίττας και αυτοί είναι πολλοί. Δυστυχώς δεν υπάρχει στοιχειώδης ανανέωση σ' αυτό το επίπεδο. Το κοινοβούλιο ανανεώνεται σε κάθε εκλογές περίπου σε ποσοστό 30-40%, Στην ΟΝΑΣ η ...ανανέωση δεν είναι ούτε 1% από το 1981 και μετά.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΟΝΑΣ ΦΥΤΩΡΙΟ ΝΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ . ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΗ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι ...πίττες είναι πολιτική δράση. Τα χρόνια της αγωνιστικής δράσης της ΟΝΑΣ αναδείχτηκαν προβλήματα, λύθηκαν προβλήματα, έγιναν μαζικότατες κινητοποιήσεις για το νοσοκομείο, για την εκπαίδευση, για το ακτοπλοϊκό, για τον πολιτισμό, για το σμυριδικό και μέσα απ' τους αγώνες αυτούς αναδείχτηκαν και στελέχη που προωθήθηκαν στη συνέχεια σε άλλα επίπεδα (Βουλή, ΓΕΣΕΕ, Δήμοι, Νομαρχίες κ.λπ.), Αυτό ωφέλησε τον τόπο. Αλλά τότε στην ΟΝΑΣ δραστηριοποιούνταν νέοι Ναξιώτες, σήμερα εκεί δεν πλησιάζουν νέοι...ή κάποιοι δεν τους αφήνουν να πλησιάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι σήμερα η συμβολή της ΟΝΑΣ για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Νάξος, αλλά και τα άλλα νησιά; Ποια θέση έχει π.χ. για το μείζον θέμα της μόλυνσης του υδάτινου πλούτου του νησιού από διάφορες ανεξέλεγκτες δραστηριότητες; Ποπια είναι η θέση της ΟΝΑΣ για την προστασία του περιβάλλοντος που καταστρέφεται κυρίως από τις χωρίς μελέτες και σχεδιασμούς δραστηριότητες της τοπικής εξουσίας; Ποια ήταν η αντίδραση της ΟΝΑΣ απέναντι στα μεσαιωνικά φαινόμενα του προπηλακισμού πολιτων επειδή κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη για να προστατευθεί το περιβάλλον; Όχι μόνο δεν αποδοκίμασε αυτά τα φαινόμενα των προπηλακισμών, της στοχοποίησης, του κυνηγητού των 33 στη Χώρα, των 86 στον Απόλλωνα κ.λπ. αλλά ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ και συμπαρατάσσεται με τους διοοργανωτές τους. Σιωπά η ΟΝΑΣ εδώ και πολλά χρόνια για την καταστροφή του περιβάλλοντος που είναι τεράστια.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πλάκα κανείς ποια προβλήματα λύθηκαν από τις …μαζικότατες κινητοποιήσεις της ΟΝΑΣ; Ποτέ ενδιαφέρθηκε η ΟΝΑΣ για την ορεινή Νάξο ; πλην σμυριδικού και αυτό από την ευαισθησία κάποιων στελεχών της . Για ποια εκπαίδευση ενδιαφέρθηκε η ΟΝΑΣ; Πότε στήριξε το αίτημα του Συλλόγου Φιλωτιτων για η για το Τεχνικό Λύκειο η για το ΤΕΙ; Για ποιο πολιτισμό ενδιαφέρθηκε τότε η ΟΝΑΣ; Μήπως για τον Πύργο του Χειμάρρου ; Είπε πότε η ΟΝΑΣ στα χρόνια της δήθεν αγωνιστικής δράσης της για το νοσοκομείο ότι το νοσοκομείο πρέπει να γίνει έξω από την χώρα ; το μόνο πράγματι θετικό γεγονός που πέτυχε η ΟΝΑΣ απ' τους δήθεν αγώνες της είναι ότι αναδείχτηκαν τα στελέχη που λες προωθήθηκαν στη συνέχεια σε άλλα επίπεδα (Βουλή, ΓΕΣΕΕ, Δήμοι, Νομαρχίες κ.