Σάββατο 4 Απριλίου 2009

«G20», όπως παγκόσμιο δούλεμα

Από ότι διαβάζουμε, οι στόχοι που εξαγγέλθηκαν στη συνάντηση των G20 είναι τρεις
1 Ενίσχυση της παγκόσμιας οικονομίας με πρόσθετα μέσα ρευστότητας

2 Ενίσχυση των πτωχών
3 Έλεγχος του μαύρου χρήματος
Οι δυο πρώτοι στόχοι από αυτούς που εξαγγέλθηκαν, θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον γέλωτα, εάν το δούλεμα σε παγκόσμια κλίμακα δεν είχε τραγικές συνέπειες. Όπως ο βάναυσος υποσιτισμός ενός δισεκατομμυρίου του παγκόσμιου πληθυσμού, που αργοπεθαίνει μέρα με την ημέρα, ως θύμα ενός νταβατζίδικου παγκόσμιου καταμερισμού εργασίας, δηλαδή ιδιοποίησης του πλούτου, δηλαδή ιδιοποίησης των πόρων επιβίωσης, με ταυτόχρονη επιβολή της υπανάπτυξης.
Όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς με τα παγκόσμια δεδομένα, γνωρίζουν ότι το ΔΝΤ είναι υποχείριο των ΗΠΑ και ελέγχεται από την ομάδα τραπεζών που ελέγχουν την FED και την ARAMCO. Στο ΔΝΤ υποχρεούνται με βάση συμφωνίες - που δεν είναι πλατιά γνωστές στη δημοσιότητα - να καταβάλουν κάποιες πετρελαιοπαραγωγικές χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, το 75% από τις εισπράξεις των πωλήσεων αργού πετρελαίου. Οι ΗΠΑ δαπανούσαν αυτούς τους πόρους για την στήριξη διεφθαρμένων καθεστώτων παγκοσμίως. Αποτέλεσμα ήταν να εξανεμίζονται αυτοί οι πόροι σε μη παραγωγικούς τομείς και να μην είναι δυνατόν να αποπληρώνονται τα αντίστοιχα δάνεια. Ένας από τους στόχους του σκηνοθετημένου «κτυπήματος» της 11/9 ήταν να αποθαρρυνθούν οι Βεδουίνοι της χλιδής να ζητήσουν τα χρήματά τους από το μπατιρημένο ΔΝΤ, με την απειλή ότι θα τους βγάλουν συμπεθέρους του (ήδη νεκρού φαντάσματος) Μπιν Λάντεν και θα παγώσουν τις καταθέσεις τους.

Το παραμύθι σχετικά με την ενίσχυση από τα μπατιρημένα και υπερχρεωμένα κράτη των τραπεζών, σε κάποιες από τις οποίες έχει δοθεί το δικαίωμα να κόβουν κατά βούληση χωρίς κανένα αντίκρισμα χρήματα και να τα δανείζουν στο κράτος, ούτε σαν μπλακ χιούμορ μπορεί να το λάβει κάποιος πλέον υπόψιν του.
Όσο αφορά τη βοήθεια των πτωχών από το ΔΝΤ, καλύτερα να μην μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.
Κατά συνέπεια, το μόνο μου που απομένει, είναι ο έλεγχος του μαύρου χρήματος. Σε αυτό οι μεγάλοι συμφωνούν όλοι, επιδιώκοντας τον πλήρη έλεγχο. Και οι ΗΠΑ είναι νταβατζήδες και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι. Τα μικρότερα πολιτικά κράτη-πορνίδια ακολουθούν τον ένα ή τον άλλον, για να μπορέσουν να κάνουν παιχνίδι στην παγκόσμια πράσινη τσόχα, όπου η τράπουλα είναι βάναυσα σημαδεμένη από τους ισχυρούς.
Μποτίλια στο πέλαγος
Υ.Γ. Εάν επιθυμούν 18 φίλοι ας στείλουν ένα mail να φτιάξουμε τους G19. Κάτι περισσότερο θα βγει σε σύγκριση με το δούλεμα των G20. Τουλάχιστον για τους φτωχούς και την παγκόσμια οικονομία.
http://www.antinews.gr/?p=5839

Δεν υπάρχουν σχόλια: