Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Να είστε ΟΛΟΙ εκεί…


Σήμερα στην Κωμιακή πρέπει να τελειώσουν τα ψέματα.


Πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ο κ. Δήμαρχος ότι,

θέματα που αφορούν την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,

λύνονται με συνοπτικές διαδικασίες,

άμεσα, μακρόπνοα και όχι με πολιτικάντικα τερτίπια και κομπογιαννίτικα γιατροσόφια.

Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί ή και τα δύο, ας ασχοληθεί με το κυνήγι και το ψάρεμα.


Η πολιτική του διαδρομή και προσφορά έχουν ήδη κριθεί .

Πέρασε και δεν άγγιξε

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δοθεί ΑΜΕΣΗ και συγχρόνως ΜΑΚΡΟΠΝΟΗ λύση σε ένα τέτοιο πρόβλημα όπως το ξέρουμε, λίγο... χλωμό το βλέπω. Τι θα πει άμεση λύση; Εκτός αν εννοείς τώρα, άμεσα να αποφασιστεί η μόνιμη λύση, που νομίζω έχει αποφασιστεί, αλλά πρέπει να πιέσουμε να υλοποιηθεί το συντομότερο. ΑΜΕΣΗ λυση πρέπει να δοθεί στο τι θα γίνει μέχρι ΤΟΤΕ, δηλαδή μεχρι να γίνει ΝΕΟΣ ΒΙΟ.ΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε λάθος.
Πέρασε και άγγιξε. Τα σ----.

Ανώνυμος είπε...

Στην όλη μεθόδευση ή ας το πούμε με διακριτικό τρόπο, απ’ όσα μπορώ να γνωρίζω, παρακολουθεί και δεν είναι αμέτοχος ο Δήμος Νάξου. Μην εννοήσετε τον τουριστικό ανταγωνισμό. Αυτό δεν τους απασχολεί προς το παρόν. Στον Απόλλωνα έρχονται τα υπόλοιπα. Γρήγορα θα έχω απτά στοιχεία τα οποία θα γνωστοποιήσω στους διαχειριστές.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω καταλάβει. Έχει μπει μπροστά η διαδικασία μεταστέγασης του ΒΙΟ.ΚΑ ;
Αυτό προέχει. Τις τρέχει ο Δήμαρχος;
Μήπως στήνει συνελεύσεις και εκμαιεύει ψηφίσματα για να λύσει τα χέρια του Περιφερειάρχη;

Ανώνυμος είπε...

προσπαθεί ο άνθρωπος (ο Δήμαρχος εννοώ) να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Οι 200 προσφυγές και η μαχητικότητα και οργανωτικότητα που υπάρχει (Συντονιστική Επιτροπή, τα δυο blog- η έντονη πλέον ανάδειξη του προβλήματος και από τα τοπικά ΜΜΕ) τους έχουν αρκετά στριμώξει και ανησυχήσει. Αν υπήρχε και στοιχειώδης αντιπολίτευση στον Δήμο, η οποία να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα που δεν υπάρχει αντιπολίτευση από το ΠΑΣΟΚ γιατί μετά θα γύριζε το θέμα στο "τι κάνατε εσείς όταν είχατε το Δήμο" και θα άρχιζαν οι κορακομαχίες (κατά το κοκκορομαχίες). Και μετά ξέρετε...τσουρέκια. Θα έρθει και η ώρα τους όμως.

Ανώνυμος είπε...

δυνατό ΟΧΙ ομόφωνα και μαχητικά είπαν οι Κωμιακίτες στον Δήμαρχο και τις επιλογές του στη χτεσινοβραδυνή μαζική λαϊκή συνέλευση. Ομόφωνα ενέκριναν τη συγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπή, την οποία μάλιστα εξουσιοδότησαν να συνεχίσει τη δράση της σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής.
Στη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης οι κάτοικοι βρήκαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν έντονα την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς του δήμου για τη δημιουργία στα βουνά γύρω απ' την Κωμιακή τεράστιου αιολικού πάρκου.
Η κλήση του δημάρχου στην Περιφέρεια, όπως ο ίδιος δήλωσε, για να συζητήσουν το θέμα του ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα αποτελέι σημαντική εξέλιξη και είναι αποτέλεσμα της τεράστιας κινητοποήσης για την κατάθεση εκατοντάδων προσφυγών εναντίον των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου.
Η ενέργεια αυτή της Περιφέρειας σχολιάστηκε στα πηγαδάκια της συνέλευσης ως αντίδραση στις μέχρι σήμερα επιλογές και ενέργειες του δημάρχου στο θέμα αυτό.
Τράβηγμα του ...αυτιού το είπαν άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Επίκαιρη ΒΛΑΧΑ αποκριάτικη


Στην Τραγαία θα κατέβω
να σου κάνω προσφυγή
για μια ανοιχτή πληγή

Είναι η πληγή του βόθρου
που είναι στον Απόλλωνα
και που χρόνια μάς πονά

Και ο Περιφερειάρχης
που θα πάρει το χαρτί
θα σου πει κρυφά στ' αυτί

Κοίταξε καμένε Γιάννη
πιο ζεστά το ΒΙΟ.ΚΑ.
πριν μάς βρουν άλλα κακά

Έμαθα οι Κωμιακίτες
πως δε χωρατεύγουνε
κι αφορμή υρεύγουνε

Σ' ένα δόντι σαπισμένο
δεν υπάρχει γιατρειά
έτσι είν' ο ΒΙΟ.ΚΑ.

Είμαστ' όλοι ενωμένοι
και θα προχωρήσουμε
μέχρι να νικήσουμε.