Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

“κάθε 40 χρόνια ο ποταμός παίρνει ότι του ανήκει”


Κάτι παραπάνω από εμάς ήξεραν εκείνοι που το είπαν…

Εμείς, εκείνο που έχουμε διαπιστώσει, είναι … χιλιάδες πολεοδομικές παρατυπίες ( δεν τις ονομάσαμε παρανομίες… ) και πολλά μπαζώματα σ’ όλη τη Νάξο.
Αν η βροχούλα γίνει «βρόχα» όπως έλεγε και ο αείμνηστος Γιώργος Ζαμπέτας, τότε μερικούς δεν θα τους ξεπλύνει ούτε ο … Ιορδάνης ποταμός.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η φωτογραφία μου θυμίζει λίγο Απόλλωνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία δείχνει τον Απόλλωνα. Στα αριστερά μάλιστα φαίνεται και μία από τις μεγαλύτερες (σε όγκο) πολεοδομικές παρατυπίες της δεκαετίας 60-70. Το ξενοδοχείο "Κούρος", που έχει χτιστεί στο δέλτα του ρέματος. Όπως βέβαια είπαν σωστά οι διαχειριστές, υπάρχουν πλέον χιλιάδες τέτοιες παρατυπίες.

Ανώνυμος είπε...

όχι και παρατυπία....παρνομιάρα πες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ βλέπετε γύρω σας, ο ΚΟΥΡΟΣ σας βρώμισε.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά βλέπουμε...και μυρίζουμε γύρω μας. Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε τα λέμε και αυτά. Εσένα τι σε ενόχλησε; Έπρεπε να πούμε και εδώ για τον Βόθρο του Απόλλωνα; Εξάλλου όλα αυτά βράζουν στο ίδιο καζάνι της αθάνατης ελληνικής κοντόφθαλμης κουτοπονηριάς.

Ανώνυμος είπε...

έστω και αργά έγινε η οριοθέτηση του ρέματος στον Απόλλωνα και τα ζητήματα έχουν ξεκαθαρίσει, δηλ. τι είναι παράνομο και τι νόμιμο, τι επιτρέπεται από δω και πέρα και τι δεν επιτρέπεται. Το βέβαιο είναι ότι όσα κτίσματα υπάρχουν μέσα στα όρια του ρέματος είναι παράνομα και φυσικά και τα καλλιεργούμενα χωράφια.