Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Ευχαριστούμε…και θα ανταποκριθούμε

Σας γνώρισα τυχαία λίγες μέρες μετά τις πρώτες αναρτήσεις που κάνατε. Περίμενα λίγο να δω πως λειτουργείτε. Εισέπραξα μια σοβαρότητα, ένα πλουραλισμό και μια ευρύτητα στη θεματολογία σας που πρέπει να ενδιαφέρει κάθε Ναξιώτη και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Είμαι πεισμένος πως το διαδίκτυο, σαν μέσο ενημέρωσης, είναι το μέλλον και η δύναμή του είναι η ανωνυμία. Παράλληλα όμως δύναμη είναι και η επώνυμη γραφή. Για την επώνυμη λοιπόν γραφή και για όσο με αφορά, σας γράφω επώνυμα. Επειδή δεν είμαι και τόσο νέος για να πρωταγωνιστώ, νοιώθω όμως αρκετά δυνατός για να στηρίζω πρωτοβουλίες και καινοτομίες , ελπίζω να συνεχίσετε όπως αρχίσατε και θα συμβάλω στην προσπάθειά σας.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας.

Δ. Χωριανόπουλος


Σχόλιο Α- ΝΑΞΙΟΣ
Ειλικρινά δεν περιμέναμε πως θα είχαμε από την αρχή ιδιαίτερη αναγνώριση από παλιούς Ναξιώτες. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλοί , έστω και σε μεγάλη ηλικία, που το διαδίκτυο θα τους δώσει την ευκαιρία να ξανανιώσουν νέοι και να αναδείξουν μια ιδιότυπη άμιλλα με τη νέα γενιά και φυσικά με τα παιδιά τους. Δεν είχαν την ευκαιρία και τα μέσα μέχρι το ….διαδίκτυο, τώρα την έχουν και τους προσκαλούμε.
Όσον αφορά την επωνυμία έχουμε τοποθετηθεί από την πρώτη ανάρτησή μας και συμφωνούμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος εκτός από το όνομά του,ίσως θέλει να κρύψει και κάτι άλλο.Δεν έχουμε χούντα για να κρυβόμαστε.
Εκτός από τον διαχειριστή ή τους διαχειριστές, οι άλλοι πρέπει να γράφουν επώνυμα.
Όλοι οι γνωστοί μου έχουμε την ίδια άποψη.
Είστε καινούριοι και σε σύγκριση με άλλους φαίνεστε διαφορετικοί. θα δείξει.Καλό ξεκίνημα και αν εφαρμόσετε το επώνυμα, εδώ είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

να γραψει παρατσουκλι ο χωριανοπουλοσ.αργοσχολοι ειστε η δημοσιοι υπαληλοι?

Ανώνυμος είπε...

Το απαντητικό έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει 66 αποδέκτες και το Δήμο Δρυμαλίας (τουλάχιστον).
Άρα τα ονόματα έχουν ήδη διαρρεύσει.
Συμφωνώ με την άποψη του διαχειριστή για τη μη δημοσίευσή τους ,διότι στον μικρόψυχο μικρόκοσμό μας εύκολα δημιουργούνται εντάσεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Η προσπάθειά σας είναι εξαιρετική και με εντυπωσιάζει το εύρος και η ποικιλία των θεμάτων που αναρτάτε .
Εύχομαι καλή υγεία.
Ευχαριστώ