λπ.) Αυτό ωφέλησε τον τόπο. Γενικά πάντως τους Συλλόγους δεν τους πλησιάζουν νέοι όχι μόνο την ΟΝΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Είπες και κάτι σωστό, ότι οι νέοι έχουν εξαφανιστεί απ' την ΟΝΑΣ. Τα υπόλοιπα που λες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ίσως γιατί είσαι νέος και δεν έχεις ενημερωθεί. Όταν η ΟΝΑΣ αγωνιζόταν για το νοσοκομείο στη Νάξο υπήρχαν μόνο μερικά αγροτικά ιατρεία, τι λες λοιπόν, ήταν τότε θέμα π[ού θα γίνει το νοσοκομείο; Ως προς την εκπαίδευση, σου λέω μόνο τούτο. Το γυμνάσιο της ορεινής Νάξου η ΟΝΑΣ το έθεσε και το ανέδειξε. Από το ερώτημά σου για την προσφορά της ΟΝΑΣ στον πολιτισμό φαίνεται πως δεν είσαι ενημερωμένος. Σου λέω λοιπόν ότι η ΟΝΑΣ γύρω στο 1984 είχε καταφέρει να έχει στο κρατικό ραδιόφωνο ΔΙΚΗ της εκπομπή αφιερωμένη στη Ναξιώτικη μουσικοχορευτική παράδοση. Το περιοδικό ΝΑΞΑιΚΑ είναι ένα σημναντικό πανελλαδικά επιστημονικό περιοδικό με σημαντική προσφορά στη μελέτη της ιστορίας και του πολιτισμού της Νάξου. Αν επιθυμείας και άλλη πληροφόρηση γράψε μου το mail σου να σου στείλω κείμενο με την ιστορία της ΟΝΑΣ από τότε που ιδρύθηκε ως σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΗΜΦΕΡΟΥΝ.
Και παραπιείς τα λόγια μου εγώ είπα (Γενικά πάντως τους Συλλόγους δεν τους πλησιάζουν νέοι όχι μόνο την ΟΝΑΣ .) εσύ γραφείς (Είπες και κάτι σωστό, ότι οι νέοι έχουν εξαφανιστεί απ' την ΟΝΑΣ.) καμιά σχέση το ένα με το άλλο . Μάλλον εσείς δεν έχετε σχέση με την πραγματικότητα . Ποτέ η ΟΝΑΣ δεν έπραξε αυτό που ήταν ο σκοπός της ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ !
Ένταξη ήταν θετικά ότι το 1984 είχατε καταφέρει να έχει η ΟΝΑΣ ΔΙΚΗ της εκπομπή στο κρατικό ραδιόφωνο αφιερωμένη στη Ναξιώτικη μουσικοχορευτική παράδοση. Όντως το περιοδικό ΝΑΞΙΑΚΑ είναι ένα σημαντικό πανελλαδικά επιστημονικό περιοδικό με σημαντική προσφορά στη μελέτη της ιστορίας και του πολιτισμού της Νάξου. Σας ξαναρωτώ ποια είναι προσφορά της ΟΝΑΣ στον πολιτισμό για τα χιλιάδες ιστορικά μνημεία της Νάξου τι έκανε ;
Ολόκληρη ΟΝΑΣ ποια η παρέμβαση της ,ποιο το όραμα της στα θέματα ότι έθεσε και ανέδειξε το γυμνάσιο της ορεινής Νάξου , Μπράβο . Πότε η ΟΝΑΣ στήριξε τα αίτημα ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Συλλόγου Φιλωτιτων η για το Τεχνικό Λύκειο Φιλωτιου η για την Ίδρυση του ΤΕΙ Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής στο Φιλωτι ; Μπράβο λοιπόν στην ΟΝΑΣ που είχε την ιδέα του νοσοκομείου στη Νάξο και βέβαια ήταν θέμα πού θα γίνει το νοσοκομείο διοτι σε λιγο θα θέλουμε ποιο μεγάλο νοσοκομείο (όπως και αεροδρόμιο και λιμάνι ) και χορός στην Γκράβα της Νάξου δεν θα υπάρχει . Γιατί δεν την στέλνεις στον blog που μας φιλοξενεί η και στα άλλα blog όπως του naxios η και του Απόλλωνα νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον και θα το βάλουν.

