Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

«ρακίντζισε» κανονικά το … ΒΙΟΒΟΘΡΟ…


Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα η ετήσια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακινζή, Αρεοπαγίτη ε.τ.

Η έκθεση, έστω και αρνητικά, κάνει
τον Απόλλωνα ευρύτερα γνωστό….


Για ποιο θέμα; Μα ποιο άλλο, για τον ΒΙΟΚΑ.
Αναφέρεται στηνεπίσκεψη στον Απόλλωνα, στις 30 Σεπτεμβρίου, ειδικού κλιμακίου επιθεωρητών της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, επίσκεψη βέβαια όχι τουριστική….

Νεότερα από το… μέτωπο.

Η συντήρηση του ΒΙΟΚΑ, όπως πληροφορούμαστε, προχωρεί, πιο οργανωμένα και προσεκτικά από πριν, και το αρμόδιο τεχνικό γραφείο Ζερβού λέει ότι ο βιολογικός δουλεύει...ρολόι. Ελπίζουμε...αδιάβροχο. Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, η λειτουργία του θα παρακολουθείται ηλεκτρονικά από το Χαλκί! Να τα δούμε όλα αυτά και να μην τα πιστέψουμε.

Για το ΘΕΜΑ του ΝΕΟΥ ΒΙΟΚΑ.

Η εταιρεία "Αριάδνη" ετοιμάζει τον σχετικό φάκελο, σε συνεργασία με τεχνικό γραφείο και η ανάθεση εκπόνησης της μελέτης θα αποφασιστεί σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο. Ελπίζουμε να γίνει σύντομα.
Οι διαδικασίες καθυστερούν και πρέπει να "μαγγανιστούν" ΟΛΟΙ, γιατί τα προγράμματα...μπουκώνουν και δεν θα περιμένουν εμάς.
Το πρόβλημα του ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα αλλά και άλλων περιοχών της Νάξου είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΕΠΕΙΓΟΝ, έπρεπε να είχε λυθεί ΧΘΕΣ.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που το ξετρύπωσες πάλι ρε μουσίτσα. Αδιάβστους μας επιασες για άλλη μια φορά...

Ανώνυμος είπε...

Αν ρακίντζισαν, έστειψαν, κάποιο οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, αυτός είναι ο Μπαρδάνης αλλά και οι προηγούμενοι. Με μια έννοια "ρακίντζισαν" και το άθλιο και παράνομο κατασκεύασμα, βγάζοντάς το στη σέντρα.

Ανώνυμος είπε...

Μετά και την επίσημη δημόσια διαπόμπευση, θα ιδρώσει άραγε κάποιο αυτί;
Τι έχει να απαντήσει ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Περιφερειάρχης για το χρόνο που σπατάλησαν προσπαθώντας να νομιμοποιήσουν το ΒΟΘΡΟ;
Τι έχουν να πουν τα εξαπτέρυγά τους για την τυφλή υποστήριξη που παρείχαν και παρέχουν στους μπερμπάντηδες;