Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Θέμα αρχής

Πολλά γράφονται τελευταία για υβριστικό Blog στη Νάξο και ότι πίσω κρύβεται πολιτικό πρόσωπο. Είναι θέμα αρχής για μας να σχολιάζουμε , έστω και αυστηρά θέσεις και δράσεις και όχι σενάρια που κανείς δεν γνωρίζει και πού στοχεύουν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

A-naxie το blog δεν είναι καθόλου υβριστικό. Μπορείς να το επισκεφθείς και είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις έκπληκτος από τις αποκαλύψεις.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν είναι καθόλου...υβριστικό. Διυλίζεται στον βιολογικό του Απόλλωνα. Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Διατηρείστε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας από αυτό το blog.
Με μία ενδελεχή ανάγνωση μιας τυχαίας σελίδας του, ίσως διαπιστώσετε ότι συμπεριλαμβάνεστε στον μακρύ κατάλογο των χαφιέδων ή των δοσίλογων της Κωμιακής. Αν όχι εσείς, τότε κάποιος από τους γεννήτορές σας. Αν δεν κατάγεστε από την Κωμιακή, δεν έχει σημασία. Συμπεριλαμβάνεστε στους προδότες του όποιου χωριού σας….

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε με συκοφάντες και υβριστές.

Ανώνυμος είπε...

ο Ανώνυμος 22 Ιανουαρίου 2009 5:20 μμ. με "ενδελεχή ανάγνωση" γνωρίζει καλά όλα όσα σχολιάζει και πρέπει να "διατηρείστε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας" από αυτόν.
Τον ανησυχεί το γεγονός ότι ...φύτρωσε άλλο ένα Κωμιακίτικο blog, γιατί διαπίστωσε ότι έχει τις ίδιες σωστές και σύγχρονες θέσεις και απόψεις για τον ταλαιπωρημένο τόπο μας, με εκείνες του ...υβριστικού blog του Απόλλωνα, που ψελλίζουν ότι δήθεν πατρονάρεται από πολιτικά πρόσωπα. Και τώρα τι γίνεται μεγάλοι και πάνσοφοι με το νέο blog; Από ποιούς πατρονάρεται αυτό; ΑΠό τους ίδιους; Μάλλον την έχετε πατήσει άγρια. Δεν έχετε καταλάβει ότι η νέα γενιά Κωμιακιτών ειναι πιο έξυπνη από τη δική μας, γιατί κι εγώ ανήκω σε παλιότερη γενιά, και μας έχει γραμμένους εκέι που πρέπει. Όσοι πάντως από τους παλιότερους βλέπουμε ακόμη κάτιτις και δεν μας επιρεάζουν τα πολιτικά πάθη και μίση, ου΄τε η φιλοφδοξία για καρέκλες και αξιώματα, χαιρόμαστε ειλικρινά για τα νέα αυτά παιδιά του ΑΠόλλωνα και της Κωμιακής και χρέος μας είναι να τα υποστηρίζουμε με τις εμπειρίες μας και τις γνω΄σεις μας. Προσωπικά αυτό κάνω και θα συνεχίσω να κάνω και στα δυο blog. Παιδιά όποιοι κι αν είστε να συνεχίσετε, γιατί ο τόπος μας πρέπει να προστατευθεί, γιατί η απήχηση που τελικά έχουν αυτά τα blog είναι τεράστια και πρωτοφανής.Χαίρομαι και περηφανεύομαι για το καινούριο blog και δηλώνω ότι θα το στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.
Στον διαχειριστή του blog θα στείλω mail για να τον συγχαρώ και να του πω ποιος είμαι.
εύχομαι επιτυχία τόση, όση έχει και το άλλο blog.

Ανώνυμος είπε...

Η ταυτότητά σου είναι γνωστή αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Σημασία έχει τι γράφεις και τι υποστηρίζεις εδώ. Όσο για το ποιος σπίλωσε πρόσωπα με ασύστολο τρόπο σε άλλο blog, δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να το διαγνώσει κανείς. Και το περιεχόμενο και η γραφή είναι αποκαλυπτικά της αθλιότητας. Και το ξέρουν ΟΛΟΙ οι...βετεράνοι των συλλογικών αγώνων.

Ανώνυμος είπε...

ντροπή στους εκβιαστες...
δεν σεβονται τιποτα κ πισω απο την ανωνυμια χτυπουν κ διεκδηκουν για την παρτι τους και τα συμφεροντα τους...

τους ξερουμε τοσα χρονια.
ελεος