Ανώνυμος είπε...

Το σημαντικώτερο το έθιξε ένας πατριώτης παραπάνω.
Ποιές είναι οι θέσεις της ΟΝΑΣ στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ποιές είναι οι θέσεις της ΟΝΑΣ στη διαμόρφωση του μέλλοντος του νησιού μας. Τίποτε ξεκάθαρο και επιστημονικά τεκμηριωμένο για τα νερά, τα απόβλητα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις πύλες εισόδου του νησιού (λιμάνι, αεροδρόμιο), την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Νάξο.
Είναι μοιραίο, για κάποιους ,το παραγόμενο προιόν από μία μηχανή να είναι ανάλογο της δυνατότητος της μηχανής. Οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στην ΟΝΑΣ στην πλειοψηφία τους δεν αποτελούν και το ότι καλύτερο διαθέτουμε στο νησί μας από πλευράς μορφώσεως και παραστάσεων. Η σκοπιμότητα και το στενό συμφέρον κατευθύνουν τις ενέργειες (και) της ΟΝΑΣ.
Σήμερα η ΟΝΑΣ αποτελεί την πλατφόρμα προβολής κάποιων επιτήδειων που συμπληρώνουν το έλλειμα που νοιώθουν σε άλλους τομείς της ζωής.

Ανώνυμος είπε...

Στον φίλο που γράφει ότι του απαντώ "ΠΑΣΟΚΙΚΑ" λέω ότι επί της ουσίας δεν διαφωνούμε για τη σημερινή κατάσταση της ΟΝΑΣ,ούτε και για την αποχή των νέων από τους Συλλόγους και την ΟΝΑΣ. Όπως τα λεει είναι. Δεν φταίνε όμως οι νέοι, αλλά τα κατεστημένα που για πολλά χρόνια εξακολουθούν να παραμένουν κολλημένοι στις διοικήσεις των περισσοτέρων Συλλόγων και ιδίως της ΟΝΑΣ. Την προσφορά όμως της ΟΝΑΣ και των Συλλόγων, συμπεριλαμβανόμενου και του Συλλόγου Φιλωτιτών και σε εποχές μάλιστα που η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είχε πόρους και εξουσία για να λύσει τα προβλήματα, αλλά κι αυτοί ζητιάνευαν από τους διάφορους πολιτικούς ψευτοχορηγήσεις. Τότε η ΟΝΑΣ και οι Σύλλογοι με τις εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες τους πέτυχαν πολλά πράγματα και κυρίως να προβάλουν και αναδείξουν τα προβλήματα σε κεντρικό επίπεδο.
Αυτό μπορούσαν να κάνουν και το έκαναν με επιτυχία. Η συμβολή τους επομένως στην επίλυση πολλών προβλημάτων και στην ριζική επί τα βελτίω αλλαγή πορείας της Νάξου ήταν καθοριστική και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.
Ο Σύλλογος Φιλωτιτών είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, για την οποία μπορούμε, αν θέλει ο φίλος που φαίνεται να κατάγεται από το Φιλώτι, μπορούμε να συζητήσουμε.
Ως προς την ιστορία της ΟΝΑΣ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δημοσιευτεί. είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Ανώνυμος είπε...

