Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Προς τους Δημάρχους

Ανακαλύψαμε μια δικαστική απόφαση, που πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, με μεγάλη δικαστική αξία και απευθύνεται όπως καταλαβαίνετε…σε πολλούς αποδέκτες…
Στις 19 Ιανουαρίου στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών εκδικάστηκε η υπόθεση του πρώην Δημάρχου ΤΖΑΝΙΚΟΥ - ( Δήμαρχος Αμαρουσίου επί κατασκευής MALL) σχετικά με την προσφυγή πολιτών, για τις παρανομίες του Δημάρχου και άλλων εμπλεκόμενων για την οικοδόμηση του παράνομου μεγαθήριου THE MALL.
Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών καταδίκασε τον πρώην Δήμαρχο σε 12 μήνες φυλακή με τελεσίδικη απόφαση.
Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τους ισχυρισμούς του πρώην Δημάρχου ότι το Μall ωφέλησε το Μαρούσι και ότι δεν προξένησε περιβαλλοντολογικές καταστροφές. Αλλά και η τελική έκκληση της συνηγόρου του κ. Τζανίκου για μείωση της ποινής λόγω πρότερου έντιμου βίου και λόγω μη ταπεινών αιτιών δεν έγινε δεκτή.
Κάπου πάει η σκέψη μας..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ η δική μας σκέψη έχει πάει προ πολλού...Αυτών που πρέπει όμως μάλλον δεν πάει γιατί νομίζουν ότι είναι αυτοκράτορες και θα το φάνε το ξερό τους το κεφάλι.....

Ανώνυμος είπε...

Το κακό με τον Μπαρδάνη δεν είναι ότι δεν μπορεί να δει τη λύση-δεν μπορεί καν να δει το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρετε πότε θα εκδοθεί η απόφαση;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις με το καλό τελειώσει το θέμα του βιολογικού αφήστε λίγο να ρεφάρει ο τόπος. Έχω την εντύπωση ότι μπήκε μπροστά το… λιμάνι….

Ανώνυμος είπε...

Ο Π. Τζανίκος απαντά...

Σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό μου παρακαλώ να σημειώσετε τα παρακάτω:
Η υπόθεση αφορούσε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση και μόνο.
Όλα τα άλλα που αναφέρονται είναι καθ' ολοκληρία ψευδή και έχουν δημοσιευτεί με σκοπό τη συκοφάντηση μου.
Οι ενέργειες του Δήμου σχετικά με την υλοποίηση του THE MALL έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά από πάρα πολλούς φορείς και όχι μόνο δεν υπήρξε κανένα θέμα, αλλά και έχουν κριθεί ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Επ΄αυτού έχει αποφανθεί και η δικαιοσύνη.
Παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας.