Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Με την ευαίσθητη ματιά των φίλων μας …

…ταξιδεύουμε στη Νάξο



Περισσότερη Νάξος ΕΔΩ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα παιδάκια το καλοκαίρι κολυμπούσαν μέσα στα λύματα του Βόθρου.
Τι έχουν να πουν τώρα οι γλύφτες της δεξιάς παρένθεσης,του Περιφερειάρχη, του Μπαρδάνη, οι πρώην ψευτοπασόκοι, όταν ακούν τον Γιώργο Παπανδρέου να μιλά με πάθος για την προστασία του περιβάλλοντος και την καταπολέμηση της διαφθοράς; Σίγουρα βγάζουν σπειριά και έχουν εφιάλτες, γιατί δείχνει να τα πιστεύει και να είναι αποφασισμένος. Οι Νταμπακοεπαρχονομάρχες ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙς ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. Θα πέσει πολύ γέλιο από τις 4 Οκτώβρη και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Μαγάρισες το θέμα, βέβηλε.
Χρησιμοποίησες τα παιδάκια για τις αρρωστημένες εμμονές σου.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν πάντως ευαίσθητη η ματιά των φίλων σας, διαχειριστή, ο Βιολογικός Βόθρος, θα είχε κλείσει προ πολλού. Καλή χρονιά και καλά μυαλά στα Απολλωνιατάκια. Καλύτερα από των γονιών τους τουλάχιστον. Άκου ο άλλος μαγάρισες το θέμα...Ποιο είναι το θέμα ακριβώς; Μήπως θες να μιλήσουμε για την εισήγηση της ΟΝΑΣ να καταργηθούν τα μονοθέσια σχολία πέρυσι, που έγινε ο χαμός στο μπλογκ του Απόλλωνα ή μήπως για το πως και το ποιος έφτιαξε το σχολείο; Για πες μας...

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη "σχολεία" γράφεται σπουδασμένε με "-ει" και όχι με "-ι".

Ανώνυμος είπε...

Oρθή επανάληψη για τον κομπλεξικό κύριο ο οποίος δεν ξέρει τι να απαντήσει και βρήκε να σχολιάσει ένα τυπογραφικό λάθος.

"Αν ήταν πάντως ευαίσθητη η ματιά των φίλων σας, διαχειριστή, ο Βιολογικός Βόθρος, θα είχε κλείσει προ πολλού. Καλή χρονιά και καλά μυαλά στα Απολλωνιατάκια. Καλύτερα από των γονιών τους τουλάχιστον. Άκου ο άλλος μαγάρισες το θέμα...Ποιο είναι το θέμα ακριβώς; Μήπως θες να μιλήσουμε για την εισήγηση της ΟΝΑΣ να καταργηθούν τα μονοθέσια ΣΧΟΛΕΙΑ πέρυσι, που έγινε ο χαμός στο μπλογκ του Απόλλωνα ή μήπως για το πως και το ποιος έφτιαξε το σχολείο; Για πες μας..."

Λες να μην ξέρω πως γράφεται το σχολείο και πώς το σχόλιο; Στο Internet είμαστε. Και αν έχεις τέτοια συμπλέγματα, περί σπουδής, υπάρχει και το ανοιχτό πανεπιστήμιο. Ποτέ δεν είναι αργά. Λοιπόν; Ποιο ακριβώς είναι το θέμα της ανάρτησης; Για άνοιξέ το...

Ανώνυμος είπε...

Α! Και μιας και έπεσε το μάτι το "πως" που έχω γράψει θέλει τόνο... Εντάξει; Τώρα θα μας κάνεις την τιμή ή θα συνεχίσεις τις μαλακίες;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον, γιατί εγώ δεν ξέρω κουτσομπολιά για τον Απόλλωνα ώστε να ρουφιανέψω. Τα μπάνια μου έρχομαι να κάνω αλλά κι αυτά δεν τα βλέπω έτσι όπως τον καταντήσατε. Κατά τα λοιπά, να ζητήσεις συγγνώμη από τους αναγνώστες για το ότι δεν απαντάς στην ουσία του πράγματος. Όσο για το επίπεδό σου, τι να πω; Εγώ ποτέ δε σε χαρακτήρισα. Χαρακτήρισα ΜΟΝΟ αυτά που έλεγες. Αυτό είναι όμως το επίπεδο των Απολλωνιατών από ό,τι φαίνεται. Αλήθεια αυτά μαθαίνετε στο σχολείο τα καημένα τα παιδάκια; Για την ταμπακιέρα τίποτα πάντως... Για άλλη μια φορά όλα χάνονται πίσω από μίσος και συμπλέγματα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ψέμματα...Σε χαρακτήρισα. Σε είπα και εγώ κομπλεξικό. Αλλά αυτό κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον προκύπτει από τα γραφόμενά σου. Οι δικοί σου χαρακτηρισμοί μόνο εσύ ξέρεις από που προκύπτουν.

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΜΕ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΟΥΙΠ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΡΑΒΑΓΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΟΥΜΕ. ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις φωτογραφίες με τα παιδιά του σχολείου, ακολουθεί η φωτογραφία με τα κατσίκια.
Τυχαία η επιλογή, ή είναι συμβολισμός;

Ρουφιάνος Μάντης είπε...