Οντως ο Σύλλογος Φιλωτιτών είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και γι’αυτο εχει κατηγοριθει απο πολλους μεσα στην ονας αλλα και απο τον Τεως Βουλευτη κ.Νικο Λεβογιαννη γι τοπικισμο . Το φιλωτι ομως ειναι και το μονο χωριο κοντραρη το Χωραιτικο κρατος

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι όλοι αναγνωρίζουν τη δυναμική του Συλλόγου Φιλωτιτών, αλλά και όλων των Φιλωτιτών. Ο τοπικισμός με τη σωστή του έννοια δεν βλάφτει, αλλά ωφελεί. Τοπικιστές εξ άλλου είναι όλοι οι χωριανοί κάθε χωριού. Ο τοπικισμός βλάφτει αν λειτουργεί σε βάρος άλλων χωριών. Ο Σύλλογος Φιλωτιτών έκανε στο παρελθόν ένα λάθος, αρνηθηκε να μπει στην ΟΝΑΣ σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους άλλους Ναξιώτικους Συλλόγους. Με τη δυναμική παρουσία του στη διοίκηση της ΟΝΑΣ ο σύλλογος Φιλωτιτών θα είχε βοηθήσει τα μέγιστα την ΟΝΑΣ. Συμμετείχε όμως στις εκδηλώσεις της ΟΝΑΣ. Το τι έπραξε κάθε πολιτικός και τι είπε δεν έχει νομίζω νόημα, ούτε και μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες. Η αναφορά όμως σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να τεκμηριώνεται. Δεν είναι αυτό όμως θέμα αυτής της συζήτησης. Δεν ξέρω αν είπε, τι είπε, πότε το είπε και γιατί ο κ. Λεβογιάννης, ο οποίος έχει διατελέσει και Πρόεδρος της ΟΝΑΣ παλιότερα.
Δεν συμφωνώ με την άποψη περι Χωραΐτικου κράτους, την θεωρώ στείρο τοπικισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα κρίνει πότε είναι στείρος και νοσηρός τοπικισμός;Και ποια είναι τα κριτήρια και τα όρια; Ο τοπικισμός γενικά βλάπτει. Έχει περισσότερα μειονεκτήματα από πλεονεκτήματα. Ωφελείς τον τόπο σου αν τον βλέπεις σαν κομμάτι του κόσμου. Έτσι τον βοηθάς περισσότερο. Όσον αφορά το θέμα της χρησιμοποίησης συλλόγων και συνδικάτων σαν όχημα για την εκτίναξη στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και της κομματικής χρήσης τους στη συνέχεια, αυτοί είναι σημαντικοί λόγοι απαξίωσής τους στα μάτια των πολιτών. Ο ρόλος της ΟΝΑΣ σε πολλές φάσεις της ζωής της έχει τέτοια στοιχεία όσμωσης και σύγχυσης της κομματικής ταυτότητας και της κοινωνικής αυτονομίας. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Σύλλογος Φιλωτιτών είχε μια "ειδική" σχέση με την ΟΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα φίλε απ' το Φιλώτι είναι πυλώνες "σχολεία" αν θες της Δημοκρατίας,αρκεί να λειτουργούν σωστά. Οι πολιτικοί με την ευρεία έννοια της λέξης πρέπει να αναδεικνύονται όχι λόγω της καταγωγής τους(τα λεγόμενα πολιτικά τζάκια),αλλά μέσα απ' τη δράση τους στα μαζικά κινήματα, μέσα απ' τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Αν λοιπόν μέσα απ' τους αγώνες των Ναξιωτών και των Ναξιώτικων συλλόγων και φορέων στην Νάξο ή στην Αθήνα αναδείχτηκαν πολλά στελέχη που τίμησαν και τιμούν τη Νάξο, που σε τελευταία ανάλυση υπηρέτησαν και υπηρετούν τον τόπο τους, αυτό είναι προς έπαινο και όχι προς ψόγο. Νέοι από φτωχές οικογένειες, από γονείς αγρότες, οικοδόμους, σμυριγλάδες, βοσκούς κ.λπ. είναι όλοι αυτοί που προσπαθείς να ...απαξιώσεις και μαζί τους τους φορείς μέσα στους οποίους δούλεψαν με πάθος και αγάπη για τον τόπο τους, για τα χωριά τους και τους οποίους αν θες τα κόμματα, οι τοπικές κοινωνίες, η ίδια η κοινωνία της Νάξου έκριναν με την ψήφο τους ικανούς και κατάλληλους να τους εκπροσωπήσουν σε άλλα αιρετά αξιώματα. Αυτό είναιό,τι πιο υγιές στην πολιτική ζωή του τοπου.

