Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Στον Απόλλωνα, το καλοκαίρι … θα ξυρίσουν τον γαμπρό…


Χρησιμοποιώντας εγχώρια… σωσίβια, “επέπλευσε” στα φουρτουνιασμένα και όχι μόνο, νερά του Απόλλωνα, ο Δήμαρχος Δρυμαλίας κ. Μπαρδάνης.


Την Παρασκευή ο κ. Δήμαρχος θα “διαγωνιστεί”

στο απαιτητικό κοινό της Κωμιακής.


Όπως μας πληροφόρησαν και σας το μεταφέρουμε για να το εμπεδώσουν … άλλοι...


“Εκεί είναι Μπαλκάνια, δεν είναι παίξε, γέλασε…” .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά ρε διαχειριστές;
Τι θα πει διαγωνιστεί;
Καλλιστεία νομίζετε ότι είναι;
Ντροπή σε όλους που σε ένα τόσο σοβαρό θέμα εστιάζουν στην..."παράσταση" που στήνει ο καθένας. Μου θυμίζετε τα κανάλια που δεν ασχολούνται με την ουσία του πράγματος...Όλη μέρα δημοσκοπήσεις και με ποιο επικοινωνιακό τρικ θα κλεψει την παράσταση ο Γιωργάκης ή ο Κωστάκης. Είσαστε σοβαροί; Τα ίδια θα κοιτάμε και εδώ;
Βγάλατε που βγάλατε...φοβερό Δήμαρχο θα αρχίσετε να χάνετε και το νόημα;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είσαι light Κωμιακίτης;
Μήπως βλέπεις πολύ τηλεόραση;
Μήπως βλέπεις και.. καλλιστεία ;
Έχεις περπατήσει σκοτεινά στον Κάψαλο;

Έλεος ΡΕ φίλε.
Αντί να τους πεις και φχαριστώ, επειδή δεν έχεις αίσθηση από Κωμιακίτικο χιούμορ, προφανώς και από πολλά άλλα πράγματα, μας παραπέμπεις σε επικοινωνιακά τρικ…
Εδώ κατάλαβα εγώ που έχω και λίγο τσικνίσει. Αν εσύ έχεις χάσει το νόημα, δεν φταίει το νόημα. Εσύ φταις.

Ανώνυμος είπε...

Για τον κ. πρώτο.

Εμείς εδώ δεν έχουμε αποτσικνίσει αν και το πρωί έχει κανονικό εγερτήριο. Λοιπόν ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ σε εισαγωγικά στα Κωμιακίτικα σημαίνει «γίνομαι ρόμπα», χωρίς εισαγωγικά, πάλι το ίδιο σημαίνει.
Πιες ΡΕ φίλε ένα κράσο να στανιάρεις και βάλε το Μπαμπινιώτη για προσκέφαλο. Η υπνοπαιδεία είναι καλό θεραπευτικό.

Ανώνυμος είπε...

Από το «ρε διαχειριστές» φαίνεται η πρόθεση και η… καλή τους διάθεση. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Μη ρίχνετε νερό στο μύλο τους.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΣΤΑΗ.
Καλά κάνατε και το αναφέρατε και για όσους δεν ξέρουν, η κηδεία θα γίνει σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι στην Κωμιακή.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό όμως πράττει ο δήμαρχος, δεν πάει να συζητήσει με στόχο να λύσει το πρόβλημα, πήγε στον Απόλλωνα κια θα πάει στην Κωμιακή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποσοβήσει τον κίνδυνο δημιουργίας εκεί μιας εστίας αναταραχής, η οποία θα του χαλάσει το προφίλ του ήπιου, του ήρεμου, του καλοσυνάτου ανθρώπου, που προσπαθεί, που κουράζεται, που τρέχει να διορθώσει τα ερείπια που του άφησαν οι άλλοι, οι κακοί.
Τι συνέβη όμως στον Απόλλωνα που μύριζε μπαρούτι; Εμφανίστηκε ένας άνθρωπος ο οποίος στόχο είχε να απομονώσει και να αποδοκιμάσει εκείνους που ξεσηκώνουν τον κόσμο, εκείνους που τον αποκαλύπτουν στα ψέματα που λέει δημόσια, στις ψεύτικες υποσχέσεις που συνεχώς δίνει, αλλά και στις απειλές που αφήνει να κυκλοφορούν ότι θα κλείσειυποχρεώσει τους Απολλωνιάτες να κάνουν στεγανούς βόθρους κ.λ. Στον Απόλλωνα με τη βοήθεια μερικών σαματατζήδων κατάφερε ως ένα βαθμό να περάσει τη...γραμμή του, αλλά βαριά τραυματισμένος. Στην Κωμιακή όμως είνια βέβαιο ότι θα βρει τοίχο. Προάγγελος του τι θα συμβεί εκεί σήμερα το βράδυ είναι η χτεσινή σκληρή ανακοίνωση-καταγγελία της Συντονιστικής Επιτροπής για όσα συνέβησαν στον Απόλλωνα με την παρότρυνση του δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος αναγνώστης να δίνει μαθήματα ύφους και γραψίματος αλλού. Ο καθένας έχει τον τρόπο του να προσεγγίζει τα πράγματα και πιστεύω πως αποτελεσματικότερος είναι ο τρόπος αυτού εδώ του blog. Το βρισίδι και η ψευτοσοβαρότητα δεν ωφελούν την ουσία του προβλήματος.
Το ποιοι έβγαλαν και αυτόν και τους προηγούμενους Δημάρχους είναι γνωστό. Κι εσύ ή στη μια κατηγορία είσαι ή στην άλλη. Εγώ δεν είμαι σε καμμιά. Κατάλαβες;