Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Οικονομία: Η <<υπεύθυνη>> κυβέρνηση που δεν κυβερνά !!!


Επί τέλους σ αυτή τη χώρα δεν έχουμε όλοι τη νοημοσύνη του Πρετεντέρη και της Τρέμη για να σκεπτόμαστε υπεύθυνα και ούτε μας έχει καταλάβει ομαδική άνοια για να ξεχάσουμε πως οι εκλογές το 2007 προκηρύχθηκαν για το πρόβλημα της οικονομίας και τις αποτελεσματικές λύσεις τις διέθετε μόνο η κυβέρνηση.
Δεν ξεχνάμε ακόμα τους μύδρους της κυβέρνησης εναντίον συνολικά της αντιπολίτευσης για τη δήθεν ανευθυνότητά τους στα ζητήματα της οικονομίας.
Παρασκευή βράδυ (τυχαία;), έναρξη τριημέρου της αποκριάς έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκε η πραγματικότητα που έντεχνα την έκρυβαν από εμάς όχι όμως και από τους <<κουτόφραγκους>>

Έχουμε και λέμε λοιπόν για τα αποτελέσματα του 2008:


- 4 δις ευρώ στέρηση εσόδων
- 5,6 δις ευρώ αύξηση ελλείμματος
- 12 δις ευρώ αύξηση του χρέους
Και όπως λένε οι ειδικοί, οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στην πραγματική οικονομία στη χώρα μας.
Είμαι σίγουρος πως θα μας πούνε ότι η μόνη που δεν έχει καμιά ευθύνη είναι η Κυβέρνηση !!!! κι εγώ θα συμφωνήσω για τον απλό λόγο ότι δεν κυβερνά !!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΝΑΞΙΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Α- ΝΑΞΙΟΣ , ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟΚΙΖΕΙΣ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΝΑΞΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν δεν έκανε κριτική στην κυβέρνηση θα ήταν αντικειμενικο;

Ανώνυμος είπε...

Δεν Πασοκίζει όποιος παραθέτει στοιχεία. Προσπαθεί να έχει επαφή με την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα επιβάλλει την κριτική, πολιτική και κοινωνική. Κριτική με επιχειρήματα και ΘΕΣΕΙΣ, σε κάθε εξουσία. Αυτός είναι-πρέπει να είναι-ο ρόλος των blogs. Αυτός είναι-πρέπει να είναι-ο ρόλος του Τύπου, άσχετα αν δηλώνει δεξιός, κεντρώος, αριστερός.