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα φίλε απ' το Φιλώτι είναι πυλώνες "σχολεία" αν θες της Δημοκρατίας,αρκεί να λειτουργούν σωστά. Οι πολιτικοί με την ευρεία έννοια της λέξης πρέπει να αναδεικνύονται όχι λόγω της καταγωγής τους(τα λεγόμενα πολιτικά τζάκια),αλλά μέσα απ' τη δράση τους στα μαζικά κινήματα, μέσα απ' τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Αν λοιπόν μέσα απ' τους αγώνες των Ναξιωτών και των Ναξιώτικων συλλόγων και φορέων στην Νάξο ή στην Αθήνα αναδείχτηκαν πολλά στελέχη που τίμησαν και τιμούν τη Νάξο, που σε τελευταία ανάλυση υπηρέτησαν και υπηρετούν τον τόπο τους, αυτό είναι προς έπαινο και όχι προς ψόγο. Νέοι από φτωχές οικογένειες, από γονείς αγρότες, οικοδόμους, σμυριγλάδες, βοσκούς κ.λπ. είναι όλοι αυτοί που προσπαθείς να ...απαξιώσεις και μαζί τους τους φορείς μέσα στους οποίους δούλεψαν με πάθος και αγάπη για τον τόπο τους, για τα χωριά τους και τους οποίους αν θες τα κόμματα, οι τοπικές κοινωνίες, η ίδια η κοινωνία της Νάξου έκριναν με την ψήφο τους ικανούς και κατάλληλους να τους εκπροσωπήσουν σε άλλα αιρετά αξιώματα. Αυτό είναιό,τι πιο υγιές στην πολιτική ζωή του τοπου.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΩΣ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον πρόεδρο στη θέση του. Αν φύγει, ο… Στρατηγός θα μας τρελάνει στο εν-δυο κάτω!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τώρα διάβασα το σχόλιο για την ανάσταση του… Λαζάρου.
Είναι άπαιχτο!!!
κ. διαχειριστή είσαι παντρεμένος;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι η από πάνω.
Παιδιά ανεπιφύλακτα σας προτείνω να δείτε το έργο-ντοκιμαντέρ «ΠΑΡΒΑΣ, Άγονη Γραμμή» που γυρίστηκε στην Αμοργό.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άκου…δύσκολα ξαναπετυχαίνει
Γιατί πέτυχε…την πρώτη φορά;

Ανώνυμος είπε...

Για την από πάνω (αν δεν προφτάσει άλλος).
Είμαι ο … διαχειριστής στην πολυκατοικία μου και ανύπανδρος.
Είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Σας διέλαθε το γεγονός ότι την εκδήλωση στο ΤΙΤΑΝΙΑ, λάμπρυνε με την παρουσία της η πανταχού παρούσα “Μαρία… η όμορφη”.

Ανώνυμος είπε...