κ.διαχειριστά θα κάνω μερικές μαντεψιές.

Μαντεψιά Νο1: Τα σχόλια που έσβησες, τα έσβησες τουλάχιστον 2 ημέρες αφού γραφτήκαν. Δηλαδή τα διάβασες την ίδια μέρα, το σκέφτηκες και αποφάσισες να μη σβήσεις τίποτα. Μαντεύω λοιπόν ότι κάποιος σου έστειλε επώνυμο e-mail προκειμένου να τα σβήσεις έστω και καθυστερημένα και έτσι εσύ (ήσουν και στα όρια να το κάνεις από μόνος σου) δεν το αρνήθηκες. Σωστά;

Μαντεψιά Νο2: Μαντεύω ότι αυτός που σου έστειλε το επώνυμο e-mail είναι ο ίδιος, ο φίλος σου που σου έστειλε και αυτές τις φωτογραφίες που έχεις στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Σωστά;

Μαντεψιά Νο3: Μαντεύω ότι το περιεχόμενο του e-mail θα είχε "παρακλητικό" χαρακτήρα με ταυτόχρονο υποβόσκον συμβουλευτικό-νουθετικό ύφος λέγοντας ότι τα εν λόγω σχόλια προσβάλουν προσωπικότητες και δε συνάδουν με τις αρχές αυτού του blog και άλλα τέτοια με καταληκτικό συμπέρασμα την αναγκαιότητα του να σβησθούν. Σωστά;

Μαντεψιά Νο4: Το πρόσωπο που σου έστειλε το e-mail για να σβήσεις τα σχόλια που αρχικά δεν έσβηνες, είχε τουλάχιστον στενή συγγένεια -αν δεν ήταν ο ίδιος- με το πρόσωπο που μνημονεύετω στο σχόλιο στις 20 Σεπτέμβριος 2009 4:58 μμ. Σωστά;

Αν έχω μαντέψει σωστά στα παραπάνω τότε καταλαβαίνεις ότι είμαι φοβερός μάντης και ότι ισχύει και η επόμενή μου μαντεψιά. Αν όχι, γράψε λάθος.

Μαντεψιά Νο5: Μαντεύω ότι στο επώνυμο e-mail που σου έστειλε ο φίλος σου, σου ζήτησε να σβήσεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ e-mail όχι μόνο το δεύτερο που τον αφορούσε. Μαντεύω επίσης πως..."ξέχασε" να σου πει πως το πρώτο e-mail με τις βρισιές...το είχε γράψει ο ίδιος. Μαντεύω ότι σου ζήτησε και το άλλο για...ξεκάρφωμα.

Όπως βλέπεις δε θίγω πρόσωπα και υπολήψεις. Το έγραψα δημόσια για να μη θεωρείται...ρουφιανιά, γιατί από ό,τι βλέπω το μόνο που απασχολεί τους Ναξιώτες είναι αυτό. Και σε λίγο θα τους φταίει ότι δεν έβαλα και όνομα. Το έγραψα ακόμα, για να ξέρεις κ. διαχειριστά τι "σόι" "φίλους" έχεις...και να ξέρουν και αυτοί να φέρονται ντόμπρα.

Ν-ΝΑΞΙΟΣ είπε...

Το σενάριό σου φίλε μας, έχει πλοκή, έχει συγκίνηση, αλλά δεν έχει … δράκο.
Σου υπενθυμίζω ότι συλλογιέται σωστά, όποιος συλλογιέται ελεύθερα.
Δηλαδή, τουλάχιστον χωρίς πάθος και προκαταλήψεις.
Δεν υπάρχει διαχειριστής .. βάρδιας, ούτε αργόσχολοι είμαστε.
Προσπαθούμε κάποιες άγριες ώρες, να συμμαζέψουμε ότι μπορούμε.
Δικαίωμα σου να υποθέτεις ότι θέλεις, αλλά σκέψου ότι μπορεί και να μην είναι έτσι.
Και δεν είναι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ν-ΝΑΞΙΕ δουλευεις το ρουφιανο,μη δουλευεις και εμας.!!!!!!!!!!!!!!!!! Οταν γραφτηκαν τα υβριστικα σχολια εμπαινες συνεχως και εκανες αναρτησεις.Τυχαια δεν ειδες μονο αυτα τα σχολια????????????????????????????Δεν τρωμε κουτοχορτο.Παραδεξου και καμια φορα τα λαθη σου!!!!!!!!Ασε τιςδικαιολογιες.Συνεχεια σουλατσαρεις εδω μεσα.Ο Ρουφιανος μαντεψε ΔΙΑΝΑ.Υπακους στους πελατες σου.Αηδια το καταντησες!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω ότι μερικοί, ευτυχώς λίγοι, ηδονίζονται να αναφέρονται σε πρόσωπα όχι με πολιτικούς χαραχτηρισμούς αλλά με συκοφαντικό και απαξιωτικό στόχο.
Αυτό είναι τουλάχιστον αναδρεία
γιατί εκ του ασφαλούς και πίσω από την ανωνυμία δεν δικαιούται κανείς να εκθέτει πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχια απόλυτη δυστυχία και κακομοιριά