Η Μαρία του Γαλατσίου...που οσονούπω θα ...αλώσει kai τον Σύλλογο ...Κορωνίδας. Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει.
Μαρία σου αφιερώνω το τραγούδι: Αχ Μαρία Αχ Μαρία!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να βλέπουμε όμορφες παρουσίες έστω και απολίτικες παρά τα...ανακυκλούμενα υλικά που στην πραγματικότητα πρέπει να καταλήξουν στην πολιτική χωματερή. Γιατι δε φτάνει που έχουν δημιουργήσει...σχολή πολιτικής αφασίας και έχουν οδηγήσει τη Νάξο εδώ που είναι σήμερα αλλά διαιωνίζουν τη μίζερη, τη στυφή, την αγέλαστη παρουσία τους και προσπαθούν να αναβαπτιστούν στη ναξιακή κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Αυτοί και η πρώην παρέα τους (που απαρνούνται) δεν έχουν αφήσει...κολυμπηθρόξυλο. Αυτοί που δε ξέρουν τι θα πει αυτοκριτική.
Οι Σύλλογοι δεν είναι μόνο για την "υψηλή πολιτική",και μάλιστα εκεί που άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο. Είναι κυρίως για την καλλιέργεια ανθρώπινων σχέσεων, την αξιοποίηση τουεπιστημονικού δυναμικού για τις ανάγκες του τόπου και την προαγωγή του πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε να ξεμουχλιάσει το τοπίο, αλλά να μην καταντήσουμε και στο…κουτόχορτο..

Σας επισυνάπτω την άποψη του ποιητή ΤΡΥΓΑΙΟΥ, από το e-galatsi.gr.

Για να ξεπλύν'ο Δήμαρχος τα άπλυτα του Ζώη,
ο ίδιος ζαλικώθηκε του άστεως την πάστρα
και για να συναγωνιστεί Πεντέλη και Τατόι,
υπεύθυνη στο πράσινο διόρισε μια "γλάστρα".

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είσαι τόσο ρατσιστής και μισογύνης; Άσε πρώτα να τη δούμε στο νέο της πόστο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΔΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ .ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε, εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι εκτός κλίματος.
Παρατηρείς ότι γίνεται μια αντιπαράθεση τεκμηριωμένη, έντονη μεν, αξιοπρεπής δε, και σε πολύ λογικά πλαίσια σε σχέση με άλλα ιστολόγια . , Υπάρχει χιούμορ και γενικά αν και ο κάθε σχολιαστής μπορεί να κρύβει αγανάκτηση, θυμό, ακόμα και απέχθεια για ορισμένα πρόσωπα και πράγματα, συμβάλλει στην πρόοδο του διαλόγου.

Δεν σου κρύβω ότι η πρώτη σκέψη μου ήταν να παρακαλέσω τους διαχειριστές τέτοιου είδους σχόλια να τα αποσύρουν αμέσως.

Ανακάλεσα όμως αμέσως αυτή την σκέψη μου διότι πιστεύω ότι μπορείς να προσθέσεις στον προβληματισμό…

Ανώνυμος είπε...

AYTA EINAI ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ;ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ;
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Είπαμε να ξεμουχλιάσει το τοπίο, αλλά να μην καταντήσουμε και στο…κουτόχορτο..

Σας επισυνάπτω την άποψη του ποιητή ΤΡΥΓΑΙΟΥ, από το e-galatsi.gr.

Για να ξεπλύν'ο Δήμαρχος τα άπλυτα του Ζώη,
ο ίδιος ζαλικώθηκε του άστεως την πάστρα
και για να συναγωνιστεί Πεντέλη και Τατόι,
υπεύθυνη στο πράσινο διόρισε μια "γλάστρα".
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Σας διέλαθε το γεγονός ότι την εκδήλωση στο ΤΙΤΑΝΙΑ, λάμπρυνε με την παρουσία της η πανταχού παρούσα “Μαρία… η όμορφη”.

25 Ιανουάριος 2009 11:51 πμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η Μαρία του Γαλατσίου...που οσονούπω θα ...αλώσει kai τον Σύλλογο ...Κορωνίδας. Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει.
Μαρία σου αφιερώνω το τραγούδι: Αχ Μαρία Αχ Μαρία!!!